Zeťák to řeší jedním či dvěma velkými panáky, leč poté nemůže řídit a je (doma) použitelný jen k vynesení koše.
Většinou ho přinese i zpět.
Správně, dělám to stejně :D Ale neleju do sebe panáka, ale udělám si dobrý grog.
Přidáváš máslo (aby to dobré nevyprchalo)?
Nene, jen tam dávám citron a rum. Lepší je ten míchaný se třtinovým alkoholem. Ten má výhodu pravého rumu i českého rumu. Prchání lihu kompenzuji větší primární dávkou.
Naložím se do vany horké vody a přidám sůl nebo olej do koupele. Anebo obojí.
A pak se šoupnu pod peřinu.
Zkoušela´s popíjet ve vaně s horkou vodou šampáňo?
Říkal známý, že je to ten nej- nej- relax, že pak trefí akorát do postele
Jj, tvrdý alkohol a horká voda je vražedná kombinace. Jednou jsem v Bešeňové z toho teplýho bazénku (39 stupňů) málem nevstal...
Jsem kdysi kdesi četla, že olej a sůl se navzájem nemusí, takže používám jedno nebo druhé. Jako doplněk beru do vany čtečku (v nepromokavém obalu, zatím mi tam neupadla), kelímek na vodu a v celém bytě vyhlásím, že jdu do vany, takže kdo by něco chtěl, má tatínka ;-)
já myslím, že olej a sůl se můžou. aspoň zkus udělat neslané hranolky, to je pěkný hnus :-)
Ale hranolky lze udělat bez oleje.
Horká sprcha, teplé ponožky a pustím si film Město v plamenech, Skleněné peklo nebo něco podobného :-)
Náčelník: Dobrý kamna jsou taky musgrávky. Trvá poměrně dlouho, než se rozhicujou, ale pak zase dlouho hřejou.
Učitel (jako by se hovorem o kamnech zahříval): Nebo americká kamna. Na těch je krásné, že to teplo člověk vychutná nejen pokožkou, ale i očima. Jak ten oheň skrz tu slídu nádherně svítí.
Lékárník (drkotaje zuby): On by stačil, pánové, i bubínek. My jsme jednou hráli s magistrem Boučkem šachy a já jsem ho roztopil úplně doruda. A magistr Bouček povídá: Ty kamna jsou nějaky maly. A já povídám: No jo, to jsou nejmenší kamínka, který jsou k mání. Ale magistr říká: Mně se zdá, že jsou pořád menší a menší. Tak já se podívám a vidím, že ten bubínek se těma rozpálenejma nožičkama propálil do podlahy.
Učitel: To je krásné. Já až přijdu domů, tak si dám do pokoje čtvery kamna. Ty, co jsme říkali, a k tomu ještě piliňáky.
Lékárník: Promiň, Václave, nerad bych syčkoval, ale aby ti to utáh komín.
Učitel.: Dám postavit v každém rohu jeden komín. Na komínech se nesmí šetřit.
(Frištenský se během jejich řeči postaví k portálu způsobem, který připouští jak zírání do dálky, tak močení. Když své místo opustí, klene se od země do vyše jeho pasu tenký žlutý oblouček. Frištenský si toho na odchodu všimne.)
Frištenský: To je mráz. Pánové, až pudete příště na nějakej pól, tak se mnou už nepočítejte. Já jsem tím zájezdem vysloveně zklamanej. Co tady je? Sníh, led, zima, rampouchy.
Horká sprcha. A na horách, pokud je možnost, tak sauna.
Ale dá se to i takhle.....privátní welness U hrocha po dnešní 15km procházce zimní Vysočinou :-)
No konečně:-))
Nějak jsem se ostýchala napsat, že nejlepší na zahřátí ne živočišné teplo.
Řeším spíš opačný problém ve smyslu, že se ještě 20-30 minut po výkonu potím a hicuju.
Mně stačí jít domů kolem sousedových dveří. On je totiž teplej, stačí jen jít kolem těch dveří a už je mi teplo.
Vyhrivany bederni pas plus konvicka horkeho caje s citronem a na zaver tabulka horke cokolady po kostickach vkladat do ust a prelevat lehounce drobnymi dousky kvalitni whisky. K tomu pekna kniha detektivni do ruky v kresilku pod lampou. Anebo sednu v zavesu za naturalnimi pozitky a rozmrznutim prstu ke klavesum a pekne je hodku-dve zmacknu ;-), to cloveka zahreje az u srdce....ale to je vhodne jen pro kombinaci cyklistikus muzikus.;-))))
A rodinu na tu dobu zamkneš na dvorku?!? :o)))
Ta hořká čokoláda přelévaná whisky mě ale zaujala. Teď už to teda nezkusím, ale tohle chce praxi a pravidelné procvičování :o)))
Možná by šla ta čokoláda přelévat horkou kávou...
U nas hraje cela rodina.;-)))) Co jsem se zenou, tak muziciruji a kdyz je pozde, hodim to do sluchatek pres mix-pultik a je to.;-) A sousedi si za tech dvacet let uz davno taky zvykli. Netreba nikoho nikam vyhanet:-)
Ale tu wkisku s horkou coko doporucuji. To jsou v ustech neco jako mooooc fajnove pralinky.:-)
Tak teda nevím... Zkusil jsem to a nějak to asi neumím správně namíchat :-) Čekunduládu mám nějakou 70% a whisku také jednu z těch dražších, která se nedá koupit v normálním obchodě. Buď cítím jenom tu čokoládu nebo zas samostatně whisku, bohužel nikdy ne dohromady...
Asi nejsem po celodenním pobytu jenom doma za pokojové teploty správně promrzlý ;-)
To bude nejspis tim, ze to mozna hned polykas, to musis chvilku povalat na jazyku s tu cekunduladu.:-) To sa musi ucucavat jak meducina. Vsak chces rozmrznut ne sa tym nalivat!;-)
:-)
Ale jo, kokoládu samozřejmě nechám úplně rozpustit a pak k tomu přileju kapku té whisky. Pak to v puse opravdu ještě chvíli převaluju. Pořád mi to ale k sobě moc nepasuje, no...
Možná nebudu mít ty správné, k sobě dobře sednoucí, ingredience... Ono se hezky řekne "kvalitní whiska". Je jich ale takových druhů a chutí, že jsem se s tou svojí asi zrovna netrefil. Jdu to teda ještě zkusit s Glenfiddich 12y ;-)
Dyť říkám, to bude chtít dlouhodobý pravidelný trénink :o)))
Jasna vec. Dceruncina tchyne mela bratra, kterej vypil denne hezky pomalu sedmicku Teacher's whisky, redenou polotucnym mlekem.:-)
A toho mlíka vypil kolik?!?
Zhruba 0,151836 galonu, nekdy i trochu min.
1,012 × 10-4 krychlového sáhu ? Že mu z toho nebylo blbě...
Kterého gallonu?
Imperiální galon používaný ve Velké Británii: 1 galon = 4,546 090 litrů
U.S. wet nebo liquid galon používaný v USA pro kapaliny: 1 galon = 3,785 411 784 litrů [1]