Začaly se mi rozpadat gripy, tak jsem včera pokoukal po nových - a nějak jsem zatím nevybral. Zaujaly mě černošedé Rytchey za 250,-. Myslíte, že existují gripy, které skutečně "tlumí" vibrace, tak jak se to píše v prospektech? Já už jich pár vystřídal - měkké, tvrdé, ještě tvrdší - a vždycky přes ty ruce vibruju jak nevím co. Můžete mi dát někdo typ na skutečně utlumující (osobně vyzkoušené) gripy délky 125 mm ? Je to na HTčko, chtěl bych kulatý nebo max. nějaký ten osmihranný profil, ne typ "ergo". A hlavně - aby byly k dostání. Děkuji :-)
A hlavne vetsi prumer! Vzpomen na Cami!
rozhodne větší průměr, tedy dle zkušenosti mojí i vetteho, menší průměr nám oběma působí nepříjemné bolesti a křeče...
Ja mam taky klasicke...uzke...authoracke...a nechytam je. Vetsinou jsem o riditka jen oprenej. A objimam je jen pri sjezdu... Taky me obcas chytali krece...Jenze kdyz koupis s vetsim prumerem, tak je to zas strasne mekke a blbe se kormidluje:-)
Co noha?
tedy na kellysovi mám taky authorácké, ty tvarované, nepřipadaly mi měkké a docela příjemně seděly. když sjíždím a mám kormidlovat, tak si ze strachu neuvědomuju měkkost gripů :-DDD nicméně možná tedy větší průměr a ne měkké :-I
svoji diagnozu jsem popsala v tématu: značení tras do map... a nechce se mi se opakovat, tak, prosím, mrkni tam :)
Od loňska mám tyhle http://www.odigrips.com/mtb_yeti_dp.htm
Dělají je i v jiných barvách.
Připadají mi docela slušné, jsou tvrdé tak akorát a dostatečně "baňaté"... Ten jejich objem byl také důvod proč jsem do nich šel, protože originály od Mongoose na mně byly dost tenké.
Kupoval jsem je na Karláku v BikeExpert asi za 350,-.
ODI Rogue lock-on jsou to nejlepší (i nejdražší), co jsem kdy vozil.