Dobrý den chtěl byc hse zeptat jaký máte nazor na kolo Olpran FIGHTER DISC. http://eshop.olpran.cz/Default.aspx?Cmd=-21&... Myslíte si, že je dobré nebo ne popřípadě jaké byste mi doporučovali(kotouče hydraulické aby měli) tak do 17 000,-
No nevim...Olpran je takova ta Tescoznacka... Ja bych do nej nesel. Jsou lepsi kola...Author, Merida.
A vem si, ze kvalitni hydraulicka brzda stoji kolem 4tis. A potrebujes dve. Takze to mas skoro 10tis...a myslis, ze za 7tis sezenes zbytek? Asi ne... Radeji kup za 17tis kolo bez hydrauliky, ale s kvalitnim ramem a dobrejma Veckama...
takze Olran byste nikdo nedoporučovali??????????A Author je lepsi?Jestli ano tak vcem byl byl lepšíí,
dík
Ono se asi nedá říct, že nedoporučovali. Olpran je podle mě (díky hypermarketům) dost "profláklá" značka. Něco jiného asi bude, když olprana koupíš v normálním cyklu, ale popravdě - já prolejzám cykla všude, kam dojedu, a nikde olprany nevedou, takže ho znám právě jen z těch marketů.
Pokud mohu mluvit za sebe, tak (s určitými zkušenostmi, at už mými osobními nebo třeba z tohodle webu) já bych si ho nekoupil. Šel bych do libovolné jiné značky z normálního cykla - author, merida, dema, 4ever, kellys...
J8 bych jasně kolo nekupoval v těch márketech.Uvažoval jsem přímo u Olpranu na stránce http://eshop.olpran.cz/Default.aspx?Cmd=-21&... tak by to nemuselo byt tak odfláknute popřípadě mi nej odkazy na inter.obchody dobrých značek pokud víš.
Uplne souhlasim s Ai.
Proste Olpran si udelal spatnou vizitku tema levnejma kolama v marketech...Proto bych se bal jit i do "lepsiho" olpranu. Buh vi, jakej strejda to montuje. Kazdopadne kupovat kolo, na kterem jsi nikdy nesedel je docela risk...pred koupi by sis ho mel zkusit.
Podle mne záleží jaké to má osazení a to co sis vybral v hyper a jiných marketech neuvidíš. A máš-li možnost jej vyskoušet aby ti vyhovovala geometrie rámu tak není co řešit.A sám výrobce dělí kola to tvoje co sis vybral a na hypermárketová tj. s levným osazením. Vždyť to není tak dlouho co se na Olpramech závodilo. Pak se na čas vytratil a asi ke své škodě začal kola prodávat pod stejnou značkou v hypermarketech. Nebyl tak prozíravý jako Author ten ty levnější modely prodává jako madisony a téměř nikdo si je s Authorem nedává do souvislostí a přitom se jedná o jednoho a téhož výrobce.