Prosím o radu jaké koupit brýle s čirými nebo žlutými skly do 500kč?
Dnes sem si koupil od Axonu. Maji 3 vymena skla, 590kč www.axonsport.cz možna se daji sehnat i levnejsi
Taky mam od Axonu. Stala jsem tam 30 minut a vybirala z pultu jen cervene. Kazde jsem si vyzkousela 2x a nakonec jsem si koupila neco co se jmenuje Viper. Za 390,- je maji jen s cernymi skly a za 590,- k tomu dodavaji jeste zlute a cire sklicka + tasticka. Samotna sklicka stoji tusim 80,-.
Já nosím dioptrické, takže tohle se mě zrovna netýká - ale nedávno jsem byl v Axonu na Strahově a pohrabal jsem se tam i v brýlích - a právě nejvíc mě zaujaly ty, co o nich píše wewerka - za málo peněz hodně muziky.
Máli někdo zájem,múžu sehnat brýle Adidas Evil Eye za 1000kč,originál zabalený.Normálně stojí "šestku".
chci chci chci
... fakt? ... můžeš napsat na ICQ 337-470-849, nebo [email protected]? ... díky moc
měl bych zá[email protected]
Zájem by byl, tedy zda je nabídka stále aktuální a nejedná se o žert.
Mel bys jeste moznost sehnat bryle adidas evil eye za 100kc?Napis mi na mejla,[email protected]
Nazdar, neviem ci je to este aktualne ale pred pol rokom pisal, ze vies zohnat nejake brylky? vedel by si este?
Měl bych zájem.
Platí ještě nabídka na brýle za 1000kč?Jestli tak mi napiš na [email protected]
Platí to stále? To mám určitě zájem.
mam zajem o evil eye pro L objed.cislo a126/00 6057-muzes sehnat????
shanim brýle Adidas elevation ClimaCool. Kdyby jsi veděl o techhle, dej mi vedet. Diky
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli máte ještě možnost sehnat ty brýle za 1000kč.A jestli ano jestli by jste mi mohl poslat foto na mail.Předem děkuji
Zájem o brýle Adidas Evil Eye !! Dej vedet zda je jeste mas. Dik Honza Krenc 604127469
mužeš poslat kontakt měl bych uájem o ty brýle
Ahoj,máš ještě možnost je sehnat, určitě bych bral. ICQ 334797480. Ozvy se pls
Ahoj, jestli je ještě můžeš sehnat měl bych také zájem, díky
Koupil jsem před rokem v Lidlu za cca 80 Kč
:-))
Já vím, smějte se !
Mají výměnná skla (sluneční, žluté a čiré)
Používám je při každé jízdě a zatím maximální spokojenost.
Jsou to nějaké "noname" myslím že z Polska ...
Proč bych se Ti měl smát? Za mnou na věšáku visej lidlovský cyklokraťasy za 249,- - mám v nich najeto pře 4 tis. km a stále nejsou na vyhození :-)
Já mám rád kvalitní věci, ale nemíním kupovat za každou cenu drahé.
Botky jsem si nakonec koupil od Specialized za 2,5 tisíce, alevím, prož bych za brýle na kolo (kde dostávají celkem zabrat) dávat tisíc korun
To je dám raději do kvalitních plášťů či nového řetězu
:-)
Z Lidla mám brýle, triko a ponožky z coolmaxu
nekupuji tam cše jen proto, že je to levné
k těm jejich (zde jinde diskutovaným) nášlapům moc důvěru nemám ...
Dnes jsem koupil Axony ve slevě za 270Kč zítra testnu sice starý model ale to mne netrápí
Maco
Dneska jsem koupil v Axonu na Strahove bryle za 80 Kč!! :o) Modely 2006 (normalne za 590,-), pry byly na nejake vystave, muzou byt poskrabany, ale nezdalo se mi. Tak sup sup na kopec a informujte tu i o jinych super slevach :-))))
Ahoj ... zkus:
"http://www.tvproducts.cz/detail.php?id=111&...
Mám je už druhý rok, čtvery skla na výměnu, UV filtr 400, miniledvinka, 199,- Kč - spokojenost
dik za tip, vypadaji hezky ;o)
Tak dneska jsem taky vyzkoušel v podvečer čirý brýle a je to super. Jsou to jen obyčejný s výměnými skly (cena byla pod 80,- , raději neuvádím kde, v prodejně jsem je nejdřív "testnul" na ohyb - pro jistotu), čirá, žlutá, kouřová.
Ja az do ted jezdil bez bryli a porad lovil mouchy z oci anebo brecel z kazdeho kopce ;-).
Jestli jsou to ty z Lidlu, tak jsem s temi mirne kourovymi take spokojeny.
Nezkresluji barvy (mozna ale trochu v dolni casti zkresluji obraz, jestli se mi to nezda), precejen slunicko take trochu tlumi (udajne nejaky UV filtr maji, ale to bych bral spis s rezervou), docela dobre sedi a drzi a myslim ze za ty penize to jde ...
(jak rikam, doted jsem zadne bryle nemel a nemohu srovnavat s drazsimi...)
Já brejle značky CAT. Vydržej toho dost, koneckonců už je nějakej pátek mám a už jsem je i přejel na kole a nestalo se jim nic :o) Jo a stály myslím170 peněz. Maximální spokojenost. Kupoval jsem předtím nějaký drahý v cykloprodejně a pak je věnoval tatíkovi, protože nebyly ani zdaleka tak dobrý. Tyhle používá kamarád na motorce a taky si je nemůže vynachválit. Lehký, levný a nikdy za ně nefouká.
ja mam od BBB no a som spokojny.
Mám brýle CéBé (nějaká francouzká firma tuším), model MC1500 s výměnými skly. Nemůžu si je vynachválit. Skvěle sedí, kompletně pruží (takřka nezlomitelné) a jsou v balení s výměnými skly. Výměna je rychlá a jednoduchá, žádné montážní prvky, prostě brýle mírně ohneš a vyndáš/nandáš sklo. Konkrétně tmavé (prudké slunce), jemně tmavené (pod mrakem apod., alternativa k čirým), a oranžové (do mlhy a tmy). Je to fakt luxusní záležitost. Původní cena 2100 Kč, koupil jsem zlevněno v doprodeji za 900 Kč v létě ... jestli bys je někde viděl teď v novoročních výprodejích, třeba ještě levněji, tak rozhodně doporučuji, fakt asi to nejlepší z dané kategorie.
Pokud nejsi vybíravý na obchod, tak v pondělí třeba tady:
http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o...
Jejej, to zas důchodci nebudou moct dospat. Vůbec, k čemu důchodci potřebují čiré brýle :o)))
Vydrží tak 2 měsíce, ulamujou se nožičky, odpadává ta guma na nožičkách a velice rychle se poškrábou skla a to i když je dáváš do pytlíku. Vím to, měl jsem dvoje. V Lidlu se dá výhodně nakoupit ale jen určité věci. Tyhle brýle mezi ně nepatří.
Mám stejnou zkušenost :-(
No právě. Koupím vždy několikery, schovám paragon a až se rozlámou, odnesu je zpátky do krámu, kde mi vrátěj peníze. Takže je vlastně používám zadarmo :-))
A poškrábání je spíš otázkou zacházení.
No, napadlo mě to taky a jsem ráda, že to fuckt funguje. V pondělí jdu bojovat s důchodcema a jestli mi brýle padnou, vezmu hned dvoje :o)))
nejhezčí brýle má vette, má 3 výměnná skla, když odhlédnu od pěkného designu rámečků (stříbrný mat je leta můj sen), tak ta čirá jsou s mírně zrcadlovým povrchem, naprostá dokonalost. bohužel přes moje intenzivní pátrání na netu jsou to jediné brýle, které mají tato čirá mírně zrcadlová skla :( budu ráda za každou možnost, kterou jsem přehlédla, dík :o)
Tak konečně vím, co se ti na vettem tak líbí :o)))
myslíš kromě intelektu a svalnatých nohou na kterých mě odtáhl od mého dosavadního života? ;o)
Yo tak ty nohy, ty má taky dobrý. A intelekt taky není k zahození :o)))
chchch... :-P a jestli nevíš, co tím myslím, podívej se na film Asterix, Obelix a mise Kleopatra...
nicméně asi si takovou dokonalost spojenou v jednoho muže nezasloužím :-P ale na druhou stranu, kromě intelektu, přitažlivé tělesné schránky a vkusu má celou škálu špatných vlastností a charakterových vad... vlastně to prve jmenované je jediné kladné a to ostatní musím ustát a překousnout a vůbec :-P vlastně teď zjišťuju, že si toho člověka plně zasloužím, je to trest za mé hříchy :-D
Ale kdepak, je to normální chlap :o)))
no však, lidská nádoba ve které se pere dokonalost a naprostou zrůdností... k milování a na zabití zároveň :-)
mimochodem moje chchchchchc... stále trvá!!!
tak ho zabij a pak ho můžeš milovat po zbytek života :o))
To bude tou teplotou :o)))
milovat bych ho pak mohla clý svůj život, ale komu bych pak spílala, vždyť by mi nejvíc chyběly ty jeho chyby :o)))))
ale praštit ho jen trošku, jako ty máš někdy chuť praštit Magdu, to bych mohla, ne? jenom malinko, třeba ťuk :)
Já vím:o)) Patří k tomu asi opravdu oboje, ale někdy je to težký. A někdy krásný! :o) Tak jako vůbec celej život, že jo?
přesně tak, ale jen jestli to takhle vidí všichni, třeba vette... šmírák mi zkazil radost, vzal jisté iluze a společnou možnost sdílení jedné milé věci na kterou jsme se oba těšili (zapomněla jsem na to a on mi pak napsal,jak to, že jsem šla spát, ale už pozdě...), asi udělám ťuk :-P
Teda Magda tuhle diskuzi nečte, ale cami, jak zajistíš, že si to nepřečte vette...
No, budu ti držet všechny palce :o)))
A ty vette - buď nad věcí, je to JEN legrace :o)))
Ovšem výsledek vzájemného utkání nám sdělte - bližního vždycky potěší neštěstí druhých :o)))
Já si v pracovních oděvech koupil čiré brýle asi za 70 Kč. Slouží mi už rok a až doslouží, tak si koupím další.
Rozhodně už nekoupím nějaké opravdu pěkné, a hlavně pěkně drahé. Ty mi vždycky vydržely nejméně.
Tyto se mně taky osvědčily: levné, bezvadně padnoucí (ani o nich nevím), nefouká kolem nich na oči, perfektní výhled i do stran.
Teda, to fakt jezdíte všichni s těmahle ???
http://www.kutiltim.cz/ochranne-bryle-s-gumou/
:O)
Pepíku, čti pořádně! Napsal jsem cosi o výhledu:
http://www.volny.cz/ovl/bryle.jpg
Jsou to tyto a dokonce za poloviční cenu, než kolik stály mě:
http://www.kutiltim.cz/ochranne-bryle-cire...
Kluci možná budu protivný,ale já si koupil něco podobného za 90 kč a plná spokojenost.
http://www.pracovni-pomucky.eu/detail/ochrana...
Potkat někoho na biku s těma vašima tak si budu myslet,že nějaký brusič ukradl někomu kolo :-)))))))))))
My je máme levnější a co si kdo myslí, je nám jedno.
Jednak jsou to brýle na noční vidění v přirozených barvách, nikudy zaručeně nefučí, a nakonec je možné, že kdybys nás v nich viděl, mohl bys ještě závidět.
Mimochodem — jezdím na treku.