Myslím, že Šternberk byl velký a jeho hodnocení si zaslouží zvláštní diskusu. Takže, kdo jste tam byl a jaké to bylo?
Muj prvni cyklistickej sraz a opravdu jsem nadsenej. Poznal jsem furu fajn lidi, ktere znam i neznam. Clovek si tu s snima pise a prijde mu, ze je zna. A pak jim najednou jede naproti a potka haldu cyklistu...a nezna nikoho:-) Nastane predstavovani a ...fFakt jsem mel v te chvili v hlave bordel z tech jmen a nicku:-) Meli jsme s Kamilou smulu, ze jsme nikoho zive neznali:-)
Kazdopadne povedena akcicka. Myslim, ze Ai a Yaris zaslouzi poradne dik!
A nejlepsi byl ten strudl....kdyz jel clovek vpredu a podival se za sebe. Videt vic jak 50 cyklistu pohromade a vsichni patrili do jedne bandy (cyklobandy). I raftaci kroutili makovickama:-)
Latka byla postavena dost vysoko...ted jsme zvedavi, jake to bude na podzim s Ai.
Laťka byla nastaveno dost vysoko i v tom, jak se dá vozit hrnec na vaření na řidítkové brašně :-))) Jen nevím, jestli to někdo vyfotil...
Ale abych to uved jednou provždy na správnou úroveň: mně se tahle akce také moc líbila, ale organizačně ani nijak na její přípravě nemám ani tu nejmenší zásluhu - pro tentokrát to připravili tamní rodáci Milena + yaris a počítačově to zpracoval Andy :-)
:-) Obcas tahame i zajimavejsi veci:-) Ale je fakt, ze ten hrnec byl efektni:-) Nastesti jsme ho ulozili do kuchynky. Ale tak nejak me napada...kdyby se do nej dalo neco na vareni, zaklaplo poklickou....tak by se v tom vedru uvnitr mozna i neco uvarilo...a nebo alespon ohralo:-) Slunicka na to bylo dost.
Ok...takze Ai nedekujem:-)))) Ne delam si srandu. Proste kazdemu, kdo tu akci pripravoval, dekuju...fakt se to povedlo!
Tož to Ládínku prrrrrrr!!!!Já jsem rodák ze Slavonína a to je dnes část Olomouce.Ale Ty sqělé tratě jsem vymýšlel.To máš recht -:)))
Bylo to velmi a to velmi zajímavé - spousta lidí, krásná krajina, nádherné trasy. Hodně jsme viděli a užili si i dost legrace. Jen co to trošku zažiju, hodím to do klávesnice :o)))
P.S.
Jen mi v tom trošku drhlo to Andyho věčné dělení na "prenatální Cyklobandu" a současnost a jeho averze proti tomu, že by to snad byl "nákolácký" sraz ačkoli jsme z 99% procent odtud.
No nic, na průběh to zase až takový vliv nemělo a rozhodně nelze popřít, že "nákoláci" byli na srazu Cyklobandy zastoupeni největším počtem hlav a kol :o)))
Vlaďko, je pravda, že Andy to s tím dělěním trochu přeháněl, ale myslím, že jenom při focení, ale při akciích ne. Ale ty jsi hlavně na vině, že se tak trochu dělilo na Cyklobandu a Nákoláky, protože jsi neustále opruzovala s těmi nálepkami. Já bych si kolo nehyzdil jakýmikoliv nálepkami ať už jsou jakékoliv skupiny a nebo firmy. Ty jsi je nabízele stále dokola, ať už ti bylo řečeno : Ne děkuji nechci. Za chvíli jsi přišla zase. Tak se nediv, že to mohlo v někom vyvolat nějaké pocity . . . .
Mělo být RADKO!!!!!
To jsem pochopila a omlouvám se, že jsem tě obtěžovala dvakrát - holt jsem si nepamtovala, komu jsem den předem o samolepkách říkala.
A je možné, že ti je budu někde nabízet i potřetí, protože je mi líto, ale opravdu nevím, koho si mám, za nepřihlášeným nickem ABC dosadit....
Nedá mi nereagovat na tento článek.Možná my z "Cyklobandy" toto vidíme jinak. Vždycky je někde zakladatel něčeho a jakmile se nějaká akce stane tradicí, tak se vždy mluví o zakladateli a nevydím na tom nic špatného, právě naopak. Myslím, že můžu říct za celou cyklobandu, že jsme hrdí na to, že se nám 2.ročník takto povedl a určitě spoustu lidí i zajímalo,kdo to ta cyklobanda je. V případě těch, co měli i přesto něco proti,kdyby byli součásti cyklobandy,tak to vidí vše v pořádku.No a ten kdo to ani přesto neskousne,ať založí vlastní. Doufám, že jsem nikoho nenaštvala, a kdyby náhodou ano, tak neva...od toho ta diskuze je. Kolu Zdar!
Tož Šternberk byl cyklistická lahůdka té nejvyšší kvality.Bezva lidi,moc legrace,vynikající trasy.A cyklistický had,který se vinul ze Šternberka do Litovelského Pomoraví,tak ten byl mňam,mňam,mňam.
...a ten tvůj ionťák, ten byl také mňam, mňam, mňam :o)))
Strašně jsem se vožral.
Vskutku důležitá informace pro cyklisty, dychtících po jakýchkoliv zážitcích z cyklistické akce takového rozsahu :-)
Nooo, aspoň je vidět že se tužili i večer a drželi pospolu. Sám určitě nepopíjel:)))))))
To byl ale opravdu silný zážitek.
Ale přidám další, již méně důležité informace:
Sobota
Najeto: cca 76 km
Čas: 5:30:14
Průměr: 14,2 km/h
Max: 61,0 km/h
Nastoupáno: 1267 m
Max. výška: 644 m
Prům. stoupání: 4%
Max. stoupání: cca 20%
Dost kopcovitou trasu dokončila přibližně třetina lidí. Počasí do odpoledne dobré, pak se znatelně ochladilo na 13° a sprchlo. Radka v šatičkách doslova trpěla.
Neděle
Najeto: 48,51 km
Čas: 2:57:30
Průměr: 16,3 km/h
Max: 38 km/h
Nastoupáno: 141 m
Max. výška: 314 m
Prům. stoupání: 1%
Max. stoupání: 4%
Vyloženě pohodová trasa okolo řeky Moravy. Počasí jako na objednávku, pouze při návratu do Šternberku protivítr. Skvělá kuchyně na první zastávce, na druhé taky.
Večer jsme si ještě sjeli lehkou trasu údolím potoka (nevím název) nad kempem v celkové délce 19,25 km s převýšením 304 m.
A u Muflona to bylo taky super.
Muflon byl ten pan v bilem plasti, co tam rozdaval pod tim kopcem zidle? A prodaval pivo a cofolu? A v sobotu vyhlizel...vyhlizel...vyhlizel...a nic?:-)
No, to bych spíše řekla, že to byl "mladý" Muflon, ale ještě že tam byl a postaral se o naše pohodlí, jinak by někteří vyměkli :o)))
Jo a Kominíku, kdy se s to tak nezřízeně upravil, že by si nemohl ani na komín :o)))
Jeste ze jsem nejela. Jinak bych si neuzila vcerejsi vylet na Rip a Kokorinsko :)
Pozn. pro Mirka:
TM: 7:51:46
DST: 135,48
AVG: 17,20
MAX: 62,00
Koukám, že tě účast závodech ani trochu neunavila. Jak se jelo proti časomíře a soupeřkám??
Údolím říčky Sitky do Horního žlebu a Dalova-:)))
Ty odpovědi se mi řadí nějak divně
Takí otróbci tu nejsme, habychom nepochopili co k čemu je ...
Yarisi. Příspěvky se řadí dobře. Ty jsi zřejmě klikl na reagovat u jiného příspěvku než na který jsi chtěl regovat. Tak si to zkus ještě jednou. Najeď si na příspěvek Kominíka , na který jsi chtěl zřejmě reagovat a klikni na reagovat a napiš svůj názor. Ale musí to být konkrétní příspěvek, ne jakýkoliv jiný od Kominíka. To víš, žádný učený z nebe nespadl. Chce to trochu u práce přemýšlet.
Nestraš Mikulášem v létě.To nedělám poprvé -:))).Možná jsem rychleji klikl než se podíval
Bohuzel nemas pravdu, razeni v nekterych pripadech funguje opravdu spatne. Uz jsem to reportovala adminum, ale doposud se to neopravilo.
Ať žije wewerkaaaaaa.
Děkuji.Možná přece jen nejsem tak blbý jak vypadám-:)))
Já vim, trochu se s těma úpravama loudáme. Řazení příspěvků se mi ale zdá být stromově správně, jenom to bude chtít líp graficky zobrazit.
To co jsem reportovala ja se mi stalo 2x v ruznych forech. Vzdycky pri napsani 2 prispevku v danem foru se druhy prispevek zaradil o jeden blok doleva. Je zvlastni, ze ve stromu nahore byl zarazen korektne. Jeste jsem zpetne kontrolovala pres "zpet" v prohlizeci, jestli jsem jako moc nevypila nebo tak neco :) ale skutecne to tak bylo. Do emailu jsem psala i IDecka zprav, na ktere jsem reagovala.
Bylo to špicove.
co ještě dodat..., bylo to prostě super, poznal jsem lidi, které jsem znal jen pod přezdívkou, jel jsem v největším balíku, který jsem kdy viděl, změnili mi přezdívku, aniž jsem se toho účastnil, ...no bylo toho hodně .)). Fotek bude z této akce jako máku (na cyklobanda.com)
Kdo chcete se můžete zatím podívat na moje
http://www.cyklistikakrnov.com/fotogalerie...
Teda je fakt, že Asterix se pamatuje lépěji než skricx, ale sakra, co zase ta postava?!? Vždyť ty na tom kole vypadáš jak pavouk v cyklisťákách :o)))
Ale mě je to jedno - ať si kdo si, hlavně že jsi to Péťo ty :o)))
Pleteš si Asterixe s Obelixem.
No jo, a sakra - ale vždyť víš, že já se pletu často... Např. není Ko... jako Ko... že.. :o)))
jak jsem říkal, bylo to o mě beze mě :)). Já jsem nikdy přezdívky něměl, takže si na ně nezvyknu stejne ani ted. Mě je příjemnější, když mě oslovují jménem...
No tak ahoj Peťulko :o)))
Hele a vyslovuješ se Péťa nebo taky nějak jinak. Já abych pak zase věděla :o)))
Ahoj Péťulo :o)))
Takl jsem konečně ošmírovala ty tvoje foty - jak si to tak rychle stihnul?!? Já ještě ani pořádně nezažila všechny dojmy a pojmy :o)))
Ale super, moc pěkné - jen na některých by si mohl z čirého přátelství troškičku retušovat ta kila :o)))
Návštěva u Cyklobandy byla moc fajn, líbilo se nám, byl to skutečně krásný víkend s príma lidma, počasí vyšlo, bylo o nás pečováno se vším všudy, hostitelé to zvládli na jedničku. Díky všem za milou společnost! :-)))
Jediný mráček na modrém nebi: netušila jsem, že jedeme na návštěvu, chystala jsem se mezi své. Ale ani ten mráček nám slunce v duši nezakryl. :-)))
Co dodat,aby to nevyznělo jinak než je myšleno,tedy blbě.Snad takhle.Vloni jsme se sešli ve složení kolařů,kteří,dle mého názoru,většinou neměli žádné zkušenosti s podobnými hromadnými akcemi.Jediným matadorem byl zřejmě Ládínek.Všichni jsme si naprosto vyhověli a bylo to velice pěkné setkání.Přestože se toto,pro nás teprve druhé,setkání velice vydařilo,někde v podvědomí je usazeno,že my jsme ta Cyklobanda a ostatní jsou při těchto akcích naši hosté a samozřejmě rovnocení partneři.
No,nevím jestli jsem tu podstatu dokázal dobře vysvětlit...Omluvte cykloZelenáče,byť s šedými vousy-:)))
Jééé nám se to moc líbylo !!!
Hlavně přiřadit správný čumák ke správnému jménu a správné přezdívce, bylo někdy těžší než šlapat do kopce !!!
Všechny Vás moc pozdravujeme, a těšíme se na příště.
Kolíňáci
p.s: Recept na Kolínovo špeciání buřtíky dodám zítra.
Mi povidej...pres padesat novejch cumacku....to jsem si malem ucvrknul...dalo to poradne zabrat:-)
Jo a dik za odvoz...
Hlavně, že ti důležití se ti nepletou :o)))
Mimochodem ta špička s tím větrníčkem, to teda byla záchrana v pravou chvíli - já měla tak šílený abśťák po cukrárně... :o)))
Dodatenčě moc a moc díky - obojí bylo naprosto čerstvoučké, nadýchaňoučké a fantastické :o)))
Toz neni zac....jsme videli cukrarnu a vzpomeli si na tebe...nemohli jsme te v tom nechat:-))))
To byla fakt záchrana v pravou chvíli :o)))
A měla jsem v bříšku jak v pokojíčku i když jsme pak stoupali údolí podél potoka. Sice to nevypadalo, ale zdání občas klame :o)))
Ježíši, ty byly tak dobrý - ještě dneska, když si na ně vzpomenu, tak jsem jak bernardýn. Ten zatracenej Pavlovův reflex :o)))
Mě holt stačí málo... :o)))
v partě fajn lidí jsou důležití všici
Akce naplnila mé očekávání. Vyčistil jsem si hlavu, ba i červa jsem vypálil. Slivovice, kterou Jarek-SK předal Airlinovi, byla lahodná :) Trochu mě mrzí, že jsme se během první jízdy s bráchou Frantou a Šimourem odtrhnuli od skupiny zdolávající velkou trasu, na druhou stranu sjezd po hlavní silnici od Sovince (72 km/h) a další adrenalinové zážitky nebyly k zahození. Druhý den a průjezd Pomoravím v plném počtu zúčastněných byl úchvatný. Yaris i Milka připravili vskutku pěkné trasy.
V pondělí jsem dojel domů s Kamilem a jeho dcerkou, cestou jsme se stavili v centru Olomouce, probíhaly tam nějaké cyklistické závody a předvolební mítink. Pak jsem pokračoval k rodičům na zahradu, cestou ze zahrady jsem potkal Raddyho s rodinkou a jejich nádherným vlkodavem.
Jsem rád, že jsem Vás všechny viděl, a že jsem měl možnost poznat další lidičky - Švestku a Švestkoně, Radku, Arabici a spol., Kolíny, Kominíka, Jarka-SK, ...
Komeníku kde najdem tvoje fotečky ???
Jsme nedočkavci, a s tím nehneš !!!
Koukej něco poslat, nebo ti ucpem komín !!!
:-))))))))
Kolínové
p.s: Ještě, že jsme nefotili, představa, že mě bude někdo, kdo nic nedělá honit, je hrozná !!!
viď? člověk pózuje a výsledek nikde:-D
Jak to, tvoje fotečky "nad splavem" jsem ti hodila na mail. :-))
šak sem ti za ně poděoval (doufám že došlo) ale do jeníka si musíe rejpnut:-P
Kominíku - poslals wewerce tu fotku? Aby věděla, že jsme na ni mysleli :-)))
Zase nejaka vycpana veverka na parozi v nejake hospode? :)))
Sice to sem nepatri, ale dala jsem dohromady fotky z pondelniho vyletu... Rip/Helfenburk/Capska palice a lze tam videt i single speed kolo :)
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto&f=00032
Kdepak vycpaná a kdepak v paroží. To by si prohádla :o)))
Švestko, kdy chodíš spát?
Nevím, kdo se ptá, proto se odpovědi nedočká. Ale číst snad umí, ne?
nechci nějak rejpat ale sakra co je s fotkama???:-)
Se zatím podívej do yarisova deníčku-www.yarisk.blog.cz.
Postupně to budu doplňovat
Nazdar Vette a všichni ostatní! S fotkama se to sakra má tak, že já osobně nestíhám, mám jaksi všeho nad hlavu. Ale pokud dnešek bude takový, jak předpokládám, tak se mi možná zadaří vyrobit a na www.cyklobanda.com zveřejnit první část srazové fotogalerie. Tak mi sakra držte palec! :))
Takže vette, jakož i všichni ostatní: na http://www.cyklobanda.com/index.php?page=srazy... je vystavena kompletní fotogalerie ze Šternberka. Teď už přibude jen nějaký ten pokec. A mapy. 8)
Ahoj.
Tak diky tobe jsem dneska v praci udelal uuuplny prd:-) Cucel jsem na ty fotky:-) Je jich docela pozehnane.
zdravim na moravu
musim uznat že sis s tím pohrál a je to pěkně udělaný:)
ted zrovna mi to teda nejde otevřít ale prohlížel sem to v pátek a fakt dobrý. díky
Když nejsou fotky, dám do placu alespoň Kolínův tajný recept na buřtíky v nálevu.
Jak na to: Špekáčky oloupat a rozkrojit na půlky, cibuli nakrájet na kolečka, když se krájí na čtverečky je hodně zbytků !!!
Do lahve vrstvíme špekáčky a cibuli a špekáčky a cibuli a š ....... . ........ . . . . . . .. . .. . , až je lahev plná.
Co sehnat:
8ks špekáčků(pokud možno z masa, ne sojové)
3ks cibule
4lžíce ostrého kečupu
4lžíce octa
4lžíce oleje
4lžíce hořčice
2lžíce worčesterové om.
10lžic H2O (vody)
špetku sole
1/2 lžíce pepře
1/3 lžíce chilli
Všechny tyto suroviny(můžete přidat i hadí ocásky, kuří oka atd.) naházíme do kotle a svaříme. Ještě horkým nálevem přelejeme špekáčky.
Přejeme dobrou chuť, a snadné spalování sežraných kalorií !!!
No ty jsi úžasný, nezapomněl jsi na nás chrty, co jsme ti ty výborné nakládané buřtíky vyžírali! Díky!!!!
Promin.. ale musim... chrti :))))))))))))))))))))))))))))))))))
To máme dobrou náladičku :-))))))))))))))))))))))))))))
To víš wewerko, někdo je chrt na kle a někdo u stolu :o)))
Ale že se po těch buřtech zaprášilo...
Kdyz ja si predstavila Svestku ve spurtu.... no nic :)))) chrti :))))))))))
Tož já viděl Švestku ve spurtu,v závěru sobotní jízdy ve Šternberku se hrnula do kempu jak čertice více jak 40km/h,jen se za ní prášilo
Děkuju, strejdo Libore, jsi hodný, že jsi se mě zastal. :-))
Je určitě k zasmání představovat si Švestku \"ve spurtu\", myslíš, že by se profizávodníci nemohli zasmát Wewerce? Asi ne, je fakt dobrá a jistě se jim vyrovná. Škoda, že se nemůžu pobavit i já - nikdy jsem totiž na kole žádného směšného človíčka nepotkala a chybí mi dokonce i ta srandovní představa. Každý jede jak umí, na co má, hlavně že ho to baví a je rád na světě. A tím je prostě každý, kdo sedí na kole, úžasný, šumafuk kdy a co najezdil. Co takhle postavit Wewerku na těžší černou sjezdovku v Alpách? Ale po pravdě řečeno, ani tam by mě nerozesmála, bez ohledu na to, zda by vůbec dolů dojela, spíš bych jí měla snahu pomoci, kdyby to snad náhodou, což vůbec nepředpokládám, neuměla.
Takže jde asi více o ty oči, než o ty výkony, že?
Fotek je docela dost v yarisově deníčku na www.yarisk.blog.cz v galerii
To jste se museli mít moc fajn, já bych se taky ráda zúčastnila, tak snad příště - nikdy nevím, co bude za dva dny a nejsem schopna plánovat, akcí je mnoho. Mám ještě dotaz - trasy volíte spíš pro horská kola nebo i pro treky?
Trasu bez problému zvládnou krossová i horská kola (ten trek a kross je vpodstatě jedno a to samý, tedy podle mě) :-)
Ládínku.já s Tebou tentokrát vyjímečně nemohu souhlasit.Trek je totiž pro masňáky a kros nebo cross nebo jak se to vlastně píše správně,prostě ten bez těch blatníků a jiných zbytečností,je pro bikery.
Kdo jsou prosím masňáci, ať vím kam se mám řadit:-))?
Ti co mají blatníky,stojany,nosiče,světla....Prostě jako já:-)))
A jel jsi to s nimi na treku? Nebo nemáš trek?
No dovol.Mám nejlepší trek na světě.Merida Crossway Special Edition v záběhu, poté co mi ukradli zánovního LeaderFoxe
Koline, tvůj recept je super,má doma dva chlapy+1 co chodí na návštěvu(jen jeden je můj partner - aby bylo jasné), všichni utopence moc chválí, jsou opravdu dobré:-)))
No kde ty jsi se toulala? Už jsem tě tady delší dobu neviděla a iž jsem si říkala, že se po tobě zeptám. Jak vidím, čteš pilně, ale dej o sobě taky občas vědět! :-))))
P.S. proč jsi nebyla na Šternberku? Vždyťo to nemáš daleko!
Zdravím tě, Švestko:-))
Občas sem chodím, ale mám moc málo času a aktivit je mnoho.
Na Šternberk jsem měla velkou chuť jet, jenže můj manžel má sice rád kolo, ale o moc raději turistiku, tak nebyl pro a tak jaksi to zapadlo...Nerada plánuji a nikdy nevím, co bude zítra. Snad příště se uvidíme, musím manžela víc přesvědčit:-))
Těším se! :-)))
Taky od poloviny dubna slavíme manželovy padesátiny, každý víkend pro jinou skupinu lidí, poslední dozvuky byly minulý víkend. Jsem jaksi bez energie a potřebuju dobít baterky, ale ještě dnes musím sedět na školení do 21:00. tak snad přes víkend.Snad už to bude lepší:-))
Taky se budu těšit na příště:-))
To Kolin:jak dlouho to nechat v nálevu?
Ty jo...ja to snad taky zkusim:-) Mam z toho hlad a to jsem pred chvilkou jedl.