Prosím pomožte. jsem svobodná maminka, docela pohledná, modré oči, 172cm, 54 kg, prý přitažlivá postava, blonďaté vlasy. Moje jednoroční dceruška Beruška je strašmě hodná a moc hezké miminko. Mám ho s tatínken, cyklistou, který ke mně jezdil každý večer na Favoritu (chlubil se, ře má 12 koleček, vím, že dvě měl vpředu.) Byl se mnou večer vždy, když manželce řekl, že jede trénovat kolem Petřína. Když jsem mu řekla, že jsem těhotná, sedl na Favorita a už jsem ho neuviděla. Hodně jsem smutná a tak přemýšlím, že si koupím kolo a pojedu ho hledat. Dnes jsem po prvé stála v Tescu a prohlížela si ta kola. Ale opravdu nevím, jaké koupit, abych ho jitě našla. Prosím pomožte a poraďte, děkuji.
Abys ho rychle našla, doporučuji rychlé kolo.
http://www.roadcycling.com/artman/uploads/bmc...
Jeeeeeeeeee....to chci!
Tak vyraž do Tesca. Teď je v akci za ňákých 20.000 Euro.
To kolo se mi líbí. Má přehazovačku? Ale je trošku drahé pro mně. Tatínek neplatí.
Tak to je v pohooooo:-) Maj ho i v Tescu?
No jasně. Už brzy to bude v Čechách masová záležitost.
Tak to jsem rad. Cyklistika jde v CR pekne kupredu:-) Jen dynamo tam nenji...To se Morcakovi nebude libit:-)
Bohužel to nemá ani repráky s kravským bučením a hi-fi soupravu. Ale český kutil dokáže divy :))
:-))))))))
to není žádný rychlý kolo, rychlý kola vypadají takto:
http://www.wisil.recumbents.com/wisil...
Hlavně to úplně vpravo, co má ty čtyři nožičky. Ty museji pěkně kmitat :))
to vpravo stojí ve stojanu:-) takovýhle kola jezdí po rovině 130 km/h. Ty co nemají okno mají vpředu kameru a ten jezdec sleduje cestu na obrazovce (je to kvůli výhodnějšímu aerodynamickému tvaru - tyhle kola jsou konstruovaný opravdu spíš na překonávání rekordů než na běžný ježdění).
http://www.wisil.recumbents.com/wisil...
To sú prdy, to sú prdy...kolik to móže jet, kolik to móže jet. Uhniiii...nevidím!
Dáte si králíkááá?
uklidni se, to tě to tak po ránu vzalo?
...no tak teď nevim, jak to bylo myšleno, jestli mám brečet nebo se smát...no asi to druhy :=)))
...nicméně...já jezdim na horáku a dávám si větší bacha (...takže já to nebyl :=))) )
...ale nevim, či ho najdeš na kole z Tesca :-/
Hele, svobodná maminko, nenosíš ty náhodou kalhoty? Podle obsahu dám krk za to, že autorem není ženská ruka! :-(((
A není to taťka a mamka?
Tak pro tohle si chceš koupit kolo?!?
Nevím kde měl kolik koleček, ale rozhodně měl minimálně o dvě míň... :o)))
Dvanact kolecek, dve vpredu, to je deset vzadu... to nebyla zadna plecka. Ten by se dal vystopovat. Chod po cyklistickych hospach a ptej se po nekom, kdo se vytahoval, ze ma dvanact kolecek ;-)
S tím Tescem na to jdeš úplně špatně. Musíš nejprve k Bédovi Trávníčkovi, tam dostaneš ke kolu GPS abys mohla tatínka lépe hledat. Pak se stavíš u Lidla, kde si koupíš tretry, abys mohla tatínka lépe dohnat až před tebou bude prchat. Pokud už tretry u Lidla důchodci rozebrali, tak se stav u Káji, má jich doma asi tucet. A ještě by ti mohl nechat jednu pumpičku, abys mohla tatínka, až ho doženeš, vzít tou pumpičkou po hlavě.
Takovéhle tatínky brát po hlavě je holý nerozum. Pak by se jí snadno mohlo stát, že bude platit ona jemu místo on jí :o)))
Koukám, že je to další umělec co vyjíždí bez ochrany...;-) Na helmu se asi ptát už nemusím, co...? ;-)
Tu začne nosit až teď, když mu jde po hlavě pumpičkou :o)))
.. hmm, jak to říct. Ty seš Jardo teď volnej, viď. Dokonce sis tu na to v jedné diskusi až skoro stěžoval (nerozumě. :')
To víš, do Seznamky se neodvážím nic napsat, tak to zkouším takhle nenápadně, po částech...;-)))
Akorát teda nevím, jak se Ti mohly spojit tyto dvě věci. Ženská s dítětem bez otce + ochrana, helma...
A koukám, že máš docela přehled. Pamatovat si každé slovo co kdo napíše...;-)
Akorát je otázka, jestli by tě pouštěla večer na kole, když má špatné zkušenosti. A ty bys bez kola nepřežil.
(Stejně to nebyl žádnej cyklista, když dal přednost prchavé zábavě před vyjížďkou na kole, když už se dostal ven. Ani cyklista, ani tatínek. Všechno jen jako. :')
To by mohl být správce sítě jednoho nejmenovaného gymplu. Když jsem po něm chtěl novou, čistou instalaci Windows 98, tak tam zkopíroval i svoji složku Dokumenty. Tož jsme si prohlédli jeho fotogalerii pěti milenek. 172 cm, 54 kg, modrooká blondýna říkáš? Může být. Pak jsme si přečetli různá potvrzení o platbě alimentů čtyřem dětem. Každé s jinou.
Akorát ten favorit, to není úplně ono, vepředu jednotác a vzadu pětikolečko. Hm, tak to přece asi nebude on.
tož, svobodná maminka hľadá bicyklistu, nie bicykel, tak si dajte spicha
Tak vám všem zatím děkuji za vážné i nevážné rady. Právě jsem se vrátila z práce a zatím vše nečetla, to až později večer, protože teď pospíchám s moji beruškou do Hypermarketu, prý tam také mají kola, tak se jdu podívat. A také už nejsem tak smutná, i když jsem si trochu i dnes poplakala. Ale prý tatínek berušky je někde tady nablízku a srdíčko hned poskočí. Mějte se rádi lidičky, ať vám není smutno jako mě.
Beruško, proč nám píšeš, že máš modrá očka a ňamkatou postavu, když po dvou letech hledáš taťku favoriťáka?
Řekni rovnou, co hledáš a já půjdu vybírat to kolo s tebou!
Až spolu vybereme nějaké hezké, červené, a ty mi řekneš, že's z toho vybírání zřejmě otěhotněla, tak roztočím svá TŘI(!) kolečka vepředu a budu zase u té své ...
hlavně nezapomeň platit,aby si už to kolo v Tescu mohla koupit
Já teda nevím, jak kluci na favoritech, ale já, vždy když vyjedu z domova, tak zkontroluji, že mám na ventilku správně nasazenou čepičku !
To já taky, ale nedávno jsem ke svému šoku zjistil, že když se čepička moc natáhne, tak někdy může i naprasknout, a to se asi stalo i na Petříně ...
Lidičky, moc se omlouvám, že jsem tak dlouho nepsala. Měla jsem přes svátky službu na chirurgiii a bylo moc práce, sešívačky, zlomeniny, úrazy. Vše jsem stihla, ale víte jak to je - hned po výšce, když nemám ještě moc praxe. Ale byl se mnou kolega chirurg a ten mi moc pomohl a utěšoval. Jezdít také umí moc dobře, říkal. I na Bmx či tak nějak.
Dnes jsem měla volno a šla do dvou obchodů jen s kolami a to je jiná...moc je mi tam ty kola líbili a moji Berušce také.
Tak jsem se rozhodla, že si koupím lepší a budu tatínka hledat na hezkém kole. Myslíte, že se vrátí? Moc bych si to přála, protože jsem často hodně smutná.
Kup si hezké kolo a tatínka hledej s lepší výbavou i lepší výbavou:)))))
bohužel také dost naivní
je vidět, že někdo asi nemá co na práci a píše tu nesmysly...
ty si ale moc nešťastná maminka, chirurg na placi a ešte aj jazdí, ty stále hľadáš cyklistu s favoritom, lepší je jazdiaci chirurg, ako favorit bez plášte
Chirurg asi nebude volný, jinak by byl určitě nominován...
Tatínek Favoriťák taky nebyl volný ... a nevadilo to ...
Nejdřív sis vychutnávala jízdu s bejkem a nyní to musíš jako my zkoušet s bajkem ... ale neboj i to je dobrý !
A co ten chirurg? Bejk nebo bajk ?
Bajk bude možná lepší. Bejk má sice všechny 4 vidle odpružený, ale je těžkej, přes nízký pořizovací náklady bude mít drahej provoz, nemusí jezdit nejlíp (záleží od kusu) a přehazuje nečekaně a sám od sebe, což je závažná výrobní vada:)
A tenhle kus měl ještě ventilek bez čepičky, ale to je možná i chyba bikerky, pardon bejkerky, že si to nezkontroluje...
A vůbec, jak by to byla krásné, kdyby's byla opravdu taková holka, ale ty asi budeš chlapík, tipnul bych kolem čtyřicítky, viď. Ale téma docela dorý - sranda musí být i kdyby na brzdové špalíky nebylo !