- jel jste ho někdo? Jaké to bylo? Viděl jsem jezdit čísla kolem 850, takže velký závod :-).
V Mnichovicích jsem nejel, ale můžeš se mi zeptat, jak se mi jelo v sobotu ve Zruči nad Sázavou :-)
Povídej (teda piš), přeháněj, nemusí to být všechno ani pravda ... 8-)))
Jak se Ti jelo v sobotu ve Zruči nad Sázavou? :-)
Ále, ani se neptej! :-)))
Jelo se na ho... Bláto, bláto a bláto. Představ si rozježděnej tankodrom do kterýho týden prší. Jestli sis to představil, tak si to vybav ještě o něco horší. Tak asi tak to tam vypadalo. Bylo mi líto kola, protože střed a zadní přehazovačka byla vždy jen koule bláta, do který nabíhal a z jinýho místa vybíhal řetěz. Přehazovat jsem musel ručně, protože nic nefungovalo. Už to nechci nikdy zažít!!! :-)
A taky se jela Mnichovická 50tka - hádej, kdo ji jel :o)))
Mnichovicka 50 == mounfield v Mnichovicich...
Doporucuji.. pokud mate pocit, ze jste chytli treba i jen virozu.. nejezdete zavody :( Tam, co jsem pri cvicne jizde davala do kopce 20, tak jsem se vcera plazila 10 a mozna jeste min.. proste nahouby.. skoncila jsem s cca hodinovym odstupem po prvni zavodnici z me kategorie.
Jinak trasa skvela, organizace taky. Jednou jsem sjela z trati, ale to bylo zrejme me prehlednuti nez spatne znaceni. Akorat toho debilka, co moderoval tombolu, bych zastrelila...
Asi hodina po první závodnici. To je přece docela dobré ( předpokládám, že jsi jela hlavní kategorii) . První žena to dala za 1.56 . Co brod asi na 15 km??
Já byla jen držet palce a fadnit a supit právě u toho brodu.
Muj cyklocomputer rikal 2.59, ale je nastaveny na auto a par zastavek po ceste bylo.
Jela jsem z druhe vlny a zpocatku jsme vsichni spis sli nez jeli. Rozjela jsem se vlastne poradne az ve Voderadskych bucinach.. tam jsem dala 6-7 cyklistu, ale stejne to bylo takove ubohe plizeni (20-21km/h). Do te doby me spis predjizdeli nebo to bylo takove "jednou ty, jednou ja".
Prvni brod jsem dala do 3/4.. pak jsem narazila na kaminek, mela jsem zarazeno moc silny prevod a musela jsem s botkama do vody :) Kazdopadne to bylo docela osvezeni pred kopeckem na Ondrejov.
Jeste bylo zajimave sledovat zavodniky vymenujici dusi. Odhadem tak 15 jich bylo nejmin...
Uz jsou vysledky.. mam cas 3:06..
http://www.mtb.cenytisku.cz/rocnik2006/pdf...
Blahopřeji. Syn mě taky lákal, ať prý jedu, ale dala jsem přednost fandění a zabezpečení. Defektu bylo asi dost. Sama jsem jednomu cyklistovi půjčova lepení (měl jiný ventilek než mám já) a náředí a cyklistce zase nýtovačku i s prací.
Pro jistotu jsem mela s sebou 2 nahradni duse :)) a stesti, ze jsem je nemusela pouzit. U toho brodu to bylo asi nejzajimavejsi misto hadam :) Vymachal se tam nekdo poradne? :)
Hned úplně ten první.(bohužel nevím číslo) Tak asi metr před koncem upadl. Kromě hlavy byl morký fakt celý. Já tam celou dobu nebyla, jen co projeli mí známí, jela jsem do cíle. Ale za tu hodinu jich leželo asi 6. Nikomu jsem to nepřála. Voda ledová , teplo taky nic moc a jet zbytek v mokrých tretrách . Fakt nic moc.
Tak to jsem měl smůlu - projížděl jsem náměstím chvíli před startem a wewerku jsem nezahlíd - taky není divu, bylo tam závodníků:-). Určitě tam jela po ose - a zpátky taky. že jo :-). Takže solidně dlouhá akce s padesátikilometrovou terénní vložkou. Dost by mě zajímalo, jak se ten postartovní balík srovnává do nějakého užšího místa.
Jsme stali s kolegou z prace kousek od dodavky radia Blanik. Mela jsem jako tradicne cerveny svrsek Sensor.
Z domova do Mnichovic to mam 22km, celkem jsem vcera dala 91km. Trasu zavodu jsem namerila cca 47km.
Po startu se to sine uzsi a uzsi cestickou do kopce az vsichni slezou z kola a jdou po dvojicich :)