Drahý Koline, tak za info ti děkuju, asi si to nahraju.... Ale jestli kecáš... Tak to teda...
jaka je frekvence???
http://www.rozhlas.cz/praha/portal/
Pěkně děkuju! Já už týden nervozitou nespím, mám průjem a proklínám se od chvíle, kdy jsem na to kývla.
Jako pojistku s sebou beru asi kilo papíru s poznámkama, tak to abyste věděli, co to tam tak šustí. Nebo mi je zakážou, abych tam nešustila a tím pádem si poslechnete hodinovou hudební vložku. Protože ze sebe nevypravím ani jednu souvislou větu.
Když jsem měla někdy v minulosti něco říct novinářům na záznam, tak to přetáčeli asi pětkrát a pak obvykle ztratili trpělivost a napsali mi na kus papíru, co mám říkat a pak jsem to přečetla a bylo to.
Tak mi prosím držte všichni palce!
Neboj, moderátor tě v tom nenechá. Soustřeď se jenom na něj, dívej se mu do očí, zapomeň na mikrofon i na to, že tě poslouchá pan Publikum. Jako když beseduješ ve vinárně. Je to rada od profesionálky, žena dělala v rozhlase dlouhý léta.
Drzim palecky!!! A kliiiiid!!!:-)
Dobrý to bylo. Zpočátku prý trochu nervózní, ale ke konci ses na moderátora i usmívala. Při troše praxe by ses mohla mikrofonem živit, máš správně posazenej hlas. Říkal jsem, že tě v tom moderátor nenechá, je to jeho pořad. A teď už jseš navěky v archivu českýho rozhlasu, kterej je s archivem ČTK nejlepší v Evropě. Gratulujeme. :-)
Jo, a nebude to ani tak moc o Nakole.cz jako spíš o ježdění na kole a výbavě a tak.
Tak už to mám nastavený, budu to mít pěkně digitálně. Budu držet všechny prsty, hlavně se neboj, my jsme ohleduplní a trpěliví cyklisté a všichni ti věříme.
Tak pfuj pfuj a hodně štěstí....
Tak to si nas tam meli pozvat vsechny:-)))
Tak držím palce! Prej si nemáš představovat milión lidí a mraky šťouravých odborníků, co tě poslouchají, ale třeba jen párek sousedů od vedle, abys byla klidnější. To zvládneš. I bez papírů, vždyť to všechno znáš. A lidi takové základní informace potřebují, přeci ten pořad je pro ně. :')))
Nemuze to nekdo nahrat do MP3? Bohuzel to nechytnu....nebo chytnu, ale asi by me v praci hnali:-)
Přimlouvám se fšemi deseti!!!:-))
Jo a takovehle veci by se archivovat meli:-)
Může, neboli, alespoň se o to pokusím.
Prosím, řekněte mi někdo frekvenci Prahy na FM!!!!!!!!!
praha 91,2
votice 103,2
kutná hora 102,2
Ď. :-)
http://www.rozhlas.cz/praha/portal/
Maj tam i zive vysilani...by me zajimalo, jestli to archivujou a dalo by se to pak u nich stahnout v MP3...zatim jsem to nenasel
Da:-)
http://www.rozhlas.cz/praha/audio/
Střední Morava 95.1 hodně štěstí
95.1 je ČR1, ne? Jinak Praha je určitě na AM 954kHz a to v celém Česku a několik stovek km okolo.
http://www.rozhlas.cz/praha/vysilace
Už je to tady!
A pak že je nervózní, ha ha ha :)))
jj zatim je v pohodě....
Omlouvam se 107.2
Toz to ja jsem si to taky pustil:-) Kolegove vydrzej:-) Myslim, ze je v pohoooo..To jsem zvedavej, jaka bude dneska navstevnost tehle stranek:-)
tak jsem si to pustila, zaposlouchala se do začátku rozhovoru a přišli dva chlápci z finančního, musela jsem se jim věnovat a tak z toho mám houby :-P
Budem Tě informovat :-). Ještě bude odpovídat na dotazy posluchačů.
tak to mě teda informujte, před chvilkou odešli, tak jsem neslyšela skoro nic :-P kolik bylo dotazů? :)
Dotazů bylo málo - jeden na bolavý zadek, pak na Jitce chtěl, aby řekla nějaké pěkné trasy v Čechách a v Evropě a nakonec se jí redaktor zeptal, jestli pojede domů na kole nebo jinak. Tak mu řekla, že MHD :-)))
Informaci jsem zachytila na poslední chvíli. Než jsem si našla plzeňskou frekvenci a naladila, unikl mi rozhovor a slyšela jsem jen "Odpovědi na dotazy posluchačů". Jitko, bylo to DOBRÝ! A nezapoměla jsi nás pozdravit. Díky. 8-))))))
Co znamená, bylo to dobrý? Zní to trochu jako samochvála. Asi nic moc.
Nesuď, když nevíš...
Napiš, když víš.
Také ten pojem MY budeme v rádiu. Myslí se tím radka, já?
Vubec nechapu, co cesnek nechape...
Díky neprihlasenemu Michalovi jsem si mohla poslechnout vysílání ze záznamu. Děkuji.
Gratuluji vysílání bylo super!!!!!
Kdo nic nedělá, nic nepokazí.
Jeee...to jsem rad, ze jsem pomohl...Delam si carku za dobrej skutek....to uz muzu jit domu:-)
Teď jsem Kolinovo upozornění objevila - to brzy, že?
Dozvím se konečně, o čem to bylo? Příspěvků plno, ale o čem byla řeč, to pořád nevím! Jsem napnutá jako kšandy - nahrál to někdo? Přiveze to někdo na Šternberk? Ukojte Švestčinu zvědavost! :-))
Stáhni si to v MP3 tady http://www.rozhlas.cz/praha/audio/
Díky za tip, našla jsem to, ale nepodařilo se mi to přehrát. Nicméně z obsahu popisu programu je jasné, o co šlo. Jak pozoruji zdejší reakce, tak se to Jitce povedlo - Jitko, blahopřeju! :-))
Zkus si to nejdřív "stáhnout", ne "přehrát". A nemáš-li v počítači zvukovou karrtu (nemusíš mít), tak si to pak přetáhni třeba do mp3 přehrávače nebo do mobilu. Možná i pračka, by to dnes zvládla, občas mi ten "pokrok" uniká. :')
Tak hustý, Ať žije Jitka... Tak takovouhle odbornici, diplomatku i moderátorku by potřebovali v každym rádiu... Fakt super!!!
1, Pro Česneka: O samochvále nemůže být ani řeč, kdybych to neprásknul, tak se Jíťa ani nezmínila !!! Samochválu necítím, jedině trochu česneku. :-)
2, Dotaz na redakci: Jitko a Václave, vlastní web už máme(máte), ale co takhle vlastní rádio ?!?
No už to mám úplně před očima a ušima !!!
Václav - IT manager
Jitka - hl. moderátorka
Já(Kolin) - domovník
Komeník - komeník
Radka - vedoucí pořadu drRadka drRadí
Zákopčaník - bavič roku ( no popřát " slunce v duši" cyklistovi ???
3, A co ostatní NáKoláci na které jsem zapomněl ?? Co můžete nabídnout, a na jaké posty se hlásíte ???
4, Nemohl by dostat domovník vlastní sekretářku ???
Hele a nemohla bych se radši přihlásit do výběrového řízení na tu sekretářku :o)))
Teď jde o to, co všechno si od té sekretářky slibuješ :-)))
To si řeknem ve Štenberku :o)))
Můžeme tam provést praktickou zkoušku - test ve vaření ranní kávy. Schválně, kdo bude mít nejlepší :o)))
Já to teda beru, šéfe :-)))
Hlavní reklamní slogan :
"Do lesů i do pole, na frekvenci NaKole"
Na domovníka docela slušný, nebo né ?!?
Já bych dělal PR a všechny propagoval :-))
Tak to je velmi pěkný slogan! Já se hlásím do funkce tiskové mluvčí. Celému národu bych zdůvodnila naprostou nepostradatelnost rozhlasové stanice, kde je to pořád dokola o všem a o ničem, kde se lidi i hádají a přesto se rádi vrací, kde se všichni snaží vyřešit problémy zpravidla již vyřešené - jako "nakole".
CHCETE MĚ? :-)))
Jasně, ale budeš nám dodávat ty svoje extra super buchty :o)))
Já ti budu dělat podržtašku, když to máme k sobě tak blízko, bereš? .-)
Tomu se teď říká "osobní asistent" :o)))
Hele a třeba ti Švestka nechá pdržet i kolo :o)))
Nebo distribuovat buchty :-)
Jasně, beru Vás všechny a za cokoliv! Jen buchtama se živit nehodlám, to by byla pěkná otročina. Takže žádná distribuce. Pokud jsem neměla sedřené ruce, živila mě a živí "huba". Jo a ranní káva na Šternberku, to bude Radko to pravý vořechový ráno. Když od každého okoštuju (nejsem somrák, ale jak jinak vyhodnotit nejlepší kávu), tak se s vlastní tahat nemusím. Stejně vařím kafe naprosto mizerný. :-)))
Tak já jsem se chtěla přihlásit na to vaření ranní kávy, ale Radka mne předběhla /nejsem soutěživá/.
To bude výchovou: sedej panenko v koutě budeš-li hodná najdou tě . Tak tady sedím už pěknou řádku let/ ba co dím, století/. Tak kdyby bylo moc funkcí a málo lidí.
No počkej, jak předběhla - jasně jsem řekla "do výběrového řízení", takže pro tebe nic není ztraceno a koukej vylézt z kouta :o)))
No jo no.....
Tak já opráším pavučiny.......neříkám, že se hlásím do výběr. řízení!!!!......ještě počkám......tradice je tradice.....co kdyby? mne přece jenom našli?.....
Jestli jsi při smyslech, tak koukej dřepět v koutě! Jak tě najdou, hned bude po klidu. A vzpamatuješ se z toho až v důchodu, pokud tě nerozcupujou dřív. :-)))
No jo, člověk chce někomu uvařit kafe a oni ho hned rozcupují! To je dneska svět....
Já tě necupuju, ale chráním. Nabídneš malíček a vlci by tě roztrhali. Ale jestli ti to naopak udělá dobře, tak pozóóór! Jsem první ve frontě na to super kafíčko! mě nemusíš zvát vůbec 2x! :-))))))
Děkuji, to jsem pochopila. To byl jenom takový filozofický povzdech ten předešlý příspěvek. A s tím kafem jsem možná taky přestřelila. Vařím si ho napolo ve spánku, a to jen proto abych se mohla probudit , takže vlastně nevím , jestli je dobré , ale bez něj se nevzbudím.
Tak to nevim k čemu bych byl.... Jedině, že bych mohl dělat nejmladšího asistenta a zástupce mladé generace... Ve škole mě učej jen blbosti, k čemu účetnictví, ekonomiku, jazyky??? Kor, když je tady i domovník tak talentovaný...
Co třeba živý stojan na kola, berete???
Tak to budeš muset nejdříve poslat foto, zepředu, zezadu a z boku!!! Neboť jsem někde, někdy slyšela /už si nepamatuji v jaké souvislosti/ tak o tohle bych si neopřel ani kolo.....To se ale týkalo velmi nevzhledného stojanu a to není tvůj případ, protože jsi určitě velice vzhledný!!!!
Na Štenberk jedu s manželkou, tak bude asi model pro mou ideální sekretářku něco jako Douchová z Vrchní prchni !!!
No tak dobře, já se zamaskuju :o)))
Hele, ale vždyť nemusíš výsledky vyhlašovat hned. A třeba nejlepší kafe uvaří Airline a pak se s kandidátem tajit nemusíš :o)))
OK tak já do Šternberku dorazím. Jsem už dlouho bez práce ,nějaká se šikne.
Tak jsem si konečně poslechla vcelku svůj výkon. Na to, že jsem byla skoro mrtvá strachy, to bylo celkem dobrý.
No, eště tak se zbavit některých zlozvyků jako třeba nutkavého používání slov „samozřejmě“ a „prostě“, taky asi máknu na tom, abych na konci věty šla intonací dolů. Takhle chudák moderátor pořád dumal, jestli už jsem dokončila myšlenku nebo jestli tam bude ještě pokračování.
Celkově ale dobrá zkušenost, jsem za ni ráda. Jo, a dík všem, kdo mi živě zavolali a poděkovali za NaKole.