Co všechno budu muset udělat abych mohl dát na přední kolo kotoučovou brzdu??dík. ps:už mě nebaví neustálé štelování V brzd.
Zjistit, jestli má vidle na levý noze návarek na uchycení brzdiče. Když nemá, koupit takovou vidli. Koupit přední nábu pro brzdovej kotouč. Přeplést kolo (možná jiný dráty). Koupit a namontovat kotoučovou brzdu. Nebo to radši dát servismanovi, ušetří ti to shánění, vyptávání, ověřování a čas. :-)
Pouvažuj, jestli oproti všeobecnému mínění by koutouč nebyl lepší vzadu. Viděla jsem letos na Miami i v LA Venice už hodně takto vybavených bikes.
Zkus si jednoduchý test. Uchop kolo za řidítka( stuj vedle koka) zmáčkni přední brzdu a zkus popojet kolem. Totéž opakuj pak se zadní brzdou. Výsledek ti pak řekne která brzda je účinější. Při použití zadní se ti kolo bude smýkat , ale u přední s ním nehneš.
Z popisu a ani obrázku to není vidět, ale pokud tam budeš chtít dát hydry a máš řazení vcelku s brzdovými pákami, tak ještě počítej s tím, že budeš muset sundat komplet osazení řídítek a koupit samotné řazení bez brzdových pák... Nové brzdové páky pro hydrauliku jsou pak v kompletu s brzdami...
No já bych s tebou souhlasil, jen přední kolo bych jaxi koupil nový popř. zapletený a brzdu Avid Juicy.
Teda breytone nevím, nevím...když musíš neustále štelovat V brzdy, tak bych ti už vůberc nedoporučoval kotouče, protože neustále štelovat mi ještě nikdo neřekl, že by musel neustále. A i když, tak je to otázka 2 minut...
Štelování kotoučovek tě v horším případě může potkat při každým defektu, ovšem hydra je hydra a má jiný přednosti.