Poraďte mi který kolo si vybrat,vaše zkušenosti. Díky za odpovědi
kup si katalog kol 2006, právě vyšel, 159 kaček, sedni si každý večer místo televize, listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu přemýšlej,listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu ....a hlavně nedej na rady a u žne na nás. Každý máme svůj individuální názor. Pak listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu ....najdi si dva tři modely, běž do bchodu, sedni na ně, projeď se, vyzkoušej, nech si to uležet v hlavě a listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu ....psalo se to tu již tisíckrát a protože si dávám práci ti to tu znovu napsat a ty si nedáváš žádnou ale vůbec žádnou práci, pošli mi na konto 5 kaček a vendule svobodové do její nadace dalších 5 kaček.
A nezapomeň, listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu....
.....nezapomeň, listuj, srovnávej, klikej na www, libuj si v tom velkém výběru, dej si pauzu, pak znovu...
... a až to kolo koupí, může jet s Jiřinou a s CK Jenda za hranice všedních dnů ...
...mě nejde ani tak o to aby se za mě někdo rozhodoval co mám koupit, chtěl jsem jen poradit. prostě jestli tady je někdo kdo má zkušenosti s těmi koly, to je pro mě důležité. Protože koupit kolo neni jako když si jdeš koupit rohlíky k snídani.
Nechtěl bych tu nějak snižovat úroveň všech přispívajících, ale myslím si, že na tomto typu kola tu nikdo z nás asi nejezdí... Tady jsou spíš "turisté", pohodáři, kteří moc na kole v terénu nevyvádí... Ikdyž... ;-)
Zkus se spíš zeptat na http://www.bike-forum.cz
Ale bacha ať tam nevyvoláš nějaké slovní bitky, tam je to skoro na denním pořádku ;-)
Mě se obě ty kola zdaj hnusný. A nešikovný - když na tom pojedeš večer z hospody, tak si budeš kolenama šťouchat do břicha. :')
joo to mě taky napadlo ale na tom kole se víc než do hospody jezdí někde v lese a když jedeš z kopce tak ani šlapat nemusíš,proto si ani nebudeš šťouchat do břicha. ovšem kdo by na něm chtěl jet do hospody a měl by místo břicha pivní sud (což většinou pravidelní návštěvníci putyk mají), tak asi opravdu nebude moct šlapat takže do hospody taktéž nedoporučuju... :-P
Kámoš zlomil rám na Haru, tak prapodivně u kotoučovky, proto bych doporučil to NORCO, je to kultovka.