Dobrý den vespolek. Prosím o radu ohledně uchycení dětské samonosné sedačky na kolo Author Traction. Máme s manželkou oba tato kola. Sedačky jsou Romer Jockey a Polisport (do 22 kg). Obě mají objímku určenou k uchycení na podsedlovou rámovou svislou trubku. problém je v tom že na tétrubce zezadu je návarek na bowden vedoucí k přesmykači. Tudíž objímka sice má drážku na lanko ale ne už na návarek ... Jak jste to vyřešili ? Děkuji za odpověď.
Jelikož v tom místě ta objímka není moc namáhaná, tak jsem jednoduše vzal nůž a udělal pro ten návarek víc místa ;-) Mně to ale vycházelo přesně na horní hranu objímky...
Mám Author OPUS 04 a sedačku jsem dal pod ten návarek. Je cca 10 cm nad zadním kolem tak musím dávat bacha, když jedu přes větší díry aby mi netloukla do zadního kola. Objímku jsem taky trochu upravil nižíkem ale moc to nepomohlo. Jak je kluk těžsí tak bych to už o pár Cm potřeboal posunout nahoru. Asi vezmu zase nižík ....
Mám Author OPUS 04 a sedačku jsem dal pod ten návarek. Je cca 10 cm nad zadním kolem tak musím dávat bacha, když jedu přes větší díry aby mi netloukla do zadního kola. Objímku jsem taky trochu upravil nižíkem ale moc to nepomohlo. Jak je kluk těžsí tak bych to už o pár Cm potřeboal posunout nahoru. Asi vezmu zase nožík ....
Návarek jsem ulomil, a bovden uchytil o kus níž plastovým stahovacím páskem.
napřed jsem to zkusil uchytit pod návarkem ale stále jsem si kopal při jízdě patama do držáků na nohy.Pak jsem to chytil až nad návarkem , bowden jsem zkrátil a lanko jsem protáhl krz boční mezeru okolo šroubů. Aby mi tam nezahučel i bowden tak se opírá o plochou podložku s menším otvorem.