Ahoj, tohle tema mě napadlo když jsem si četl diskuzi o akcebike.cz . Takže sem piště vaše zkušenost, dobré i špatné s cyklsitickými e-shopy, ať víme na co si dát pozor, nebo kde naopak vyjdou vstříc.
Tak já píšu první příspěvěk: Mohu doporučit www.koloshop.cz, mají velký sortiment a zboží dochází vpořádku, včas a se vším co tam má být.
Jo a nemáte někdo zkušenost s www.bagbike.cz ?
Několikrát jsem nakupoval u, nebo spíš na:
www.bike-eshop.cz/
, a taky si nemůžu stěžovat. Platil jsem vždycky převodem, což je o něco levnější než dobírka. Mám dojem, že teď nedávno ceny za poštovné dokonce o něco snížili.
Ja a lidi z prace pouzivame www.koloshop.cz a jsme spokojeni. Dobre ceny a vzdy vysli vstric...posledni objednavku jsme menili asi 3x a bez problemu. Sice pak byl zmatek v tom, co vlastne chcem nebo nechcem, ale dopadlo to dobre...doslo to co jsme chteli:-)
Připojuji se k doporučení pro www.koloshop.cz . Skvělí lidé - p. Pavel Veselý, skvělé ceny, skvělý servis a doslání.
Na www.bagbike.cz jsem si kupoval pedály a tretry. Vše přišlo v pohodě. Docela mě překvapují i nízké ceny v porovnání s jinými e-shopy.
Pridavam pozitivni zkusenost s www.bagbike.cz Objednaval jsem si u nich zbozi, prakticky by bylo doruceno za 2 dny od objednavky, ale protoze jsem nebyl na dorucovaci adrese, domluvili jsme se na dnesek - vsechno prislo naprosto v poradku. Jsem 100% spokojeny :o))