Ahoj, viděl jsem takové (asi plastové) krytky připnutelné do SPD pedálů. Nevíte, kde by se daly objednat? Nikde to nemůžu najít. Díky za tipy.
ja je dostal od shimana primo k pedalum.... ale vesmes je to k nicemu. Teda pokud myslime oba ty stejne, takove plastove kryty na jednu stranu pedalu s odrazkou? Vysledkem je ze ze nemusis byt zacvaknuty do kufru kdyz treba nekde zapomenes tretry asi :-)....
presne tak
k SPD 520 byli v pytlicku i ty platformy
pouzitelny jsou - at uz pro normalni boty nebo kdyz je potreba neco vyzkouset a mit sanci rychle "vystoupt" - kuprikladu pri testovani tazne tyce TrailGator tenhle vikend :-)
zacvaknout sem se odvazil az po par zvykacich koleckach ...
Přesně, to je ono, mě se to bude hodit na takové popojíždění. Ale nevím, kde je vzít.
http://www.paul-lange.cz/shimano_spd...
Dííky, podle popisu od tebe jsem to našel ještě jinde, takže přidávám odkaz, kdyby to někdy někdo také potřeboval: http://www.bikestore.cz/inshop/skripty/katalog...
Moc si od nich neslibuj - po těch plastech boty hnusně kloužou...
Ja je mam na M505 z druhe strany. Pri jizde v nejistem terenu se obcas pro jistotu vycvaknu a musim rict, ze kufry na te umele hmote zabranuji smykani. Mokra teniska mi teda uklouzne, ale sucha ne.
Jinak pri normalnim jezdeni se to dost rychle rozvrze. Chce to obcas namazat. Taky to neni delane na silove slapani, prohybaji se.
Ahoj wewerko, můžeš mi prosím tě sdělit jakse jezdí na těch oboustranejch a z jedné strany zaslepené.nejsou příliš úzké na normální botu? Já mám třetí rok jednostranné (skvělé na složitý terén, křižovatky... ) jezdím je i v zimě a když mrzne moc obuji pohory -pedály tudíž neměním.Ale budu je muset vymněni -odchází ložisko. Tak se rozhoduji zda koupit jedno nebo oboustrané. Dík
Jsou skoro stejne siroke jako jine pedaly, maximalne 2-3cm je rozdil. Jsou jen delsi. Vadi mi, ze se prohybaji a casem se rozvrzou (ale namazanim se to zase spravi).
Pokud ti vyhovuji jednostranne, tak je asi nemen. SPDcka pouzivam i v zime a obracim opravdu jen v nejistem terenu tzn. vic jak 5% vyuziti "pedalu" nemam.
Sirka: 5cm ve stredu a 5,5 na krajich
Delka: 9cm
Díky.
jo a můžu se zeptat, když jezdíš na těch platformách...nemáš problém s otáčením pedálů? Dyť se to musí pořád otáčet dolů, ne? Díky
Ahoj. Já mám jednostranné a problém s otáčením nemám. Volné pedály se otočí pokaždé do stejné polohy, kufrem dozadu.Takže je to jen o cviku. Je to stejné jako když máš na pedálech klipsny, buď dáš nohu do klipsny nebo volně na pedál.
Tak hledej šmudlo
Otázka na vás, co ty platformy máte. Drží tam přicvaknutý fakt festovně? Nestane se, že by při prudším záběru vypadly?