Pánové a dámy, kolik km za sezónu ujedete?
To zas budou depresivní odpovědi! Zase bude vidět, že pořád nejsem bikerem.
Co to takhle jednou oživit a propojit s údaji z jiného tématu o impotenci. Chtělo by to nějakou tabulku funkční závislosti.
Neco jako toto: http://www.acoma.cz/index.php?c=trasy
Tam se nedívejte, tam je to nejhorší!!!
Moment, wewerko, ty máš o stodvanáct míň než já!!! To snad není možný, nebo se to sčítá v tom sloupci DST?
No, jo. Je sice pravda, že wewerka má o stodvanáct míň než já. Jenže ona za duben a já za leden, únor, březen , duben i s Andalusií. Ještě, že už ve čt odlítám najíždět km do Maroka aspoň se nebudu muset dívat na to jak i tam zaostávám.
V průměru 4300 km ročně. Chtělo by to trochu přidat :-)
Dnes 63 km.Jinak mám najeto 363 za 10 dní.První dny jsem se rozjížďel.Nejezdil jsem celou zimu.Tak nevím kolik toho tento rok najedu.
Já ujel vloni 5.000 a v zimě nejezdím. Mamina mi dala zákaz!!!!!
jen cca 2.500km pres leto jenze po 30kilometrovych sprintech, zadna turistika....
Na čem? Počítají se auta? :-))
Vloni 3200km cesty do práce nepočítaje. Letos zatím necelých 700.
Ad mirek: je přece úplně jedno, kolik biker najede za rok, z toho neměj deprese. Podstatnější jsou ty lehce zaprášený nohy :-)))
...a kapučíno na Gardě.
podle nálady
Hnusný egoistický téma, ale... :o)))
http://www.vrstevnice.com/odkazy3/svet/svet.htm
No tak to je hezky vyvedený, to už to máš jenom kousek. Já sem tak sotva někde ve Francii :-((( Vloni sem najel necelejch 2500km. Nebo 2500000m, to je hezčí.
V těch metrech to rozhodně vypadá lépěji :o)))
A buď klidný, Francii mám taky ještě daleko před sebou - objíždím tu zeměkouli východním směrem :o)))
No, jak vidno, loni ses snažila:-))
No vacsinou neico okolo 5000 km. Vacsinou z toho je vsak cesta do prace a domov (cez kopce samozrejme). Inak prevazuju zazitky pred kilometrami, takze si robim aj zoznam navstivenych hradova zamkov. Uz som niekde pri 50-siatke.
Len s tymi hradmi je problem, ze dvakrat ten isty sa nepocita (kilometre sa pocitaju aj po tej istej ceste), tazke pribudaju coraz pomalsie (tie nenavstivene su vaic aviac odruky)