Co na kole bumbate? Krome vody, caje ze soli, a nejlepsiho iontaku piva:-) ( samozrejme birell) ???
jonťák, Cytomax. Občas kofolu, zelenej čaj a vodu.
Většinou vodu, a to se do pití v doporučených intervalech musím nutit. Starým lidem prej mozek přestává vysílat signály pocitu žízně. :-(
Od kdy se pocita "stari"? Ja jen, ze obcas tyhle signaly taky nemam a na dedka se necejtim:-)
Do cyklolahví si dáváme džus ředěný neperlivou minerálkou, pokud je po cestě možnost, dáváme si polívku, nejlépe pěkně slanou. Zatím jsme na to vždycky "dojeli" 8-)))
Obdobně - 1/2 vody, 1/2 džusu, citronová šťáva a hroznový cukr. Když dojde, tak se hodí všechno co teče - kromě alkoholu, po něm bych dojela možná tak na laně.
Jo a pro chlapce shora - stáří nepřichází pozvolna, ale právě jen skokově - a začíná 1. den po 80. narozeninách. Tak pa, mladíci! Myslím, že stářím si zatím tady nikdo hlavu lámat nemusí. :-)))
Kdybys chodila radši včas do pelechu, nenapdaly by tě tak nehorázný věci. :-)
Chlapče shora, rozesmál jsi mě, dávám ti hlas! :-)))
mlíčko
slivovice, rum a vše ostatní co tače s výjimkou močůvky
Když jsem závodil, tak jsem pil Vodu s medem a citronem (hodně medu a citron jen kvůli chuti), je to fakt dost dobrý. Pro mně to je lepší než kdejakej iontak. Med obsahuje glukozu a ta je snadněji spalitelná než obyč cukr
naprosto super recept :o)
A jak se to připravuje?
velmi jednoduše. V teplé vodě rozpustíš med (aby se to ještě dalo pít) a nakapeš citron. POměr nevim, nikdy jsem to neměřil. Myslim že to byly 3 - 4 velké lžíce medu na 1,5 litru vody. Citron podle chuti
tak to je zajimave, ale asi bych se bal ze mi to zasere camelback...
No to nevím, já camelback nemam. Když bnemusím tak na zádech nic nevozím. Dávám přednost láhvi. :-))
Vodu, vodu a zase vodu. A pak pivo, točenou limonádu a když jsem hodná, tak si můžu dát i panáčka becherovčičky :o)))
A nepadá ti pak hlavička kapku na stranu???:-)))
Řekla jsem panáčka, tak z čeho by mě padalahlavička.
Ale v bříšku mi trošku žbluňká po té vodě :o)))
Pivo,pivo a zase pivo.Je to nejlepší jontak na světě.
Asi hloupa otazka, ale proc do caje tu sul?
sůl drží vodu v těle.
Jinak já vodu nebo matonku.
A ještě tě trošku chrání od křečí...
jezdm zásadně pouze od kiosku k výčepu, nemusím ssebou nic tahat
nejradeji piju vodu ze Zazracne studanky na Kremesniku (okr.Peklhrimov) -- udajne je i radioaktivni. Ma to ovsem nevyhodu - ne vzdy se mi chce jet pro vodu 15km a to prevazne do kopce. Navic voda tece jen pul roku.