Volby jsou za námi a překvapení se konalo, né že né... Ale co bude dál?!?
Stropnický ml. šel do kopru, dnes ho následoval Kraďousek, Pitomio se vyhřívá na výslunní slávy a chce nám znárodnit noviny, rozhlas i televizi, Piráti zatím netuší, která bije a benjamínek Dominik Feri se usmívá na celé kolo. Snad mu to vydrží...
A jen pro pořádek - diskutovat má možnost každý. Kdo se ale bude vyjadřovat jako dlaždič, ten holt bude mít pauzičku na vychladnutí.
Mareček Bendů nikdy nezklame
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/poslanecky...
"ODS bude chtít křeslo sněmovny a on sám by takovou nabídkou nepohrdnul..." :o)))
Jakkoliv jej nemám v lásce, musí se mu přiznat jedna věc: je patrně jedním ze dvou současných poslanců, který zná jednací řád sněmovny.
Kalouska je škoda. Mě vždycky bavilo jak dokáže některý lidi vytočit doběla :o)
Ale on tam bude dál, jen teď bude muset stát frontu na řečniště a nebude moct předbíhat, jak byl do teď zvyklý :-)
Udělal, co by měl udělat každý slušný lídr v jeho situaci. Tím myslím tu rezignaci.
Nicméně chybět nebude, zůstane nadále břitkým glosátorem dění z lavice poslance.
Nebojte, sranda bude. Nahrávek na smeč, řekla bych, přibude.
Ostatně, když mluvíme o Kalouskovi.
Tuhle se mi libilo jeho chemické přirovnání (holt chemika v sobě nezapře), že máme ANO a kolem něj obíhají tři volné radikály. Tolik volná citace.
Počet obíhajích radikálů se mezitím zmenšil na jeden, nicméně nikde není psáno, že se nenajde nějaký nepárový elektron, že?
Vládu stojící na přeběhlících jsme už taky zažili.
Další téma jako stvořený pro smazání...
Tak se zdrž a nečti to, to fakt není povinný
To víš, venku je zima a deštivo, tak proč se trošku neodreagovat.
Já teda nevim, ale v zimě a deštivu se odreagovávám dost jinak než tím, abych se zabejval takovýma věcma.
James Bond: Výtečně. Přesně to člověk potřebuje pro odreagování po dlouhém dni v kanceláři.
Q: Nula nula sedm, musím vám připomenout, že máte povolení zabíjet, a ne porušovat dopravní předpisy!
Charlie Firpo: Já když spím, a někdo mě tak naráz probudí, vždycky pláču. Dále, když pláču, tak se naštvu, když se naštvu, tak vstanu, a když vstanu, tak se naštvu. A když se naštvu, tak se musím nějak odreagovat.
Mancino: Kdybys neplakal, měl bys to snadnější.
?
Naprostý souhlas. Nějak nechápu lidi, co jim dělá dobře se v tom neustále šťourat. Stejně to nemůžou nijak ovlivnit.
Vem to tak, že by na tohle stejně přišla řeč a zasírala by se tím jiná témata. Takhle je prostor, kam to lze uklidit a kde si na povolební téma ulevit.
Ale Brahmaputnům je to stejně fuk, ti si rozeserou, co se jim zlíbí (viz ftipy)...
Ano správná otázka, jaká je naše stratégie ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=6PNGo_JWpBc
Zahulíme, uvidíme...
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/legalizujme...
Zatím jsou chlapci nějak moc hrrr a s tímto přístupem si tak akorát namelou držku...
Byla by to škoda.
V tom případě vyměním mých 20 rostlin konopí za hořkou studentskou pečeť - bude mít někdo zájem? :-)
No a proč ne? To by bylo nějakých 1,7 miliardy rostlin a myslím, že bychom se tímhle zařadili někde na čelní místo pěstitelů konopí. To by z nás ve světě teprv měli radost.
Lidi by konečně začali obdělávat kdejakou záhumenku, protože nějakých potřebných 27 tisíc hektarů už je docela slušná výměra :-))
Malinká chybička se vloudila, zbytečně moc nul, tak si vše vydělte 10 :-)
A může moje rostliny pěstovan Van Thuan z Ústí nad Labem? :-D
Já myslím, že už je pěstuje a nejenom za tebe :-)
Tak ten to opravdu zachrání...
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika...
Popravdě Škromach měl na rozdíl od Bohušů a Lubomírošů sem tam i nějakou tu lidskou vlastnost :)
Koupal se v bazénku a odevšad si dělal selfí?!?
...taky tloustl a hubl :) navíc chtěl nám cyklistům 0,8 promile povolit.
Jo aha. Mě napadlo už jen, že byl taky docela slušný "řiťolezec"...
Ale jo, klidně to můžeme přejmenovat na povolební vyjebávání když už píšeme o řiťolezcích :)
Mimochodem Helenka žije v Řiťce :)
teď sem zachytil, že kvůli kandidujícímu senátorovi snad budeme mít dodatečný senátní volby!! tak fakt dofrasa - v lednu 3x...
To víš, politici komplikují lidem život, a zvlášť když se zapomenou včas vzdát mandátu ve prospěch dalšího v pořadí, tak pak si volič užívá :-)
tři ztracený víkendy pro volební komise, provozní náklady státu a v mnoha případech hrazený místní samosprávou, pro pracující tvrdě zdaněná odměna...a do toho plky typu: A kampaň podle něj komplikuje i protikuřácký zákon. "V hospodách se kampaň dělat nedá, protože se tam nesmí kouřit," uzavřel Kubera.(a proto nebude kandidovat-samozřejmě nadsázka a provokace)
Když se to pak napíše takhle, tak je to až mrazivě úděsné a dotyčný by to měl alespoň z části máznout ze svého.
V tomhle případě, když už ho lidi vykroužkovali až do čela, tak by klidně mohl včetně bohatého občerstvení pro komise v celém obvodu :-)
tebe se to taky týká, ne? obědy proplatí stát - takže i mimo obvody
Mě ne, jeho obvod končí za Kuksem ještě před Jaroměří, my máme jiného.
To je právě to, že to platí stát, měl by to platit dotyčný ze svého, když už to takhle zkomplikoval :-)
Živíme si svého, jedině, že by byl povolený volný odstřel jako škodné nebo neužitečné a přemnožené :-)
Asi bychom si nepolepšili, hradecký je vědátor a teoretik, rychnovský lhář a občasný opilec a ten váš se ani po třech letech ještě nenaučil znát základní zákony a ani těch co se ho týkají. V jeho případě bych se nedivil ani kdyby nevěděl jaký je jeho plat a jak se počítá :-)
Bylo by prima, kdyby tohle pravidlo platilo tak nejak obecne. Ze bychom treba Zemana zvolili do zastupitelstva v Cibuzi - a uz by se pakoval z Hradu...
Co ti v Čibuzi provedli tak hrozného? :-)
Tubera je vůl. V monarchii platí nekuřáckej zákon od 1.7.'07 (parlik o něm jednal od roku '04) a všechny hospody, co jsem za tu dobu poznal, jedou všechny. Lidi holt vezmou pivo a jdou čudit ven. Akorát tady si kdekdo navymejšlí fůru protestsongů, ale jsme přece Češi.
"My Češi jsme muzikanti, nás zná celý svět,
kdo nám chce krást, co nám patří, zahrajem mu hned!
My svá práva ani jazyk vzít si nedáme,
kdo se na nás opováží, tomu zahráme..."
Kmochu, Kmochu, ještě že ses toho marasmu nedožil.
No právě. Předtím kouřili v hospodě. Teď kouřej hloučky na chodníku a těhotné seniorky matky s kočárkama se tím musej proplétat.
Myslíš tohohle?
Tak to je povedená taškařice.
Kandidoval jsem, ale lidi mě zvolili:-))
https://www.info.cz/volby/volby-2017/jsem-obeti...
Ne milý Brahmo nevolil jsem nikoho a nikoho se nezastávám. On totiž ani bureš ani pitomio nemají sílu na znárodňování.
Proč by Bureš měl znárodňovat? To už dávno nefrčí, teď se přece privatizuje do vlastní kapsy.
A ono se někdy privatizovalo jinak než do vlastní kapsy? To snad ani nemyslíš vážně že ne:-)
Obrovské množství majetku šlo do vlastnictví měst a obcí. To, že se potom mnohého majetku hloupě nebo možná někdy chytře zbavili už je jiná věc.
Neměla by být v názvu vlákna ve slově "vyjednávání" spíše předpona "o" místo "vy"? :-)
Velmi trefný komentář Michala Rybky:
Jedna z věcí, která mě ohromuje, je to, jak málo lidí chápe, co to je demokracie a jak funguje - a to včetně politiků. Demokracie není o tom, že řádně vyškolený občan volí tak, aby to bylo "demokracii prospěšné" a v jakémsi vyšším zájmu demokratického dobra. Demokracie je o tom, že každý v rámci jasně daných pravidel volí to, co považuje za pro sebe prospěšné.
Pokud většina lidí volí "populisty" či "nesystémově" a nebo "protestně", nejde o selhání voličů. Moc v demokracii pochází z lidu, není to tak, že lid je povinen volit ty, kteří sama sebe prohlásili za tvůrce, majitele či nositele demokracie.
Selhání tradičních stran je jejich selháním. Selháním arogance, která zapomněla na to, že musí s voličem komunikovat, vysvětlovat a obhajovat se, ne prostě mechanicky čekat, že lid bude volit tak, jak volil vždycky. Že je možné dělat to, s čím lid nesouhlasí, že je možné ho přehlížet, ale nám je to jedno, protože víme, co je pro lid dobré a on nám to smí pouze odmávnout.
Uvažováni v duchu "ti dobří volí s námi - a kdo volí proti nám je vyvrhel" je zcela arogantní, totalitní uvažování. Uvažování lidí, kteří aktivně odmítají lidu naslouchat, odmítají s ním komunikovat, vždyť je dávno jasné, kdo má ideopravdu a kdo je zpátečník.
Místo hysterického vykřikování o tom, jak je třeba emigrovat, jací jsou lidé hloupí a jak je ideálně nutné vyčistit si sociální sítě od hlupáků, kteří volili "špatně", se racionálové soustředí na podrobnou analýzu toho, kde to ONI podělali.
Někteří tak učinili, Feri už poznamenal, že s negativní kampaní proti ANO to přehnali, zatímco Kalousek to nepochopil a pronesl projev tak bojovný, že to vypadá, že hodlá přejít do partyzánského odboje. Ne, prostě si nepoloží otázku, proč to projel a z bryndy ho zachránila o kus jen Praha, on chce opakovat svoji strategii znovu, více a intenzivněji.
A v tom je jádro maléru: Pokud se odmítáte poučit, pokud odmítáte pochopit, čím víc se od lidu izolujete, tím nižší máte pravděpodobnost na to, že svoji chybu opravíte a pouze ji budete opakovat.
Protože představa, že 60% plebsu se mýlí, zatímco vy máte pravdu - to není uvažování demokrata, ale aristokrata. Chyba není na straně lidu, ale elit, které ho ignorují. A to se, ve funkční demokracii, poněkud vymstí.
Já bych řekla, že tady v tom tématu nikdo o blbcích - voličích nic neříkal.
Nechtěl´s to dát vedle do Jindrova tématu?
Dovol laskavě abych si sám rozhodl kam co umístim, ja ti taky neradim co a kam máš psát, děkuji.
Když se v Ostře sledovaných vlacích ptal pan Brodský pana Valenty coby přednosty stanice, jestli by nechtěl pást housátka, ten odpověděl "Nechtěl". Úplně dostatečnej a jednoduchej zápor.
tak pokračování...
čerstvě a vlastně nechtěně zvolený poslanec H. bude v lednu kandidovat do senátu...až mu do AB zruší, bude se dožadovat zpátky do PS? ))-:
Ten se jako politik vážně povedl a ty jeho vyjádření to je fakt dílo.
Jako továrník, obchodník a jako zaměstnavatel bude určitě dost dobrej, ale jako politik to je bída a utrpení a zasloužil by propadnout a nezvolit. Možná jako zastupitel ve Dvoře by mohl slušně fungovat.
Podvodník plzeňský právník Benda by měl v nové sněmovně řídit ústavněprávní výbor.
Nechápu! ÓDS plnou hubu morálky, ale tahle prasárna jim zjevně nevadí...
Tohle se už asi nedá moc slušně okomentovat
https://www.novinky.cz/domaci/453941-hlavaty-z...
Ještě před pár dny bych pro něho docela rád i hlasoval, ale po tom co teď předvádí a prohlašuje by neměl dostat už ani hlas. Snad si ho nezvolí ani doma do zastupitelstva.