Caute,
sa chystam tuto sobotu do Slovenskeho raja.
Na tomto odkaze su celkom fajn mapy- sa daju aj dobre vytlacit: http://www.slovenskyraj.com/mapy/
V mapei C-3 medzi Novoveskou Hutou a Dedinkami cez Čertovo sedlo je vyznacena cervenou cyklotrasa.
Je to skutocne prejazdne? Bol tam niekto z Vas?
Dik
Inac ak sa chce niekto pridat tak
idem z Trencina do Spis.Novej Vsi rano vlakom.
Prijazd 8:58. dalej spominanou trasou dalej cez Stratenu
na sedlo Kopanec -
dalej Podlesok -
Betlanovce -
Spissky Stiavnik -
Hranovnica - Spisske Bystre
a dalej alebo na vlak do Popradu alebo dalej do Liptovskej Teplicky - Cierny Vah -
Liptovsky Hradok - vlak Liptovsky Mikulas (podla casu)
V roce 2001 to byla v useku cca 2 km pred sedlem a cca 2 km za sedlem lesni sotolinova cesta. Ze strany Tveho postupu ze S.N.V. je tato lesni cesta velmi strma, v zaveru vede dost dlouho primo proti spadnici. Videl jsem tam tehdy jet dva kluky na MTB s nosici a s "plnou polni" a meli co delat aby to na nejlehci prevod vyslapali.
Byl jsem tam letos v lete a je to prujezdne i na krosovych kolech. Pokud jsme neco meli problemy vyjet, tak to bylo kvuli blatu a to ted asi nebude o nic lepsi. Ale jinak hodne stesti.
Dik
snad tam nebude moc blata
Ahoj,
mas zistene, kolko tam je snehu? Podla mojich informacii je sneh este okolo hlavnej cesty na Stratenej (za zvodidlami). A na ceste samotnej kopa strku z posypu.
skoda ze si ma nevaroval v piatok :(
som tlacil bike cestou kade tiekol potok a potom som 3 km prenasal bike po kolena v snehu. nakoniec som vysiel niekde uplne inde - do doliny s asfaltkou ktora viedla uz len naspat do SNV. Galeje a galeje...
Nuz sorry, varoval som ta v piatok, len ty si tu hlasku videl az v pondelok. Inak myslel som na teba, ked som nad Bratislavou v Malych Karpatoch v sobotu este nasiel sneh (len malu kopku pri ceste ale sneh v tej horucave bol naozaj rarita).
pardon oprava , varoval som ta uz vo stvrtok (az teraz som sa pozrel do kalendara).
Mozno som Tvojmu odkazu zle rozumel, mal som ta varovat vo stvrtok aj v piatok? Tak mi to je luto, v piatok som nebol na nete. Nic si z toho nerob, mi sme pred rokmi zdola z tepla (zhruba v takomto case) obdivovali Velku Javorinu a vytesovali sa z kazdej kopky snehu, ktoru sme videli pri ceste, potom sme tri kilometre tlacili bicykle v snehu a vode a nebolo nam vsetko jedno. A uz sme sa nevytesovali.
som to necital uz ani neviem preco, som asi nebol na nete. Najviac ma stvalo ze ten sneh bol len na ceste, v lese nie. cez ten les sa ale ist nedalo - moc husty a strmy. ale aj to je skusenost.
Sranda je ze este som sa dole v Novoveskej Hute pytal miestneho na cestu a jej kvalitu a hovoril ze tam mozno este aj sneh bude. No ale sak chapes: Ked je capovi dobre tak sa ide na lad smykat :))