reklama

Nastal čas cuket

Léto vrcholí a cukety dozrávají. Jak je zpracováváte vy?!?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Vzhledem k tomu, že je většinou kupuju a někdy dostávám - tj. nemám vlastní zdroje, tak až tak moc neexperimentuju. Nejspíš tedy moje recepty budou jen taková klasika, co dělá každý...
    Cuketové zelí, obalované jako řízek, plněné mletým masem, placičky ala bramborák.
    V poslední době mi zachutnala trochu jiná varianta - více druhů zeleniny nastrouhat - nejčastěji dávám cuketu a mrkev, přidám vejce a cizrnovou nebo jinou luštěninovou mouku. Sůl, koření či bylinky dle chuti.
    Buď tam ta vejce prsknu celá a pak smažím placičky. Nebo žloutek zvlášť, z bílku sníh a péct jak nákyp v troubě.
    Pak ji taky přidávám do různých "čín"... a možná si ještě na něco vzpomenu.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Ifča
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Cuketové zelí děláš jak?!?

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: radka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Úplně stejně jako klasické. Tj. na sádle zpěním cibuli, přidám nahrubo nastrouhanou cuketu (možno oloupat - já neloupu). Osolím, okmínuju, chvilku podusím a zahustím - jak je kdo zvyklý: jíškou, záklechtkou, strouhaným bramborem... Dokyselím octem.

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 22.07.2017
        Autor: Ifča
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Nastal čas cuket

               

          Super, díky, pro mě to asi bude řešením, protože normální zelí nejím.

          [ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 22.07.2017
          Autor: radka
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Nastal čas cuket

                 

            Já je taky moc nemusím. Vlastně klasické zelí dělám jen k martinské huse, jinak se držím toho cuketového, popř. kedlubnového.

            [ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 22.07.2017
            Autor: Ifča
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Dneska jsem si k obědu cuketu zapekla - do zapékací misky jsem vrstvila cuketu + paneer + nasekaný libeček + žampiony. Vše zalito rozšlehaným kachním vejcem s mlékem.
    Původně jsem to měla na dva obědy, ale sežrala jsem to všechno najednou...

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Na sváču jsem ještě vyrobila pomazánku - upečenou cuketu ve slupce + pečené papriky.
    Papriky oloupat, cuketu vydloubnout ze slupky, vše rozmačkat vidličkou, ochutit solí a pepřem a olivovým olejem, možno přidat sušená rajčata, olivy, bylinky, ančovičky. Já přimíchala ještě domácí žervé.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Jo, ještě je mám ráda jen tak opečené na pánvi. Na másle či oliváči, možno předtím zlehka obalit v mouce, ale není nutno. A k tomu bílý jogurt s prolisovaným česnekem.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Ifča
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    No teda kdyby mi Ane předložila cuketu, tak bych se cukal :-)

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Airline
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Kdybys byl pořádnej chlap, tak by se pak už jen chvilku cukala Ane.

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: ronda
      Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Já to také taťkovi nedávám.
      Zatím netuší, o co přichází, tak zbude víc na mě :o)))

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: radka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Zcela jednoduše - snažím se je co nejdřív rozdat.

    Ta zelená věc nemůže být zdravá, vždyť to nechtěli žrát ani drepcici :D

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Bruca
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      O zdravé stravě nikdo nemluví. Mluví se o tom, jak je připravit, aby se to nejedlo jen jako okurkový salát!!!

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: radka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Miluju cuketovou polévku:

    Jemná cuketová

    Suroviny:
    zeleninový vývar (1,1 l), 400 g cukety, 2 větší oloupané brambory, 1 velká cibule, kousek pórku, 40 g másla, 2 dcl smetany, mletý pepř, sůl (takhle zní původní recept, samozřejmě připravuju vše "od oka")

    Postup:
    Vše nakrájet na kostičky, na másle osmahnout cuketu. Asi tři lžíce odebrat na ozdobu, do hrnce přidat cibuli a pórek, krátce podusit. Dále přidat brambory, horký vývar, pepř a sůl. Vařit asi 15 minut, rozmixovat, doplnit smetanu, dochutit solí a pepřem, vrátit kostičky cukety.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: aila
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Jo, tu mám v plánu. Ale dělala jsem jí bez brambory - ta to ovšem může jen vylepšit :o)))

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: radka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Tuším, že máš někde na svém webu "Maminčiny recepty" - tam je cuketových receptů hafo. Mám ráda její "cuketovou přílohu", zkus, jestli můžeš česnek :-), případně to ochutíš jinak.

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 22.07.2017
        Autor: aila
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Nastal čas cuket

               

          Ty jo, to víš víc než já :o)))
          Díky, musím se tam kouknout :o)))

          Akorát česnek nejím - ten nemůžu. Ovšem bez toho si umím poradit :o)))

          [ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 22.07.2017
          Autor: radka
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Pokrájenej buřt, ten by to vylepšil! A vůbec nejvíc by to vylepšilo, kdyby se vynechala ta cuketa! :-)

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 23.07.2017
        Autor: Airline
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
  • Re: Nastal čas cuket

         

    My dnes měli ratatouille s králíkem. Recepis na to "latata" jak říká Róza, najdeš kdekoliv na netu, nemusí být s masem, samo o sobě je to dobré, teplé nebo studené jen s bagetkou.
    Cukety děláme často, ale musí být nepřezrálé a tak naximálně do 20 cm na délku. Moje tchýně, dej jí pán bůh nebe, trvala na tom, že cuketa se sklízí, až když má nejmíň kilo. To pak nešlo zpracovat jinak, než na to zelí nebo "cuketovou" cmundu. Nemělo to žádnou chuť.
    Zkus třeba cuketové závitky. Nakrájet cuketu ostrým nožem na velmi jemné plátky. Smíchat jakoukoliv zeleninu, nakrájenou (nastrouhanou) na malé kousky s krémovým sýrem, přidat zbytek té cukety, taky nejlépe nastouhaný, dochutit, jak máš ráda, zabalit do těch cuketových plátů, vychladit a podávat třeba jako předkrm nebo lehkou svačinku.
    Když se mi nechce s tou zeleninou moc patlat, tak strčím pod gril cuketu, lilek, papriku, rajčata, česnek a cibuli a nechám ochrilovat do černa. Pak to vše oloupu (pálí z toho prstíky), nakrájím na hrubo (česnek většinou jen po stroužkách vymačkám), promíchám s olivovým olejem a octem, kdo chce si přisladí.
    Také na plátky nakrájená, v olivovém oleji, bylinkách nebo jiném koření podle chuti, marinovaná, grilovaná cuketa posypaná parmazanem nebo grand moravii je vynikající.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Lanna
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      "Ratatoule" si dělám také. Ale nejsem zastánce rychlých variant, takže je to pak časově trošku náročnější - pěkně osmahnu každou zeleninu zvlášť a pak vařím cca 1,5 hodiny. Musím říct, že na chuti je to opravdu znát.
      Mám zavařené tři sklenice ještě z loňska, ale rozhodně přibudou i letošní - jen co budou levnější rajčata a papriky :o)))

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.07.2017
      Autor: radka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Když ho dělám rovnou k jídlu, tak žádné hodinové vaření neprovádím. Samozřejmě osmahnu v pánvi každou zeleninu zvlášť, pak vrstvím do mísy, prosypu bylinkama a rovnou podávám. Kdo by se s tím zavařoval:-))

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 22.07.2017
        Autor: Lanna
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Nastal čas cuket

               

          Jo, tomu rozumím. Jenže rovnou k jídlu toho sním trošku a co pak dělat se zbytkem v kastrolu :o)))

          [ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 22.07.2017
          Autor: radka
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Nastal čas cuket

                 

            To se u nás nestává:-))

            [ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 22.07.2017
            Autor: Lanna
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      V tom tkví možná jádro odporu spousty lidí k cuketám. Pokud je od někoho na venkově dostanete, jsou už to většinou přerostlé krávy. Krom zelí se fakt na nic nehodí.
      Pokud jsou tak do čtvrt kila, je to úplně "o něčem jiném".

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: Ifča
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Přesně tak:-))

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 23.07.2017
        Autor: Lanna
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Moje tchyně a lidé z jejich zahrádkářské kolonie dokud to nesklidili " dokud to nebylo jako stehno":)

      Jediné co se z takto velkých dá dělat je bramborák . postup stejný :)

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: újezďák
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Na kostky nebo na plátky, pořádně nakořenit, na pánvi či na grilu spolu s masem a nejlépe i hodně česnekem.
    Pak se dá jíst i zelená zelenina ;-)

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2017
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Nastal....bohužel ......

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.07.2017
    Autor: mildakh
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Ale jedna použitelná varianta mě napadla. Minulý víkend jsem u kamarádky okusil cuketu na grilu..

      Kolečko cukety, lehce okořeněné, na ní v plátku anglické zarolován kousek hermelínu...

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: mildakh
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Zapečené s mletým masem.

    Do zapékací misky vrstvu na kolečka nakrájené oloupané cukety, sůl, pepř, oregano, vrstva orestovaného mletého masa (možno s cibulí), vrstva na kolečka nakrájených rajčat (sůl, pepř, oregano), přikrýt další vrstvou cuket a nahoru plátky Goudy. Nechat zapéct cca 20 minut při 180°.
    Volitelně nejprve v misce připravit lůžko ze slaniny. :)

    Chutná dokonce i Leoně, která by jinak cuketu nevzala do huúst. :)

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.07.2017
    Autor: henyken
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Dnešní oběd v troubě. Odspodu postupně slanina, panenka, cuketa, česnek, brambory, mezitím koření a sůl.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.07.2017
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Kurvapičadohajzlu

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: Joe-CUBE
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Nastal čas cuket

           

      Jo, správně. Tak nějak nakombinovaně dělám špízy. Maso - kolečko cukety-kousek papriky-plátek anglické - kolečko cibule a tak pořád dokola.

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: Ifča
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Čočkový salát (tam už je ta cuketa hodně okrajová surovina; zvlášť když se použije jako příloha k masu).
    Na olivovém oleji orestovat lilek, postupně přidávat cibuli a česnek, cuketu a papriku. Vše nakrájené, pochopitelně. Přidat uvařenou čočku (pokud to má být relativně rychlé jídlo, tak červenou), zakápnout balsamicem a posypat sekanou bazalkou.

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.07.2017
    Autor: Ifča
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Jak to tak sleduju, většinou je snaha nějak tu hmotu ochutit, přidáním k něčemu dobrému jí učinit poživatelnou. No, za války, nebo při hladomoru bych to pochopil...
    Podobné je to tuším že s dýní, přidávanou různě k ananasu, broskvím a podobně (alespoň tak nějak jsem se s pokusy nevalného výsledku setkal), jako nějakou náhražkou do buchet. Nikdy jsem nepochopil proč.
    Někdy v půlce osmdesátek jsem se v průmyslové pekárně setkal s inovací v podobě kandované mrkve ve vánočkách. Dobře, soudruzi neměli na rozinky. Ale dneska ? Proč se furt zkouší dělat lidská potrava z krmiva bez chuti a vůně ? Jen proto, že to prostě na zahrádce snadno vyrostlo, je to laciný a je toho hodně ?
    Ale třeba to někomu voní a chutná. Těm to neberu. Baví mě ale marné pokusy té zbývající většiny :-)

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.07.2017
    Autor: ronda
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      To rozhodně ne. Většinu jídel máš komplex více surovin a i když řekněme vezmeš, že maso je základ a ostatní jsou dochucovadla či přílohy, tak pořád to neznamená, že se jedná o nějaké "náhražky". Je to podstatná surovina, aby to výsledné jídlo chutnalo tak jak chci. To se samozřejmě netýká jen cuket.
      (Dýně, kterou poliju ananasovou trestí z drogerie a pak se tvářím, že je to "jakoananas" - to je trochu jiná kategorie. Tam souhlasím.)

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: Ifča
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      "Jinak voni seno konim, jinak zamilovanym." To neni moje, ale z Inspiromatu Bretislava Hartla. .

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: abernathy
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Nastal čas cuket

           

      S tou dýní je to stejné jako s tou cuketou. Když to má 20 kilo, tak je to přerostlé, nedobré, dá se to akorát jako z nouze cnost kamuflovat přidáním nějaké umělé trestě, jakože třeba ananasový kompot. Jo pamatuju si to z dřívějška. Ty komtoty byly strašné, nedalo se to jíst:-))
      Přitom dýně různého druhu, když se sklidí včas a jak se patří, jsou výborné:-))

      [ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.07.2017
      Autor: Lanna
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Zena myho kamarada delala tchynovej kompot, byl strasnej. A jeste desne preslazenej, bez cukru je snad i nepozivatelnej? Tady z tchyne vyrezavam na Halloween strasaka.

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 23.07.2017
        Autor: abernathy
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Nastal čas cuket

               

          Jj, ty obří "tchýně" jako strašák na Halloween jsou dobré. Což mi připomnělo, že z dýně se v Emerice dělá ten "pumpkin pie"
          Když se dcera vrátila ze studií v Americe, přinesla mi jako dárek "pumpkin cake" v pytlíkách. Byly to asi tři pytlíky v krabičce, všechny se měly smíchat s vodou, vrstvit na sebe do dortové formy a pak upéct. Přiznám se, že jsem nezjistila, v kterém tom pytlíku byl ten "pumpkin".
          Po upečení celá ta věc tak smrěla umělotinou, že to nikdo nejedl. Takže nikdy více:-))
          Když American pie tak leda takhle:
          https://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U

          [ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 23.07.2017
          Autor: Lanna
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Nastal čas cuket

                 

            Jedeme obcas do wakefieldsky americky restaurace na texaska "ribs". Jsou vytecna, tohle amici umi. A taky cibulovy krouzky k nim.

            [ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 23.07.2017
            Autor: abernathy
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Nastal čas cuket

             

        Přesně tak, všechno má ten správný čas.
        Ostatně on je na talíři také lepší stejk z mladého býčka než ze staré krávy :o)))

        [ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 24.07.2017
        Autor: radka
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Nastal čas cuket

               

          K tem byckum. Na vojne jsme se nejak dostali k dvoutydenni brigade v chebskejch jatkach. Druhej den jsme uz byli schopni v jidelne pozrit obed (6 platku sekacky, 1 knedlik, omacka!), prvni den to jeste neslo. Ale celou dobu mi bylo tezko z pohledu na lornu, kterou jatecni nunvari plnili bycimi zlazami. Nejak mi z toho brnelo v podbrisku. :-)

          [ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 24.07.2017
          Autor: abernathy
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Nastal čas cuket

         

    Každý rok si kupuju 1 sazenici ... z cukety dělám zelí, cuperník, kolečka s kořením na grilu nebo s těstovinami:
    postupně na pánev:
    olej - kousky kuřecího - sůl - pepř - plátky česneku - cuketa - rajčata - bazalka
    smíchat s uvařenými těstovinami + rukola, popř. sýr

    [ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 24.07.2017
    Autor: Quatsch
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

296 cyklistů (8 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024