Zdravím, prosím o radu. Momentálně mám představec 110 mm a potřebuju kratší. Ten co chci je ovšem jenom v 70 mm. Bude to moc a nebo je to jedno jestli už to bude 90 nebo těch 70?
Sedlo mám teď úplně vepředu, takže teoreticky se dá vrátit na původní polohu a tím pádem zase získám 2 cm, takže by to bylo jako bych měl představec 90. Neřešil bych to, ale představec stojí 1000 a pak už se nedá vrátit...tak pokud má někdo podobnou zkušenost...Díky moc
Sice nevím, o kolik to potřebuješ zkrátit, ale já bych šel ze 110 na 90 mm (aspoň mně to tak vždycky stačilo). Co to je za představec? To nemůžeš vzít jinou značku? :-)
No o kolik to právě nevím. Prostě mám ruce moc natažené, pokud se držím za přední část řídítek a při delší jízdě bolí ruce a za krkem. No a právě nevím jestli stačí 2,3 nebo 4 cm kratší nebo jestli je to jedno a dorovnám to sedlem.
Využiju vlákna a možná hloupě se zeptám. Pokud na kole použiju místo 110mm představce třeba 40mm, co to ovlivní při jízdě? Řekl bych, že kolo bude živější a možná neklidnější při jízdě. Nebo ještě něco jiného? Nebo se pletu?