Ahoj všichni,mám Author Airline a potřeboval bych přitvrdit vidlici Manitou Luxe Elite.Nejsem zrovna hubeňour a tak se mi stává že vidlice narazí na spodní doraz což je hroznej kovovej zvuk.Nevíte dají se někde sehnat tvrdší pružiny?Kolik asi stojej?
Vzhledem k tomu, že ofic. distributor v ČR je Progress Cycle, tak bych se zeptal přímo tam... Ale jestli nejsi z Prahy, tak asi jedině objednat přes lokálního prodejce...
Do Manitou Axel Elite '05 jsem orig. pružinu platil 590.-
Dost mě zajímá, jak s tímhle pochodíš. Před dvěma roky jsem totiž chtěl do téhle vidlice taky tvrdší pružiny, ale nepochodil jsem, ani u toho progresu. Pak jsem si zvyk na měkčí. Neměl by být ale problém je nechat stočit na zakázku. Dej vědět, jak se to vyvíjí, díky :-).
Chlapy už jsem tu to kdysi psal, pokud potřebujete pružiny není problém je udělat podle vzorku na míru.. Třeba tu:
www.pruzinarnaseckar.cz
No však právě Tebe mám v záloze jako tajnou zbraň :-).
Hnuso, dej vědět něco bližšího o těch RST pružinách - jaká pružina na které váhové rozpětí a hlavně jak Ti to pak chodí.
Ahoj Airline,tak nové pružiny jsou tam a pruží dobře.Stály mě obě 365,-Kč.Jen bohužel nevím ty váhové rozmezí.Já jsem si objednal ty nejtvrdší (červené),neb mám přes sto kilo.Jen jsem je bohužel zatím neměl možnost vyzkoušet plně v akci,protože marodím.Při pojíždění po zahradě to vypadá dobře.
Děkuji za zprávu - můžeš mi dát kontakt, kdes je konkrétně koupil? Díky :-)