I já mám stejný problém sehnat něco kvalitního na 4letého syna. Momentálně sháním cyklokalhoty vel.104-110. Co jsem na netu viděla, tak vše od 120. Nevíte náhodou tip na firmu, kde mají i tak malé velikosti nebo i šijí na zakázku? Za odpověď mnohokrát děkuji. P.S.Upozorňuji, že syn už loni, kdy se naučil jezdit na kole, najezdil 300km, takže jeho naříkání na bolavý zadek je oprávněný.
S kalhotama je problém všeobecně. Já mám pro změnu velké nejmenší dámské kalhoty XS. Snažila jsem se všude sehnat cyklovložku a ušít si kalhoty sama, ale prostě cyklovložky se koupit nikde nedají. Nemáte jinou zkušenost?
Míšo-a co takhle koupit synkovi gelové sedlo?Určitě by to od otlačeného zadku pomohlo...mě teda pomohlo určitě.
Ahoj,
mám dvě děcka 6 a 7 let, loni jsme najezdili cca kolem 1000km, letos už máme 700... Mohu doporučit firmu Atex, která cyklokalhoty šije, ale při tom počtu kilometrů a věku bych spíš tipovala, že by bylo vhodné se poohlédnout po lepším sedle. Pokud máte běžně prodávané "dětské sedlo" může se na něm kolébat jak kačenka když vede mláďata k vodě a to by mohl být problém. Stejně tak jako většina dětí nechce dostatečně vysoko sedlovku - ale platí pro ně to samé, co pro dospělého. Všechny děti, pokud jim v tom nezabráníš pomalu násilím, chtějí nastupovat na kolo "ze sedla". Pak je zákonitě musí bolet zadek a i kolena. JInak jako super oděv na kolo se nám osvědčili kombinézy na aerobik. Moje děcka zatím cyklokalhoty odmítají, a to i když my jako dospělí v nich jezdíme.
kup mu pamprsky