Na jarním srazu jsme po večerech také trošku přemýšleli, kde by se mohly udělat další srazy. Bylo dohodnuto následující:
podzim 2017 - Vodňansko, evcas + Pavel
jaro 2018 - Brdy, Valdek
podzim 2018 - Orlickoústecko, Lelek (a ronda)
Takže asi tak.
Orlickoustecko mam nejblíž. Co návrh královéhradecký kraj? krkonoše,orlické?kdo nerad kopce tak jih khk.kraje?
Pokud se toho ujmeš, není problém.
Po pravdě - návrhů by bylo dost, ale těch, co by si to chtěli vzít na triko, se nedostává.
nevím ani jaká sorta cyklistů se toho účastní,ostatně většinu cyklistů z tohoto fora osobně neznám. tudíž nevím ani jaky trasy plánovat.
Základem je ubytování - pokud máš tip na něco použitelného, máš 1/3 vyřešenou a když by bylo potřeba, osobně se nebráním pomoc s čímkoli.
Jinak je nutné počítat se skupinou 25 - 30 lidí.
Tipů na ubytování mám taky pár. Ale většinou je to v oblastech, kde už sraz někdy byl. I když by trasy byly z 90% jiné.
Co vím, tak na srazy nejezdíš, alespoň si nepamatuji, že bys někdy byl.
Proč tedy návrhy na to kde sraz bude? A ještě k tomu takhle obecné a hodně široké návrhy. Nebo budeš jezdit na srazy a máš návrh konkrétního místa? Já se nějakému návrhu na osobně ověřenému a vyzkoušenému místu nebráním.
A proč by nemohl dát návrh a pustit se do toho?!?
Může, samozřejmě může, také to píšu, každý dobrý nápad a návrh je dobrý, iniciativě se meze nekladou :-)
Mně se ty návrhy velmi zamlouvají, i v té časové posloupnosti, jak jsou uvedené. Teď mi dva srazy absolutně nevyšly, takže už jsem nadrženej na ten podzimní!
Apropó: proč je ronda uváděnej v závorce? To jako že je nesvéprávnej? Už má opatrovníka? Já bych ho i opatroval... :-)))
je pravda, že jednu chvíli se tu návrhy kam na sraz velmi množily, ale když se položí otázka "uděláš sraz" tak je najednou každý zaneprázdněn něčím úplně jiným. chápu to, vyzkoušela jsem si to a to jsme na to byly dvě. s návrhy souhlasím a pokud bude potřeba pomoci, pomohu. jen prosím Valdeka, aby zajistil trochu lepší počasí v Brdech, sliboval jižní stranu, tak snad to vyjde :-)
no jo, Chřiby by taky byly fajn, ale čas na organizaci se nedostává :-D
Se nudíš, papírníku, že jo?!?
Abych ti tam neposlala nějakou blondýnu pro kilo semtele :o)))
Návrhy jsou teď tři a to je postačující. Jinak já mám typy na další čtyři (samozřejmě bych ten vybraný z nich i připravil), ale to v tuto chvíli je předčasné (pro úplnost - byly by to tyto oblasti: 1. Písecko /ale to klidně přenechám radce, která s tím přišla přede mnou/, 2. středočeský Monínec = Sedlčansko, 3. oblast Lužnice mezi Táborem a Bechyní). Ale jak říkám: na rok a půl dopředu máme jasno, ode mně by to bylo na další období :-)
No ty woe, ta hrubka! (mně x mě), jestli to přečte Burajda, tak se se mnou přestane bavit a už mi neda karbanátek! Což o to, mluvit se mnou koneckonců nemusí, ale toho karbanátku, toho bude škoda, toho budu litovat :-)
Loni se řešilo "Kam na podzim 2016". Pár nápadů tam ještě zůstalo...
http://www.nakole.cz/diskuse/20491-kde-sraz...
Dyť jsem se tě na to ptala obálkou asi měsíc před srazem a ty nic. Teda ty na to, že máš banána...
Tak jsem vyhodila téma.
Teď při srazu jsem se tě na tvoje náměty ptala znovu a dvakrát!!! a ty zase nic...
To je pak těžký...
Kdo si má pamatovat, kde kdy a co kam napsal... :-)
Na srazu jsem měl vypnutý mozek. Teda krom sekce příjem tekutin a stravy, dýchání, zadržování stolice a moče a bajk. ;-)
Ale před srazem si neměl!!!