Zdravim.
Ma nekdo zajem jet ten zavod na elektrokole?
http://www.uac.cz/zavody-a-vysledky/2017...
Co to je za závod na elektrokole???!!!
Je to zavod, v kterem lidi jezdi na elektrokolach:)
Tam to neni. I jiz nebude. Ale jsem poptal poradatele zavoda, je li mozne udelat skupinu. On se zeptal, kolik lidi maji zajem. Tak ja zeptal o tom tady.
Jen přemýšlím, jaký to má smysl. Vyhraje ten s nejsilnějším motorem a s největší baterií. Bude tohle někoho bavit?
Taky nechápu proč někteří elektro-kolaři mají stále chuť s někým závodit, proboha proč?
Je to docela jednoduse. Chci jet zavod, a bezne kolo nemam. A taki nikdo (zadna pujcovna ci obchod) nechce pujcit me dobre silnicne kolo, a penize na to kolo nemam.
Nekde jsem videl, ze pujcuji testovaci silnicni kola. Chce to procourat internet. Nez jsem silnicku nenadale koupil, tak jsem si ji chtel na vikend pujcit, na ozkouseni.
Silnicny kola pujcuje nektery obchody, pokud nemuzes vybrat model/velikost. Ale pokud chces jet zapujcit - tak o tom nevim.
Ted takova moznost bude ve Slanem 22.04.
Tak, Test-Fest.
Kolo bude možné vyzkoušet na plochodrážním stadionu.
Že by ale půjčili kola na jindy a jinam jsem neslyšel.
Tak třeba Brno
http://www.bikeplac.cz/testovaci-horska-kola.html
věděl jsem o něčem na severu Moravy, že by nebylo nic v Praze ? Asi by se muselo maličko pohledat.
V mnoha sportovních odvětvích je rozhodující technika. Proč ne tady?
Motory mezi motorama, proc ne. Bezne.
Ale proc mezi cyklistama ?
Ne, soutez jen mezi cyklistami na elektrokolech!
To neni vzdy pravda!
Na vzdalenost 100km je nutno mit docela velkou baterku, abych jsem jel rychlej nez cyklista na sinlicnem kole. Coz znamena ze cyklista na silnicnem kole s malym motorkem a malou baterkou ma velky sansy na vyhru!
S kopce a v zatacce ja na svem kole nemam zadny sance proti cyklista na silnicnem kole:(
I v terenu ve sjezdu taki nemam sanci proti cyklista na horskem kole.
102km, 3h (34km/h), 1350Wh.
A popis v anglictine:
9.04.2017 for the first time I rode more than 100 km faster than in 3 hours on my electric bike. Track length is 102.82km, total time 3.01.26, moving time 2.59.59. Average speed 34.00km/h, average moving speed 34.27km/h.
From those 100km 60km I rode during bike race on 18km laps. I started 14 min after peloton had started, so 16 minutes before peloton finished first lap. I had overtaken around 30 cyclists, at 60km (lap 3.5 for me and 4.5 for peloton) peloton with 100 cyclists hat overtaken me.
Two fully charged batteries supply BBS-02 motor at level 2 (300-500W) for 95-98km. Total energy spend is around 27Ah*50V=1.35kWh, average 450W.
Not only my t-shirt, and two jackets were wet, but also a dry t-shirt in a backpack was partially wet: )