Má někdo zkušenost, jak se nejlépe vrátit z italského Grada zpět do Salzburgu s kolama?
- vlakem nebo busem
- stačí jízdenky koupit až tam?
- pokud předem, jak a kde?
- přibližné cenové relace
- event. prosím o další rady
Jedeme v červenci a už jsem toho prošel moc, italské i rakouské dráhy atd., přesto stále tápu. Díky za rady !!!!!!!!!!!
My to jeli zpět ekonomicky takto (předpokládám, že jste skupina):
1) Z Grady na kole cca 20km do města Monfalcone.
2) V Monfalcone normálním vlakem do Tarvisio (jeden přestup v Udine).
3) Na kole z Tarvisio do rakouského Villachu (pěkně z kopce).
4) V Rakousku koupíte skupinový lístek pro regionální vlaky Einfach-Raus-Radticket, viz:
http://www.oebb.at/en/angebote-ermaessigungen...
Ahoj, hledám řešení jak se letos dostat zpět z Grado do Salzburku , jedu s rodinou 2 dospělí a 2 děti ( chceme v Salzburku nechat auto a jet na kole po Alpe-Adria ) a narazil jsem na tvůj odkaz . Proto jsem chtěl poprosit, zda-li můžeš napsat nějaké bližší info jak jste to měli časově vymyšlené - v kolik hod jste cca vyjížděli z Grado - ev. vlakem z Monfalcone a kdy jste cca dorazili do Salzburku?
A kolik to cca vyšlo na jednoho ( kolo + jízdenka)
předem děkuji za pomoc a trochu upřesnění, nebo radu - pokud by jsi jel s rodinou s kolem na těžko - jak by jsi časově zvolil cestu zpět..
děkuji Mipi
Podobným způsobem jsem už jel několikrát. Je to na 2 dny, nejdřív po Itálii a na kole před Villach, kde je na břehu řeky Gail spousta pěkných míst na spaní. Z Villachu se dostaneš na Einfach Raus Ticket v pohodě až na české hranice. Přestupuje se většinou ve Freisach, Sankt Michael a Selzthal, Linz.
Co jsem si všiml, tak z Grada jezdí do Udine taky cyklobus. Zhruba každou hodinu.