Tak jsem si čirou náhodou všimnul, že tady máme jubilanta. Tedy přesněji jubilantku. Od registrace na tomto fóru se jí podařilo přispět 40000 příspěvky. Ten jubilejní byl přidán dnes v 19.06 hod. To je denně víc než 12 příspěvků.
Jistě víte o kom je řeč :-)
A už to není pravda :o)))
Ale těšila jsem se, kdože to najel takovou pěknou porci km a ono je to "jen" o ježdění NaKole :o)))
Taky hezky ukecaná :-)
Vyvalíš soudek a budem slavit? Že bych přišel gratulovat :-))
Jasně, dáme konev mlíka a pytel mrkve :o)))
Ale ono vlastně není co slavit. Když to vezmeš, že jsem tu od roku 2005, tak tahle hranice padla už dávno :o)))
Slavit se dá kde co :-)
Fakt je, že by se ale měli předvést majitelé tady té hospody a dát něco do placu za ty statisíce prokecaných klikání :-)
No, ruku na srdce, některé příspěvky bych radši nezapočítávala :o)))
To určitě každý. Když se zadaří a přijde den blbec, tak by člověk kolikrát nebyl :-)
Každý ne.
Byli tu i tací, kteří
a) měli pravdu vždy
b) neměli-li pravdu, platil automaticky bod a)
kdyby byla aspoň koruna za příspěvek, co?
Teď je ovšem otázka, zda platit nebo dostat... ;-)
Samozřejmě oboje, jeden bude dávat, druhý dostávat.
problém by nejspíš nastal při dohadování kdo a co bude :-)
Spočítal jsi taky, kolik lidí odsud za tu dobu stačila vyštípat?
Tak schválně, kolik, dej seznam.
Seznam asi nedám, nechce se mi hledat všechny ty co přišli na něco se zeptali a po pár jízlivých poznámkách už se tu neukázali. Z těch stálejších je myslím na řadě Palmovka a Brahma. Ale, co že ty hned tak operativně reaguješ.
Hele, mas to desne popleteny. Sam Palmic to tady pred rokem a pul rozpustil a zrusil !
Hmm, a proč se tedy do něj v každém svém příspěvku naváží ?. Já mu tedy nechci dělat advokáta, ale někdy to zavání až stihomamem
Operativně? Já si operativnost představuji úplně jinak. Otevřu Nakole, pročítám co se komu stalo a čtu co čtu a co si před třemi hodinami napsal.
A protože nevim a ani netuším kdo kolik a koho vyhnal, tak se ptám abych měl nějakou představu.
No, jak vidím, tak se zase nic nedovím a zůstane mi utajeno koho že radka odtud vyhnala.
Ty k radce chodíš na poradu? Že víš, že teď je na řadě Palmovka a Brahma :-)
A jestli sem někdo vpadne se stupidní reklamou nebo přiblblým a zcestným komentářem a radka na to zareagovala (stejně podobně jako i další) a dotyčný vyzmizíkoval, tak to snad je spíš záslužná činnost než něco špatného.
A pokud někdo není schopný v diskusi snést jiný názor a případně i nějakou kritiku nebo poznámku a dloubnutí, tak není nic špatného na tom, že se diskuze nezúčastní nebo i odejde.
Nejsou důležitý jména, ani čísla, jestli chceš mít představu najdi si to sám.
Na poradu k nikomu chodit nemusím, stačí to tady občas sledovat. Pokud se někdo na něco slušně zeptá a odpovědí jsou mu jen uštěpačné a rádobyvtipné poznámky, není divu, že už se tu neukáže, tj. jinými slovy - je vyštípán.
Tak řekni aspoň to číslo...
Vydělíme to a zhodnotíme efektivitu. ;-)
Přečti si první větu o příspěvek výše.
Datum: dnes v 11:34
Autor: OVG
Spočítal jsi taky, kolik lidí odsud za tu dobu stačila vyštípat?
Trochu mi to teď připomíná populární ženské: "Tak když nevíš, já ti to teda říkat nebudu..." ;-)
Já sem chodím kvůli cyklistice, tipům na výlety, někdy technickým radám. Ne kvůli konfrontaci. Proto mám taky plný sloupek skrytých "tlachacích" témat.
Já jsem zaregistroval, že zmizel Hekynen a Hrabosh, Ti byli vyhozeni adminem. A pak Jindračíslo, ten "odešel" sám s hlavou hrdě vztyčenou. :-)