reklama

cycle analyst

Dobrý den, nevíte někdo, čím může být to, že mi cycle analyst verze 2.3 neomezuje max proud, když ho nastavím.???
Nastavím třeba 10A potvrdím a stejně ukazuje třeba 100A, podle toho, co nastavim v regulátoru..

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 24.02.2017
Autor: Tomino691
  • Re: cycle analyst

Záleží jakou máš verzi. U 2.3 to jde u verze CA-DP, ale musíš to spojit s tímhle kompatibilní řídící jednotkou. U verze 3 máš výstup na plyn, takže to jde s jakoukoli jednotkou. Ale pokud to nemáš nijak napojené na řídící jednotku, tak těžko můžeš čekat, že ti to bude omezovat proud.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Robikl
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dekuji za radu,myslím ze mam ca-dp.ovsem ustrihl jsem stavajoci bpcnik a daval vetsi,nemam tedy nikam zapojene kabliky c.5-speed a c.6-throttle over ride.,ale kam je zapojit?mam regl kss.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Asi se budeš muset podivat do návodu. Pochybuji, že ti tady někdo bude umět poradit. Malo lidí tady to má a malo jich tomu rozumi. Já mám verzi SA a ta má jen bočník a čidlo rychlosti. Kdybych vybíral dneska, tak jdu do verze 3. Tam jsou velké možnosti pro jakoukoli řídící jednotku s plynem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 25.02.2017

Ale ta šílená cena u té 3 a konektory taky nemusí sedět ke všem jednotkám.
          Osobně jsem rád že mám 2.3 verzi a úplně mně to stačí. Vše ostatní umí kelly.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: Bobbob
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

130 dolarů

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Kde?
              A co doprava clo a DPH?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: Bobbob
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Chápu li to do re tak bych mel tedy konektory c.5 ac.6. (speed a throttle)propojit s plynem?do kelly myslím nejsou kam dat.tim pádem bude kelly ovlivňovat plyn dle nastaveni..

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Můžeš to zkusit na vlastní riziko.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Datum: 26.02.2017

To je pravda. Doprava a DPH určitě. Clo se myslím u elektroniky neplatí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Datum: 26.02.2017
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

466 cyklistů (2 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024