mam cat8 a asi sem mu neco udelal, kdyz sem ho resetoval za min. rok ( v jednu chvili sem tam neco mackal (fsechno) a menili se mi cisilka jako 21, nebo taky 210, nebo taky 219 uf, ted fakt nevim, spechal sem). kazdopadne mi ted ukazuje blbe a to myslim, ze pomaleji speed a mene km. nemuzu najit manual. nevite co sem mohl pokazit? btw rychlost soudim podle sjezdu, ktere znam (morinka->karlik, prumer 40-50, ted sem to nemohl pretocit pres 30), vzdalenost podobne. poradi mi nekto? dikes. M
Zřejmě (dokonce bych za to dala i ruce do ohně) jsi si změnil nastavení obvodu kola.
Možná to bude "klasická" situace..kdy po vynulování počítače něměří onen v KM...ale v MÍLÍCH..
Jo to je fakt, cateye jsou takhle přednastavený. Vytahuji ruku z ohně... :o)))
CZ manuál najdeš tu:
http://www.cateye.cz/cs/bike-prislusenstvi...
:-)
jo tenhle tachometr mám, těh 21 to je průměr kola v palcích, těch 210, 220 a pod. to je obvod v cm tak v tom se to mohlo změnit musíš změřit obvod a vyťukat tam kolik máš cm, a ty míle tam jsou taky ale to nevím tím jsem se nezabýval..
diky vsem za radu a tipy
vsichni ste meli pravdu. mereni opravdu probiha v milich a ano, zmenil sem o palec obvod, takze tak
ale ted diky vam vse napravim ;)
zdar
Všechny tachometry jsou více či méně podobné..
Včera jsem si z legrace koupil v Penny marketu 17 funkční tachometr za 249Kč..(no nekupte to).Sice na silničce i na MTB mám značkové tachometry Sigma,Vetta..Ale co kdyby jeden z nich "odešel"..A k nastavení toho "nového" tachometru jsem nepotřeboval ani manuál..