Přejeme vám úspěšný vjezd do roku 2017 a hodně štěstí při zdolávání vytyčených cílů.
Přeju všem nakolákům krásný rok 2017. A ať je taky radostnej!! Mějte se skvěle, i zpoza volantu vám fandím. :-)
Ještě že je ten Nový rok, jinak by ses tu neobjevil :o)))
Ať se ti daří.
Děkuju :-)
Kamioňáci na cyklisty spíš nadávají, že je zdržujou nebo se chovají nepředvídatelně. Ale já nee. Mám jasně v paměti těch pár momentů, kdy jsem se vlekl na kole do serpentin naloženej s weberem, za mnou kamion, a vedle přes potok souběžná nádherná cyklostezka. Jenže já se na ni nevěděl jak dostat. A kamion byl v klidu, nehoukal, nenajížděl na mne, negestikuloval. Strašně jsem se styděl. Předjel mne až měl výhled dopředu. To vozím pořád v paměti a cyklistům to tak nějak v klidu splácím.
Patříme na silnici všichni. :-)
budou nějaké zážitky z cest na blogu? vždycky se to od tebe tak krásně čte :-)
Dávám občas nějaký drobnější texty na FB (Vláďa Kamioňák). Sem na nakole by mi to přišlo nepatřičný.
to je pech, já zas nemám FB. Leda, že bych řekl vdově :-)
A tak to já si nemyslím, že by to sem nepatřilo. Od tebe si s radostí přečtu cokoli.
Naopak si myslím, že i tvoje postřehy zpoza volantu by pro mnohé mohly být zajímavé.
Mnoho lidí si totiž vůbec neuvědomuje (a podle toho se pak chová), co je takové auto za kolos, co je řidič schopen od volantu vidět, že to nedokáže zamáznout na místě, že do zatáčky potřebuje určitý prostor atd., atd., atd.
Takže se nezdráhej a něco sem pro nás, co nemáme ty FB a vdovy, také něco naservíruj :o)))
Prosííííííííím!!!
Rád se přídávám a přeji úplně všem v novém roce hlavně zdraví,štěstí,pohodu,brát věci s humorom a trocha nadhledu také nikdy neuškodí.
Pro Nákoláky- ať je sluce nebo leje počasí nám vždycky přeje.
Pěkné PF od Horkýže slíže
https://www.youtube.com/watch?v=vqgdUKEejTg