Já si je tedy nikdy nedával. Ale teď o jednom uvažuji: dneska ráno Ane potřebovala skočit k řezníkovi, no a já teda - z vlastní vůle! - zatím zametl kuchyň. Už taky hůř vidím, ohýbat se v mým věku taky už moc nechce, a tak asi sem tam něco malýho zůstalo. Takže když se vrátila od řezníka, tak mě za to trochu zepsula, že to není dobře a tak podobně (určitě znáte ty kecy).
Tak jsem začal uvažovat - a pořád to ve mně je - že bych tu moji malou Ane hned po Novým roce zabil. Nemá cenu přece to v sobě nějak dlouho tutlat a nosit...
A teďka před chvílí mi navíc řekla, abych s ní zítra šel (pěšky! já a pěšky!) na Chlum, což je kopec tady nad Čerčanama. Už jsem tam s ní dvakrát byl a vždycky jsem skoro zahynul vyčerpáním! Zatím jsem teda neřekl kategorické NE! Ale začlo ve mně hlodat, proč s tím zabitím čekat po půlnoci, když by to šlo stihnout ještě dneska...
Je to holt dilema, zabít, nezabít, zabít, nezabít... :-)
Tak hlavně žádný násilí. Pěkně v klidu a na úrovni...
https://www.youtube.com/watch?v=1Q-kz4Eka4M
Prý až 60 procent lidí, co si dali novoroční předsevzetí, ho nakonec naštěstí nedodrží:-))
Mají ve vězení uklízečky? Asi ne,takže byste tam musel taky zametat a pindatér by nebyl jen jedej,ale celá smečka. No ale paní měla ocenit tu vlasní vůli a snahu! Nic takového jsem za manželství nepoznala. Jen před deseti lety v práci. Jsem si vyskočila na stůl,hongala nohama a chlap pode mnou šůroval zem. Vždy jsem si to náramně užívala! :-D
A na co chceš čekat a kazit si Silvestr? :-)
I když je fakt, že co můžeš udělat dnes, můžeš zrovna tak udělat i pozítří :-)
Tak před chvílí jsem se dozvěděl od Ane, že na vrcholu Chlumu budou opečený buřtíky! Je docela možný, že pro tuto chvíli přehodnotím situaci! Navíc - zahrada je promrzlá, blbě by se mi zakopávala :-)
Zakopávat? No fůj, taková dřina.
Kdo jiný než ty má lepší přehled o tom kdo a kde co staví a jaké bude dělat základy a podsklepení. :-))
Ale ne, nezabíjet. Určitě by tě chytli a do smrti bys už nemohl sednout na kolo. Já navrhuju výměnu. Mám zkušenost, že až napotřetí je to ono :-)
A kdyby přece jen došlo na hrubé násilí, tak jako kapra..hned první ranou :-)))
Kamarád psychiatr mi poradil hrát to na "patický efekt"
Brutálně umlátit sekerou, řezničina nejhoršího rázu. Pak hluboce usnout. Probudíš se, nepamatuješ si nic, jsi zhrozen, zoufalý voláš policii.
Po pár měsících v léčebně odcházíš jak svobodný muž.
Jsou i jiné možnosti.
Dát jí prostě pusu a nějak to srovnat. Pokud ví o triku s "patickým efektem" výrazně jí to napomůže vyhledat smířlivé řešení.
Ty si zkus dát vlastní novoroční předsevzetí, abys příští rok nebyl za lháře jako letos http://www.nakole.cz/diskuse/21401-hrabos.html
Ale no tak. Zbytečně silný slova ;-)
Po Silvestru a Novém roku bude těch nedodržených předsevzetí a slibů všude plno. To ale není lhaní...
Hmmm, pravda, novoroční předsevzetí hodně často berou za své.
Jinak ale žádná silná slova. Když se sliby slibují, dělají se u toho velká gesta a pak se na to kašle...
Tobě jsem nic neslíbil, vlastně nikomu.
Proatě jsem odešel, a občas se vracím.
Jaký slib?
Jsi fakt neskutečná kráva.
A jestli mě fakt nasereš, smáznu tě. Sereš se do všech, teď sis vybrala Brahmu.
Tebe měl Václav zrušit.
Omyl - Brahma se naštval, že se s ním nechci seznámit.
Holt vám chlapům, když se řekne ne, tak jste z toho na prášky.
Jeste drobnost, zasadni.
Dneska. Nic jsem ti neudelal, neosloval te, nevsumal si te.
Nenapsal jsem nic, co by se tebe tykalo.
A ty se dome zase seres?
Proc?
Buď dělej velká gesta nebo je nedělej.
Dost dobře ale nejde dohromady je dělat a pak se chovat, jako by nic nebylo.
Ty si polib prdel.
Předsevzetí, říkate...
https://www.youtube.com/watch?v=bsH8E92DxMg
.. a kdybys dokonal dílo tak si zažádej o basu v Plzni, mám tam dobrého známého v kuchyni, přimluvím se.
a uvědomuje si, že už nebudou žádné řízečky a všechny dobrůtky, která Ane tak výborně umí uvařit. já být tebou, ještě bych si počkala na nějaké dobré jídlo nejméně po celý leden a možná do příštích vánoc :-)