Tak vám všem přátelům, "nepřátelům", kamarádům, nekamarádům i oponentům, jednoduše všem cykloušům, přeji štědrého ježíška, spoustu splněných snů a přání a taky trošičku štěstíčka.
Pozor na přejídáni a následné nemoci z toho:-)
A do nového roku hodně, ale opravdu hodně zdraví a taky ve zdraví najeté kilometry:-)
Díky, také přeji klidné svátky a hlavně to zdraví. Ostatní už přijde samo :o)))
Jůůů, osmnáctikolečko, to musím mít. :-))
Také přiji všem diskutujícím i mlčícím pěkné Vánoce. Klid, pohodu a úsměv ve tváři.
Ať vám to šlape a nebolí vás nohy. Ani nic jiného. :-)
všem místním cyklistům i těm co tu už nedobrovolně nejsou přeji krásné Vánoce a do nového roku hodně zdraví a ujetých kilometrů bez nehod. přeje
HMS
tak ještě jednou jako PF :-)
Tak budu hodný a popřeju i nepřátelům to, co popřeju svým kamarádům a přátelům. Ať každý dostane, co si zaslouží (a co může dostat).
Tak teda i já přeji hezké Vánoce i ten nový rok!
(kdyby někomu zbyly nějaké přebytky vánočního cukroví, tak prosím do krabičky, na ni stačí napsat "Cyklisté, nahoře u krav, Poříčí nad Sázavou", dojde to zaručeně :-) )
Tak ať se daří doma i na cestách, hlavně žádné karamboly a ať nás lapiduši nedohoní. Takhle krásně bylo před 6 dny na hřebenu Jizerek:
Přeji všem krásné Vánoce a štěstí v Novém roce. Těm svým kamarádům i kamarádkám co znám osobně i virtuálně.
Přeji to i těm, kteří sem chodí a i když s nimi mnohdy nesouhlasím a trochu mě serou, tak přeji trochu tolerance, nadhledu, dobré vůle a méně sprostých slov. Kurva!
Úspěšné cesty životem, šťastné návraty do přístavů svých blízkých a ať vždy v pravou chvíli naleznete kousek klidné země, kde na malou chvíli odlehčíte svému, dobrovolně životem nesenému, břemeni:-))
....tož nech to ve zdraví přežijem a dočkáme sa lepšího nového roku!!!!
Tak jsem dostal super nabíjecí zadní blikačku (tu od našeho " nejmladšího ježíška"), energetické gely od manželky ( kdoví jak to myslela ? :) , cyklopolštářek (bulánek) , sadu knih papírových , další cyklo1.pomoc v plechové krabičce , pak jsme si s manželkou nadělili ekumenickou bibli s největšími písmeny na trhu biblí :) ta kapesní je už pro nás ztracená tu nepřečteme ani v brýlích, také přišly dary typu lahvinky něčeho dobrého nebo zdravého na vnitřní užití, lahvinky lahvičky a tuby mazaní vnějšího na bolesti všeho druhu, mapy na kolo. Dokonce i virtuální dary typu programy a pár knížek do Kindly....
Vydařené vánoce, všichni spokojený a co u vás ?
No sakra, to je věcí...:)
Já nic konkrétního nepožadoval, taky jsem nic překvapujícího neobdržel:). Myslel jsem, že madam Cicconne stihne do vánoc vydat DVD z R. Heart, což nějak nestihla, tak smůla. Počkám si na něj a podle ohlasů zvážím, jestli jo nebo ne:). Nějaká ta lahvinka ovšem u mě taky zakotvila:).
Ale asi před měsícem mě zaujaly
http://www.databazeknih.cz/knihy/zapomenute...
a
http://www.databazeknih.cz/knihy/zikmund-a...
Takže už si listuju:)
Já dostal dvě vynikající trika - jedno s dlouhým rukávem od Craftu a jedno s krátkým merino. Opět se jedná o trika expediční = bez možnosti praní a každodenního mytí se. Mám z nich radost :-)
Radovanec, mimo jiné mi nadělili i tuhle dobrotu.
A ještě ti zbyl aspoň hlt na dnešek?
:)
To existuje ještě nějaká, kterou si neochutnal?!? Tomu bych nevěřila...
Mnohonásobně víc, než jsem ochutnal:-)) Ty bláho, víš, kolik se jich vyrábí? A jak by to lezlo do peněz?, tahle flaška se vydražila za $75000.
K nám dorazí Ježíšek až zítra. Ještě jsem "v očekávání".
8-))
K nám dorazil asi ze stejnýho důvodu už v pátek. Ale dva štědrý večery mají taky něco do sebe. :-)
Jj, taky jsme si to letos střihly 2x :o)))
my to letos stihli 3x naposledy včera na Štěpána a nechyběli šneci. a dárky byly většinou kosmetika a s příchutí čokolády a irské kávy :-) a až konečně začne mrznout půjdeme se ohřát do sauny