Už někdy od léta je to prý zábava, které se věnuje spousty lidí. Prý že se při tom loví nějaké virtuální breberky.
"Lovci" prý chodí po ulicích jak bez duše a jen civí do svých ultra chytrých mobilu. Nehledí napravo, nalevo, takže o kolize není nouze.
Do hry se prý zapojili i restauratéři a breberky si nasadili do podniků, aby zvýšili návštěvnost. Dá se to prý chytit i v tramvaji.
Už jste někoho takového na ulici nebo jinde potkali?!? Já teda ještě nikoho.
Tak je u nás tahle mánie rozšířena nebo není?!?
Můj devítiletej vnuk tomu v létě propad, v jednom dni jich pochytal snad padesát (?). Ale že by přitom vyvolával kolize, to ne. I když mě k němu dcera přidělovala pro sichr jako pedagogickej dozor. Ale za pár dní ho to pro přebytek sportovních aktivit pustilo.
Já už tady o tom psal a několikrát, po prve nějak před půl rokem.
Ale řekl bych, že už to blbnutí krapet polevuje. Tu a tam někoho lovit ještě vidím, ale už dost vzácně.
Tak to si první, o kom vím, že to fakt viděl na živo.
Teda kromě abyho :o)))
Abych pravdu řek, na displeji se objevujou jakýsi značky a když se včas klikne, tak ho máš. Jejich konkrétní podobu neznám. Ale musej to bejt éterický bytosti, protože telefon nepřibejval na váze.
Myslím, že hlavní vlna této mánie proběhla u nás během letních prázdnin. Děti se po prázdninách vrátily do školy úplně zblblé do pokémonů. Teď na konci října už si na ně skoro ani nevzpomenou.
Hele a jakou to mělo výhodu, když jich někdo polapil víc než druhý?!?
Vůbec netuším. Tohle mě nějak minulo. Už (ještě?) na to "nemám věk".
8-))
Společnost Apple vypsala první cenu milion dolarů.:-))
Ahááá, tak teď to konečně začíná být zajímavé!
Kolik jich musíš nalovit a za jak dlouhou dobu?!?
Jsou po celem svete,nektere,,chytis,, treba jen v USA,nepochytaš je všechny jen po ČR.
A některé prý jen na (dobře) předplacených místech, třeba v restauracích, obchodech. Prostě tam, kam je záhodno nalákat zákazníky. Že prej hra... :-)
stáhnul jsem si Pokémony do telefonu v červnu,chvíli jsem se s tím bavil,i Pikaču jsem chytil.Mladej to po mě převzal a chytá je pořád i při jízdě na kole.
A já jsem se vrátil k chytání Pičaku,to
mě baví už od puberty:-)
Je to hrozně rozšířený, ale příjde mi, že ten boom už upadává. Sám jsem to měl a přistihl jsem se, že vyhledávám místa, kde jsem ještě nechytal. Už to nemám, protože to hrozně vybíjelo mobil a taky mě to trochu omrzelo. Ve světě to bylo rozšířený víc, hlavně v USA a Číně.