Dobrý den, potřeboval bych si pořídit nějakou bundu na kolo. Určení by bylo pro horské sjezdy, kdy to fičí a je zima, ale taky třeba na podzimní ježdění, kdy je už chladno. Taky bych potřeboval, aby se ta bunda dala složit do co nejmenšího balíčku, který by se dal vozit v zadní kapse dresu. Kdysi jsem si koupil cyklovětrovku v Lidlu, ale po složení do balíčku je dost velká a není ani moc lehká. Mám vyhlédnutou tuhle http://www.force.cz/bunda-force-lightweight... ale nebráním se jiným tipům. Dííík :-)
řekl bych, že chceš 2 různé naprosto protikladné věci. buď to bude malý balíček (třeba Humi Dynamic 2 z pertexu) a nebude to hřát, jen tě to trochu ochrání proti větru
nebo to bude hřát, ale pak musíš logicky počítat s tlustším materiálem a tudíž i velikostí.
a něco jiného je sjezd, kde jen fouká, ale nemusíš tolik šlapat a něco jiného, když na podzim šlapeš do kopců a vyrábíš spoustu tepla.
tož tak asi :-))
za sebe mám ozkoušenou tu humi dynamic a pod to třeba tenší mikinu nebo něco "funkčního" s dlouhým rukávem. nebo třeba montane prism jacket, ale ta se tu zas blbě shání (v podstatně stejný materiál (pertex), ale je trochu zateplená)
Díky za odpověď :-) Jsem to myslel tak, že bych se na podzim pod tu větrovku víc oblíkl... Loni jsem jezdil s návlekama a vestou, ale nebylo to ono, nejen severní vítr byl krutý při sjezdu nebo když trochu fouklo. Ale do kopce to zase bylo fajn, takže bych potřeboval něco skladného, jako první pomoc :-)
Koupila sem si skvělou bundu na kolo na freeportu,mají tam na ně docela dost velký slevy:)