Pod pojmem cookies si představuji dobré sušenky, nebo jiné sladké dobroty, takže nevím, co by měl "admin" rozchodit, ale pokud by to vedlo k tomu, že by se automaticky při otevření "nakole", pouze ale z mého počítače, aktivovalo moje heslo a nemusela bych to vyťukávat, bylo by to rozhodně příjmené. Ale zaplaťpánbůh apoň za tu registraci. :-))))
A nebylo by lepsi, kdyby ti po otevreni nakole admin donesl ty susenky?
Nebylo, opakovaný příděl hlavně v noci, no to by dopadlo! Ještě 20 kg navíc a už bych nevylezla ani na to kolo! I takhle je to fuška vytlačit vlastní tělo do sedla! :-)))
Už mě taky napadlo reagovat... Ale na jinym počítači se mi e-mail normálně objevuje, je to divný....
Jestli myslis automaticke prihlasovani, tak to je pomerne nebezpecna zalezitost. Osobne bych spis preferovala nastaveni timeoutu v hodinach.
Souhlasim. Muze se stat, ze treba na jednom pocitaci se vystrida vice lidi...pak, kdyz se zapomenes odhlasit, by za tebe mohl nekdo skodit.
Jinak jeste bych byl pro jednu vec. Ted se to na forech casto dela...umoznit pridani prispevku jen zaregistrovanym. Ma to dve velka plus:
1. nebudou tu otravovat otravove (v posledni dobe tu jeden otravuje)..ono je to prihlasovani a nase ignorace vypudi
2. konecne bych se musel prihlasit a nebyl bych tak linej jako ted
Me prihlasovani nebavi ;-) Ja se uz nechci negde hlasit a prihlasovat. At si to uzijou mladi, uspesni, aktivni...
Koukni na to pozitivně - tady nemusíš platit žádné příspěvky - tady přispěješ jen tím, že se napojíš na tenhle links :o)))
To nevidim negativne a napojenej uz jsem, jen se nechci hlasit :-)
No ... myslim, ze by bylo lepsi nechat to, jak to je. Aspon ma clovek cas si ta sva moudra trochu promyslet, nez vytuka sve heslo :-)). Pokud je do te doby zapomene ... pak uz neni co resit.
To je ale hnusný takhle připomínat, že vlastně žijeme mezi PINama a heslama...
Asi si radši dám ty sušenky...
Jestli by to přineslo jen stín jakéhokoliv nebezpečí pro můj počítač, pak budu otrocky vyťukávat a vzdávám se jakéhokoliv pohodlí. K otázce zda i neregistrovaní mohou přispívat, myslím, že ano. Jinak bychom popřeli podstatu těchto webek a sice jejich veřejnost a otevřenost každému. Jak se vypořádat s příspěvky, které se občas objevují a nejsou zrovna k počtení? Tak to už tady bylo, Vlad nás vyučil a pro jeho následníky platí jediná rada - ignorovat. Jedna jediná byť dobře míněná reakce je spouštědlem mnoha dalších nepříjemných příspěvků.
A jak si zapamatovat všechna ta hesla a piny? Tak to jsem fakt věděla, ale nemůžu si vzpomenout. Někam jsem si tu metodu zapsala, až zápis najdu.... :-)))
Hlavně, jestli sis ho zaheslovala :o)))
BTW kolik si vlastne pamatujete PINu / hesel? ted sem to rychle spocital a vyslo mi:
mobil, jedna karta, druha karta, dvakrat dvere v praci (7 cisel), alarm v praci, heslo na desktop v praci, heslo na NTB v praci, heslo na NTB doma, heslo na komp doma, heslo sem, freemail, private e-mail, ICQ, MSN, fotoserver, ftp, asi 5-6 webu, internet banking, heslo(cislo) pro overeni totoznosti kdyz mi volaj z banky, cislo do kompu sefa a sekrosky, heslo do timesheetu, do TMS admina, pristup na katastr, heslo na flickr (no to sou weby, takze 7) OMFG no fuj... moderni doba co?
...a zapomněl si na základní - na své rodné číslo, abysi vůbec věděl, čí seš :o)))
Já jsem se pokusila zjednodušit si to vše na kombinaci čísel od platební karty. Pak si musím jen pamatovat kam kolik číslic zadat. Ovšem průšvih je, když kartu ztratím a dostanu novou s novým PINem - mnohé zaheslované soubory v mém PC se pro mne stávají slušným rébusem :o)))