Nemáte někdo prosím zkušenosti s tímto "cyklopočítačem"? Mám ho na kole asi 3 dny a nefunguje mi hlavní tlačítko na přepínání funkcí. Tím pádem nemohu cokoli nastavit. Je v tom nějaký fígl nebo se jedná o závadu? (Nechci hned běhat za prodejcem). Mimoto jsem v nastavení nenašel rozměry kola/pneu na 28" .... max. je tam uvedeno 27" ... (mám cross kolo Merida 8900...).
Nemám konkrétně tenhle typ, ale dost bych se divil, kdyby to nebyla vada. Pokud vím, tak zamykání kláves jako na mobilu to nemá.
Obvod kola nenastavuj podle tabulek, často kecají i o několik centimetrů. Lepší je změřit: Nastavit kolo ventilkem dolů a na nějakou čáru, ujet několik otoček, změřit vzdálenost a výsledek vydělit počtem otáček. Je dobré při tom na tom kole sedět, deformace pláště s jezdcem a bez jezdce dělá trochu rozdíl.
Díky za názor, teď už se tacho "podělal" celej, displej vůbec nic nezobrazuje, baterií to není (dal jsem tam novou), takže je to opravdu závada.... dneska to zajedu reklamovat.
S tím nastavením obvodu kola - dobrý nápad, to bude asi opravdu nejpřesnější. :-)
Také mám tento computer, jsem s ním moc spokojený. Z počátku jsem také koukal, co s ním, nakonec jsem podržel tlačítko asi 5 sec., naskočil.
Zdar,já mam tento tachometr na motorce(suzuki RF 600 RT) a maximalne mi vyhovuje.Obvod sem nastavoval jak je napsano a sedi to i podle normal tachometru.
P.S.:dost vydrží :)