Ahoj, za kolik by se dalo prodat tohle cross kolo. Přešel jsem na MTB, takže ho neuživím. Je tři roky staré, v dobrém stavu, po servisu, má nové pláště. Díky.
http://jizdni-kola.heureka.cz/4ever-compact...
záleží, kolik mu za to budou ochotni dát. slevit může vždycky :-D
JJ, da se to prodat i za 12 tis. pokud se najde kupec:-)
Tak na to zase nemám povahu, chci prodávat rozumně a ne někoho natáhnout :) Asi to teda zkusím za těch 6 tis.
4 a budeš rád když je dostaneš, zvlášť teď na konci léta a hlavní cyklistické sezóny.
Aj, že byl střet s realitou až tak tvrdý :) Já myslel, že to není tak špatné kolo a vzhledem k tomu, ze je v docela v dobrém stavu... No nečekal jsem, že to dotáhnu na čtvrtinu pořizovačky (bral jsem ho za 16 tis.)
Nehledej relaci mezi katalogovou cenou a cenou ojetiny po pár letech. Cena je dána POUZE tím, kolik lidí takové kolo prodává a kolik lidí aktuálně takové kolo chce, což koncem léta může být pro prodejce nepříznivá situace.
Crosse o řadu níž jsem svého času koupil tátovi za 4000,- (funkčně se od tohoto liší řazením a měniči), takže imho pokud dostaneš 5, můžeš být rád...
A za ty prachy bych si ho radši nechal, nebo někomu dal, protože prodáš se ztrátou a ještě tě bude někdo půl roku prudit, ze jsi mu nějakou závadu zatajil....
A budeš mít dvojnásobnou zlost :-)
Přesně, dopadne jako ten poctivej nálezce prstenu, kterej nakonec skončil u soudu, protože prsten měl skleněnej kámen. (J. Hašek, Osudy...) :-)
https://lh3.googleusercontent.com/-uEe4sXDiRmM...
Pokud prodej za nějakou rozumnou cenu nevyjde, tak ho nechám jako záložní kolo. Přece jen občas jezdím i čistě cyklostezka / asfalt výlety s přáteli, kteří terénem nejezdí. A občas se najde někdo, kdo přijede na návštěvu a když se budeme chtít někam projet, tak na půjčení přijde vhod. Takže než ho prodat třeba za 3tis., využiju ho raději na toto. Případný úspěšný prodej tady ve vláknu zahlásím :) Díky všem za info.
No vidíš jak se ti zadařilo. Je stále moc pěkné cyklistické počasí, tak se cena udržela výš.