Chci podniknout cestu po hranici Odra - Nisa k Baltu. Nemáte někdo informace, kde se dá cestou nocovat?
v hotelu, v penzionu, pod širákem
A odkud chceš odstartovat, z Hrádku, Žitavy, Liberce? V Lužici bych možná něco objevil.
sem s radou
Stačí během dubna? Jsem teď drobet imobilní, srůstá mi zatím kotník, zašel bych do infocentra pro spisek "Cyklistika v regionu Horní Lužice" a poslal bych ti ho. Vyczkovi můžu nechat oskenovat mapu příslušné cyklotrasy ze Žitavy do Bad Muskau s legendou. [email protected]
Dík za tip, do infocentra nakonec můžu zajít sám. Mapu celé trasy mám, ale o ubytování tam není ani zmínka. Ještě mě napadá sehnat mapu autokempů v D a PL. Ať Ti kotník brzy sroste!
Myslím, že o penziony nebo jinej druh ubytování nebude na týhle trase nouze. Zkus ten web, mělo by to bejt aktualizovaný.
Nevím, jak je to víc na sever, ale do Görlitz jsou předválečný betonový lávky kvůli hranici zadrátovaný, takže s přejížděním do Polska bych byl opatrnej.
Cestu plánuju z Liberce. Denně chci ujet cca 100km, právě v závislosti na možnostech přenocování.
pod stan