Následující blog není pokusem o beletrii, ale souhrn zkušeností ze sedmidenního puťáku na kolech. Snad pomůže někomu, kdo by chtěl absolvovat něco podobného...Záměr: Vyjedeme z domova, projedeme Novohradské hory a oklikou podél Vltavy se vrátíme zpět. Máme na to sedm dnů. Chceme se projet krásnou…
Mame podobne skusenosti s restauraciou supinka v Treboni. Asi cena jedla reaguje na blizkost Rakuskych hranic a mnozstvo nemecky hovoriacich turistov.
Inak velmi pekna tura.Je to krasny kraj.
Třeboň, to je paráda. Mám tam naplánované 4 dny na začátku září. Jen je těžké se (ne)těšit :o)))
Šupinu jsou škrtla už dávno. V Třeboni chodím zásadně k Rožumberský růži v Rožumberský ulici. Mají tam vždy rybí polévku, ryby na mnoho způsobů jsou luxusní a ceny jsou přijatelné. Pak nevynechám ani zmrzlinu na rohu náměstí a cukrárnu Jadran uprostřed náměstí :o)))
Když jsem si přečetla u druhého dne Suchdol – Hojná Voda tak jsem si hned říkala, jak jste zmákli ten dokopec :o)))
Je opravdu výživný a vůbec se nedivím, že se mužstvo druhý den vzbouřilo :o)))
Jen je trošku škoda, že jste vynechali Terčino údolí – příjemné údolí a pod vodopádem je úžasné koupání.
Moc pěkný výlet. Hezky jsem si připomněla místa, kde jsem také byla.
Já jsem to pochopil tak, že Terčino údolí nevynechali (když už byli i u toho vodopádu). Ale třeba se pletu.