Hekynen začal používat využívat chyby v zabezpečení a přispívá v zamčených tématech a v tématech, která má zakázaná. Tak já také.
Nekonečné téma není možné, protože by to neúměrně zatěžovalo databázi.
Nevím co si od toho slibuješ - buď tam nebude moderovat a stane se z toho žumpa. Nebo tam bude moderovat a stane se z toho žumpa, protože někteří uživatelé mají pocit, že jejich příspěvek, byť sebesprostší, nesmí být smazán.
TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, ŽÁDÁM ADMINA O ZÁSAH
Ale je to možné. PŘESNĚ TOHLE totiž začal dělat Hekynen v mnou moderovaných tématech. O opravu chyby, která to umožňuje, jsem žádal v tématu Co chci vylepšit VI. Místo nějaké podpory se mi dostalo jen sprostých urážek a tapetování.
Jsem rád, že se shodneme v tom, že zamykání a zákaz přispívání v konkrétních tématech by měl být funkční.
Neshodneme, tohle téma bylo založeno POUZE k tomu, aby už nikdo nemohl čistě technické téma k funkci tohoto webu zneužívat, zamykat o své vůli a to že do něj přispíváte nějakými vašimi zákulisními cestičkami je nebetyčné svinstvo , KTERÉ JE ALE OFF TOPIC TOHOTO TÉMATU COŽ JE VAŠE OBLÍBENÁ SVIŇÁRNIČKA, KDYŽ CHCETE NĚKOHO TROLLOVAT MU POŘÁD VYSVĚTLOVAT CO JE K TÉMATU A CO UŽ K TÉMATU NENÍ A TO NAPROSTO DLE VAŠÍ CTĚNÉ LIBOSTI.
NAVÍC VÁS NEMÁM NA BLACKLISTU A NETŘÍDÍM LIDI PODLE TOHO CO ŘÍKAJÍ, NECHÁVÁM JE ABY SE SAMI NASVÍTILI V CELÉ SVÉ UMAŠTĚNÉ URPUTNOSTI, COŽ SE VÁM OFF TOPIC PŘÍSPĚVKY NA ÚPLNĚ ZAMČENÉ TÉMA OPĚT PODAŘILO...
TOTO TÉMA BYLA JEN A JEN PROSBA NA ADMINA, BYLO ZAMČENO A VY JSTE S UBOŽÁCKOU VÝMLUVOU JINÍ TAKÉ SKÁČÍ Z OKEN HAKNUL.
PROSÍM ADMINA O ZÁSAH A ODPOVĚD NA NÁVRH JAK ZBAVIT " HELP TÉMA" OSOBNÍCH SPORŮ A VÁS ABY JSTE SEM UŽ LASKAVE NELEZ .
DĚKUJI.