Před nedávnem jsem se na internetu setkal s textem, který hovořil o možnostech přežití po kolapsu civilizace. Článek byl napsán formou testu. Podle počtu získaných bodů dostal čtenář určitý komplexní obraz o možnostech svého osobního přežití, nebo nepřežití takové krizové situace.
Více se dozvíte na: http://smilan.bloger.cz/_/Proc-me-irituji...
Tak tys tu teda chybel
Asi nemá tchýni...
Myslím, že tady nepochodíš. Ne, že by tu nebylo dost lidí velmi nízké inteligence, naopak, je jich tu extrémní přebytek. Jenže už si vybrali vraždící ideologii.
Ty jsi fakt hovado, Rosťo.
Nero, Kaligula, to jsou hochu lidé, kterým se podobáš, nikoliv Orwell.
Myslíš si, že jsi genius, co umí psát, jen ostatni nedozráli jeho velikosti, jsi nejchytřejší a ostatní jsou blbci..
A zatím jsi jen psychopat.
Ale kdepak, Jindro. Zdaleka si o sobě nemyslím, že jsem génius.
Vy máte nějakou představu, která ovšem neodpovídá realitě. Orwell ve své době musel být brán přinejmenším jako podivín, který dělá věci, které by nikdo se všemi pěti pohromadě nedělal.
Tady je opravdu spousta blbců, která by opravdu bez problémů skočila do téhle sekty, kdyby teda už nebyla ve své vlastní ideologii. A to včetně tebe. (Je mi jasné, že se ti to nelíbí, a tak mi budeš dál nadávat.) Zmanipulovat lidi jako byl Medvěd, je poněkud těžší, ale jak je vidět taky se to povedlo, bohužel. Medvěd odvrhl své přátele ve jménu čehosi, co nezná ani on sám.
Už aby ti zabrala ranní dávka sedativ...
Jo a představu o tobě máme přesně takovou, jak se tady prezentuješ.
No, vy se prezentujete daleko hůře, paní Jandová.
Kdybys znala moji představu, popraskaly by ti cévy.