Tak Vážení, již několikrát zde padlo, že se se mnou vsadíte o tom, že budu jezdit do Peru na kole s pomocným motorkem.
Tak já tedy sázky přijímám a klidně necháme peníze uložit u notáře, či do bankovní úschovy s podmínkou k vyzvednutí.
Minimální sázka činí 5.000,- případně 200 euro. Nebudu se vsázet o krabičku cigaret, nebo o tatranku. Takové sázky nepřijímám.
Tak a nyní se ukáže kdo je tady tlučhuba a kecálista.
Bez se léčit. Možná ti to zachrání život i penezenku
Tak tahle věta od tebe sedí. Ale zvládls větu, poloopice s tím mají většinou problém.
Platí pro obě individua.
Takže ty hlášky a výkřiky o vsázení se byly opět plané tlachy z vaší strany.
Když přijde na věc, tak ti největší hrdinové-závodníci, namakaní mástři cestovatelé opět vyměknou.
Ježíš to vidí :-)
Že by mi něco uniklo?
On se s tebou někdo sází, nebo chtěl sázet? To bych rád věděl kdo.
hoďte na něj síť
To chce pořádný pravidla. Sednout na éro do Peru a shrábnout prachy by uměl každej. Takovejch srandasázek už bylo...
Co by se ale považovalo za realizaci plánu ? Kolik dnů a km na jakém stroji za jakých podmínek ? Kdo a jak by to kontroloval ?
Co je to "jezdit na kole po Peru"? Doletět tam, objet na letiště a letět zpět? :-DD
LAMA http://nd05.jxs.cz/235/044/11022463b5_83080183...
Hlavně doporučuji důkladně si prověřit, jestli na světě neexistuje ještě něco dalšího, co by se jmenovalo Peru, třeba nějaká vesnice na Slovensku nebo tak něco... ;-)
jj, u něho určitě! :)
Já někdy doma peru
Já někdy dokonce peru čile!
a nepereš Chile?
Možná by stačilo kdybys na každý svůj nápad nezakládal nové téma....
... nebo používat křížky pro skrytí tématu. Už dlouho jsem si tak "nezakřížkovala" jako včera a dneska.
jj, taky nechávám jen vybraný, s vyhlídkou na nějakou srandu :-)
čeho je ovšem moc,toho je příliš
Si koleduješ o kontrolu od Andreje.
Máš koncesi na provozování sázkové kanceláře?
Raději to smázni...
Jen ho nechme, bude sranda.
On se s ním nikdo nesázel, to je jen už neví s čím by založil další téma. Ono z něho ještě pár podobných blbostí vypadne.
Na hrdiny holky letí!
A vsadit se o pořádnej balík, to už chce kus chlapa, no né?
To já sázky neuzavírám a jezdím na kole BEZ motorku i po Argentíně, Brazílii a Bolívii!!!
(velkorozměrovou mapu mám nakreslenu na starém dětském hřišti);-)
Není to "sponzoring" cesty do Austrálie? Na týdenní existenci tu dost pestrá aktivita§§§:-O
Já bych se s tebou vsadil, jen kdybys jel na kole bez motoru.
Naopak, s tím motorem to bude větší prdel. Bude se mu to furt srat... ;-)
https://www.novinky.cz/auto/412283-cesta-kolem...
nemá to spalovací motor, je to špatně, to Morčeti nepůjde pod fousy
:-(( jsem smutný
To je projekt jako stehno, dvě doprovodné dodávky na spalovací motor a jedna "eko" motorka, co je krmená údajně "z místních zdrojů"....
Nejsi moderní. Jsi starý zpátečník
Kdebak, jsem realista, kolo opouštím, zahajuji výcvik jízdy na vembloudovi
Taky z Rozvadova do Paříže ?
To by na francouzsko-nemeckejch hranicích mohlo bejt zatím dost riskantní, zlusim nejdřív cestu z drážďanského chalifátu do toho hamburského, dříve známou jako "labská"
To jsem teda zvědavej, jak chceš vemblouda elektrifikovat, nebo kde seženeš karbonovýho.
Házet víc než na Veteránu to na něm nemůže...
Vzal jsem starého na milost, vyměnil mu gumičky v brzdách a silniční pedály za spd, abych mohl drandit v sandálkách (pustilnjsem si na palec kufr, chytře roseknul, čímž se stalo, žecse do treter nevejdu).
Už jsem na tom svištěl, a nevím, čím to je, jestli jsem ztratil paměť, nebo zesílil, prostě jsem měl pocit jako bych jel na tom karbonu, kromě těch brzd....
Tak nevím, zřejmě váha toho stroje hraje zanedbatelnou roli, při mém stylu jízdy. Ale možná si prd pamatuju a když jsem na to vlez z Authorova treka, připadal jsem si jak v tryskáči.
Výhodu to má v tom, že ten krám můžu kdekoliv bez obav zamknout k zábradlí.
Jak to půjde s vembloudem netuším, ani nevím, kudy mu protáhnu ten řetěz. Elektriku zavrhuji, sázím na plyn. Když budu vemblouda i sebe živit luštěninou, jako mě Soňa když se rozhodla, že chci žít zdravě, mohl bych velkou část paliva produkovat samovýrobou.
Luštěnina na dnu? No to tedy zrovna zdravé není:-)
Nedela problemy, na sardinky nebo makrely si netroufam, ale cocka, treba, navzdory hrozivym cislum obsahu purinu, nepusobi ataku.
Mam za to, ze neexistuje nejaka umera mezi obsahem purinu v jidle a obsahem purinu, co se ti dostane do krve ale protoze mechanismus tehle poruchy neznaji zatim dost, tak proste pro sichr zakazi jist vsechno, co ma o neco vyssi hodnoty.
Musim to zaklepat, se dnou jsem se zatim zrejme uspesne vyporadal prechodem na plzensky pivo a zvysenou davkou pohybu, uz nebastim ani ten alopurinol, jen se sichruju 100 mg denne kdyz ocekavam nejaky vetsi stres nebo enormni fyzickou zatez, to vetsinou spolehlive fungovalo jako spoustec ataky.
Ale duvod k jasotu neni, protoze misto dny nastupuje atritida, a tu neukecas... :-)
Ted čtu, že mě nápad s vembloudem vyčoudil nějakej Konvička.....
Buď v klidu, ani on není originální :-)
http://velbloudi.rajce.idnes.cz/Vanoce_s...