Zdravím,
mám jeden dotaz ohledně zkušeností s cyklooblečením od fy CYCLOSCHEIN. Chtěl bych se teď na novou sezonu trochu dovybavit oblečením a dostal jsem tip na uvedenou firmu. Ceny vypadají dost dobře ale nemám možnost si to někde prohlédnout v reálu. Jedná se mi o cyklo bundu "ART 380 Jarní bunda Makaro" a dlouhé kalhoty "ART 271 – Dlouhé kalhoty se šlemi". Jestli máte někdo nějakou zkušenost s uvedenými výrobky dejte mi vědět.
Díky za případné reakce.
...už to tu šlo, viz historie neho hledáček nahoře :-)
třeba tu:
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=1918...
Dík za info .... jen jsem chtěl reakci přímo na uvedené zboží.
Ve zmíněné diskuzi jsem psala osobní zkušenosti právě k jarní bundě. Já osobně už bych do ní nešla ani kdyby ji zlevnili na polovic.
Ahojky. Právě Tvůj kvalitní rozbor jsem si četl. Tak dobře .... MAKARO ruším z výběru. Nemáš ještě nějakou jinou zkušenost nebo tip. Dík.
S ostatním oblečením od nich jsem velmi spokojená - mám coolmaxový trika s kr. rukávem, dámský drez, návleky na ruce i na kolena, termodres, dlouhé kalhoty bez kšand (tenký - ty mi zatím stačí, nejsem zimomřivá), šusťáky na boty, reflexní pásky. S tímhle vším mám super zkušenosti a vřele doporučuji.
Zimní návleky na boty jsou u mě asi zřejmě na jednu (až jednu a půl) sezónu - jednak si musíš proříznout otvor pro kufr do něhož se mi teď již pravidelně navlíkne pedál když chci sestoupit (což je teda pěkný hnus) a pak se rychle prošlapou po obvodu. Po prvním použití jsem je musela znovu prošít a stejně se to prošlápne. Ale jinak funkčně jsou OK.
Mám i neprofuk vestu, ale tam mi nevyhovovala guma - dělalo to blbou kapsu na břiše a pak ten přední šusťák. Ten se prostě rosí zevnitř, což je blbý.
A do čeho bych nešla ani za nic, to je ta jejich sukýnka a pak pánské kraťasy. Materiál mi kvalitou i nemačkavostí silně připomíná tesil a i se tak chová. Prostě nepřilehne na tělo - odstává. Střihově mi také přijde že nic moc. A vnitří \"prádlo\" s pamperskou, to je děs běs...
Prodávají to snad i zvlášť, ale to bych teda jako spodní prádlo pod své šatičky nepoužila ani kdyby mi za to platili.
Co bych u nich uvítala, kdyby používali světlejší (event. reflexnější) barvy. To je na těch jejich oblečcích jediné mínus. Loni sice měli nějakou roli svítivě žluté, ale byla to nějaká jednorázovka a víc zatím není a není výhled, že by bylo. A přitom je to pro cyklistu ta nejideálnější barva - z hlediska bezpečnosti si teda myslím. Že se za tebou zblázní každá moucha je druhá věc - mě v sobotu na bundě dokonce dvě prováděli neřesti, což jsem jim tedy ihned zatrhla...
Jo a mimochodem - na mé jarní bundě se objevují stále další a další vytržené nitky a to dokonce v místech, kam si suchým zipem snad ani nedosáhnu.
Jo a pak ještě děti používají krátké topy - ty mají bohužel jen v menších veliksotech, takže matka od rodiny okrouhala. Ale nosila bych jej rovněž.
Děkuji za vyčerpávající info. Tak jsem rozhodnut že do bundy nejdu ale dlouhé kalhoty si pořídím. Zkoušel jsem si bundu od CRAFTu a mám problém se střihem. Na moji postavu jsou vse moc dlouhé. Jinak se mi CRAFT zamlouvá. Tak uvidíme.
A co treba Axon, Biemme? Delaj dobre veci....Mam od axonu windstoperku a v pohode....
http://www.axonsport.cz
OP Prostějov
už před dvěma lety jsem se vybavil společně s dcerou několika druhy oblečení od cycloscheinu a jsem moc spokojený.mame od nich dresy,bundy,dlouhé zimní kalhoty moc dobré i na běžky a dlouhé letňáky.oblečení nehýří tolik barvami ale je zato ušité na míru a funguje.mohu jen doporučit,pokud netrváte natom abyste na kole vypadali jako papoušek.