Zdravím ebikaře.
Mám ebike bbs-02 36v/500wat.Displej C965.Vyskytla se mě závada-na displeji C965 se přestala načítat akt. rychlost a nenačítá se stav ujet.km.Potom se zobrazí error code -21H- a ozve se pípnutí.magnetická sonda u kola je aktivní (červ.světlo svítí) magnet je v optimální poloze od sondy.V manuálu není tento typ chyby zobrazen.Má někdo s touto chybou Zkušenosti?
Touto cestou prosím o radu.Jinak vše ostatní funguje.
Na mém Haibike model2016 se vyskytovala podobná závada, přestala se načítat rychlost a vypla se přípomoc, v servise vypodložili snímač otáček aby byl blíž k magnetu a bylo po problému, závada se projevila až po desítkách kilometrů, po vypnutí a zapnutí to pak chvíli jelo a pak zobrazovalo nesmysly a vyplo přípomoc - na displeji se zobrazil error.
Chyba 21 je : ztráta kontaktu čidla rychlosti, zkontrolujte, zda je čidlo ve správné vzdálenosti, nebo zda nedošlo ke ztrátě magnetu.
Když kmitáš magnetem kolem čidla, problikává ti ledka na čidlu?
Ahoj.Tak jsem to vyřešil.Senzor rozebrán.Příčina,studenák na kolíku konektoru připojení!!Ušetřeno za komplet nový senzor-400 kč.Práce MADE IN CHINA!!
Chtěl bych se zeptat ,jestli i vám na tomto displeji po zapnutí běží hned čas je to normální jev?
Jo běží. A ještě další nedokonalost-momentální spotřeba ukazuje o 40w méně, než je skutečnost.
Po připojení nové baterie mi na displeji bliká to ohraničení kolem ukazatale stavu baterie. A ukazatel neukazuje nic. Baterie je plná.
Dík
A má baterka požadované napění 40v +-?