Potreboval bych poradit s vyberem kola pro muze s 95 kg, 186 cm vyska. Jezdeni by bylo tak 3x-4x mesicne maximalne 60 km, spis silnice nebo zpevnena lesni cesta.Vzhledem k tomu, ze jsem spis vandrovni typ (takze raci investuju do batohu, kvalitnich bot, outdoorovyho obleceni, stanu, spacaku ap.) a kolo si kupuju jen jako ustupek kvuli pritelkyni (asi tak 10 let jsem na kole poradne nejezdil), tak bych nechtel utratit moc penez.Navic se v tom nevyznam. PS:Jsou spatna crossova kola treba Favorit Solaric nebo Selenic, myslim, ze jsem videl kolem 4,5 tis.Diky Ludan.
Ludánku, tobě není asi pomoci, víš. Jaké kolo se naposledy včera diskutovalo. Ty asi nejsi schopný si udělat vlastní názor, že jo a neobtěžovat lidi? Kolik máš let, že už umíš s internetem? Kdybys klikal dál, možná bys po pár dnech našel dost informací a nežadonil jak Honzík maměnku, aby dala cukřík. Nakonec rada - v titulku se udá, o co se jedná, abychom se neobtěžovali zbytečně, víš? Protože jsi si asi nevšiml, že už jsi v prosbách o radu,takže je praštěné, to znovu opakovat, víš? Hušky do školky a učit se, učit a ručičky pryč od klávesnice, taťka se bude zlobit. PS. A kdyby ti taťka přece jen chtěl koupit kolečko, tak ať spoří, spoří..kolečka tak od 10 tisícovek by byli jednou pro malýho Ludánka.
Doufám, že nejseš češtinář!
Jsem, ale studoval jsem češtinu v Burmě a kromě toho, v pomocné školce to Ludánek ani nepozná.
Pritom stacilo rict jen STFW..
Ale fuj ! Takhle sprostě, jo...? ;-)))
Ve slove Fine nevidim nic sprosteho :))) Mozna snad myslis tu druhou variantu :) no teda... :))
Nojo, asi jsem se malinko unáhlil ;-) Ale původní slovíčko tam patří asi lépe ;-)
To urcite patri :))) ale prece nemuzu byt sprosta na verejnosti ne :)
To je vlastně fakt. Když už to "učitel" vysvětluje jako malému děcku, tak to sem asi opravdu nepatří... Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil...;-) Od teď už budu brát "F" jako Fine ;-)
Vidis.. nakonec z tebe bude mozna i slusny clovek :)) A ja si jdu zkusit vyslovit svoje prijmeni s tim "fine" :)))
To už se asi nedá předělat ;-) Na to je mi už dost, abych se ještě vůbec nějak změnil ;-)
Začínáš mně zajímat ;-) F...., co to...? ;-)))
Teda Jardo to jsi nám zas něco ukázal, prostě perfektní. Tady sedí celá kancelář u počítače a pitvoří si jména. Takže máš u mě velkou jedničku s hvězdičkou protože to fakt nemá chybu. :-))))) Super stránka.
Hele, Zaky a co letadla, ty se vám na ty PC vejdou také ?!?
Snad nechceš říct, že jsi si ho doposud vyslovovala s tím druhým "F"... :o)))
Ne :) Dokud jsem nepotkala Jardu, tak jsem vyslovovala svoje jmeno cele :))) To az Jarda zmenil muj pohled na svet (a pismenka) :)
http://cyborg.namedecoder.com/webimages/edox...
:)))
...a sakra :o)))
Hmmm http://cyborg.namedecoder.com/webimages/edox...
Tak už vím, na co opravdu potřebuješ Zangetsu...;-)))
Já teda rozumím jenom česky, ale když jste u toho "F", znáte hru na zaječí Fuky?
Ha ha ha, to jsem se pobavil! Ludánku děláš si srandu nebo to myslíš vážně tady tu diskuzi? :-)))
Nedelam, Hedus mi porucila a fotbal sem si bohuzel neprosadil:)
Podobné téma se skutečně v poslední době probíralo vícekrát a vážně je potřeba se nejdřív trovhu mrknout po okolí na tomhle fóru.
Je taky pravda, že je dobré rovnou do názvu napsat, v čem chci poradit.
Nicméně myslím si, že tady na tom serveru se nikdo a priori do háje neposílá a už vůbec ne tak nebetyčně přiblblým způsobem. Už Seneca říkal, že nic se moudrosti neprotiví tolik jako přílišná vtipnost.
Kola v uváděné cenové kategorii pro uváděnou váhovou kategorii doporučit nelze. Je to smůla nás, co jsme trochu víc narostli. Místo požitku z ježdění člověka pak čekají spíš starosti a to nakonec padne na úkor tak bohulibé činnosti jako je jízda na kole.
Mrkni po předchozích tématech o krosových kolech a něco málo přihoď do banku. Jestli za to přítelkyně stojí, tak se taková investice určitě vyplatí. No a kdyby to špatně dopadlo, kolo zůstává jako trvalá hodnota.
preferuji supermarketový výběr
Supermarketový ?
No, když jinak nedáš !
Ale je to spíš výtěr ...
zhubni, potom Tě unese i dětské
supermarketové kolo mám pět let, jsem spokojená
.