Poslóchéjté, šící, čtu vaše někdy i stupidní témata jakých je tu většina, potřebuji poradit, mohu na jaře rovnou usednout na kolo a vyjet, nebo jak po zimní přestávce zvykáte vaše prdele na sedlo?
neřeším to. Prostě nasednu a jedu. Prdel si nějak zvykne. Poprvý po zimě to trochu bolí. No bóže...
To je pravda, poprve je to docela makačka:-)) Je třeba pozvolna, nedát si hned napoprvé 100km, ale tak 20 - 30, a po dvaceti to postupně zvyšovat.
20-30 km? To snad ani nemá cenu vyndavat kolo, ne? :-)
No, to bych neřek, po zimě napoprvé 50, 60km může docela bolet:-(
Po zimě je podle mne ideální postup tento (pro mne):
1.tréninkový den - 20-30km
2. - 40km
3. - 50km
4.-8 den - 50-60km
9.den - 80km
pak už se dají jezdit 1x týdně i 100km tréninky..
ale tak jako tak to chce dobré sedlo..
Teď jsem sedlo měnil..(staré nebylo špatné,ale dost měké a těžší),teď co mám nové jsem natrefil naštěstí na sedlo co mi podle všeho sedne..ani jsem ho necítil..a to na prvním tréninku není špatná vizitka..
Když budeš jezdit a né číst stupidní témata , tak si ta tvoje prdel zvykne. U počítače těžko.
A jak si po zimě zvyká tvoje sedlo na tvůj zadek, to tě nezajímá?!?
Mám pro tebe recept. Vem dva sáčky od Tesca, napň ca 1 Kg hmoty, která se skládá: 45% med kvůli vláčnosti, 20% kvalitní syntetický olej kvůli rozložení váhy, zbytek podle vlastního uvážení poměru glycerin a molitanové kuličky do polštářlů, vem si dvje gatě a mezi ně vlož pod prdel, jak sám pravíš tyto preparované sáčky. Opakuj až do ca. 500-1000 km a budeš perfektně zaježděn. Pošli mi na účet dvě stovky za recept. č. ú. 17456238/0300
Jé, to je dnes prrrrrrrdééééééééééééééééééél!!!!!!!!!!!!
Každý správný biker si myslí, že ho něco takového už nemůže potkat, ale to je omyl. Zvlášť na začátku sezony.
Takže:
1. uvěřit tomu, že ta "nejpohodlnější" sedla nejsou ta nejlepší,
2. pořádné kalhoty s plenkama,
3. mazat jelení lůj ve velkém a ještě větším množství,
4. když dojde na nejhorší tak mast Calcium.
Poslední zásada - neplést se do toho holkám, Ty seděj bůhví jak. Dokonce jsem takto při snaze pomoci byl jednou osočen, že nerozumím ženskému pohlaví, což popírám.
...tak jak je možné že nevíš, jak sedíme :o)))
Kakáku, kolikrát jsme to už doma řešili, řekni? Dnes jsem ti namontoval na kolo sedačku ze škodovky i s pásy. Až přijdeš ze školy, tak to zkus a neotravuj tu lidi přes můj počítač, ano?
1. možnost - jezdi na kole i v zimě, prdel si nestačí odvyknout.
2. možnost - jestli se ti nechce v zimě jezdit, přidělej si k počítači sedlovku a sedlo a trénuj na sucho.
3. možnost - přidělej si na kolo židli, na kterou jsi zvyklý v zimě.
4. možnost - vykašli se na kolo a přijď za námi do hospody! 8-))
Vleže
Vytáhni si sedačku, píchni ji do židle sedni na ni a čti jak říkáš stupidní témata.
Na to jaká je cyklistika celoroční dřina, je tento problém docela stupidní téma. Prostě překonej první týden a máš vyhráno. Příroda to má zmáknutý :)
Vážený pane Kakáku, jsem moc ráda, že jste zde založil téma konečně na úrovni, ti méněcenní, co se zde nacházejí, nejsou schopni patřičně pojmenovat ani to pozadí, zatímco Vy jste jedním slovíčkem dokázal vystihnout jak jeho anatomickou, tak fyziologickou funkci. Mnohokrát děkuji, díky Vám se ráda budu na tyto stránky opět vracet. S úctou a vděčností Vaše Švestková.
Normální lidi na kole na prdeli nesedí.
A na čem se sedí? Že by se tomu teď říkalo jinak? :-)))¨
:-))) Jen sedlo a zadnice, to je správná pozice! :-)))!