Je někdo z Vás snad postižen povodní? Pokud ano, můžeme pomoci? Jak?
Ja teda nastesti nejsem, ale vcera jsem byl kouknout na Labe (mezi Brandysem a Celakovicemi) a docela me to dostalo. U Tousene (vleva se tam do Labe Jizera) je jedno ohromny jezero.
Dneska jsem byl juknout na Jizeru a zas jsem se nestacil divit.
Nejvic me dostalo, jak ti lide jsou statecni...s par jsem mluvil a zadna histerie....jen cekaji, co bude dal....
Dnes jsem se chystal na vylet z KOJETINA do CHROPYNE.A ejhle--cesta zavrena---vse pod vodou--no proste hruza a des.Obdivuji tam lidi co bydli!!!
kdo plave, nemá čas na blbiny s PC
Naštěstí se v Olomouci neopakoval rok 97 (i když část města povodeň pohltila), takže jsem byl postižen jen tím způsobem, že jsem preventivně vynášel obsah skladu s výpočetní technikou a spotřebákem do vyšších pater budovy.
Švestko, zkus sníh na pláních za tvojí chalupou přikrýt chvojím, ať tak rychle neodtává. A popros Švestkoně, ať pod každou okapní rourou dá dvě dvoustovky bečky, které pomalu vypusť, až tady budeme pištět, že je hrozné sucho. To by mohlo pomoct. 8-))) Jinak děkuji, že na nás myslíš. Tentokrát to v naší čtvrti bylo relativně v pohodě.
Tak za barákem mám velkou louku, na které byla ještě včera souvislá vrstva sněhu, dnes se objevují flíčky trávy, ale v noci bylo pod nulou a tání se zcela zastavilo. Na zahradě mi vylezly jehličnany, sníh mi je polámal, bylo letos dost přes metr a ležel nepřetržitě od listopadu. V neděli odjíždím na týden na poslední lyže, až se vrátím, bude snad jaro. A pak je to jasný, lyže na hřebík, kolo ze hřebíku. Možná ještě nějaké běžky, ale silně pochybuji, v mozkových závitech mi totiž začíná rozkvétat zlatý déšť, u mne jde o jakýsi zlom v mysli, prostě najednou mám v kebuli jaro a žádné sebelepší sněhové podmínky to nezvrátí, prostě s lyžema končím a bez ohledu na teplotu venku začnu tahat na terásku židle. Všechno je o tom, co máme v hlavě.
Zdravím, opatrujte se tady, po velikonocích jsem zpět!
:-))))))))))))))))))))
A jsem moc ráda, že nikdo z vás neodplaval !!
Tak už i ty Švestko máš jaro?!? No tak sláva, tak to už je ta zima opravdu za námi.
Zatím jsem váhala, ale když je to teď definitivum, jdu v neděli koupit macešky a začnu vytahovat truhlíky :o)))