Termín: 04.06.2016
Místo: Praha, Na pravém břehu Vltavy na cyklostezce pod Barrandovským mostem
Jemně kopcovitý výlet na 60 až 80 s sebou pro tracková či horská kola. Popis trasy a více podrobností na webu akce na fungujemeaktivne.cz. V případě zájmu se zaregistrujte a přihlašte k akci. Počet účstníků je omezen na 8.
co je to trackové kolo? :-D
Neptej se a honem se zaregistruj. Ať nejsi až devátý. Byl bys byl bez oběda. :-D
zaujal mne kontakt Radius, ale to asi bude jiný, než ten kterého známe? nechápu, proč je omezený počet účastníků k Paviánovi se vejde lidí dost i kola jsou kam opřít
Já bych řek, že Radius je Radius jak ho známe :-)
Ta nějak ;-)
Když se HMS opravdu podívá na ten kontakt, resp. jejich web, tak tam je i jeho foto ;-)
To proto Hani, že když jede moc lidí najednou, nejede se tak plynule. Jednou jsem měl na vyjížďce 23 lidí, tak vím jak to vypadá ;-)
no jasně, v sobotu jsem se jela projet jen tak kolem komína a v lesích kolem Zvole jsem vzpomínala, jak jsem s vámi chvilku jela a okamžitě se ztratila, ale to už je hodně dávno, tenkrát jsem chvíli vydržela :-) mne jen zaujalo, jak je to početně omezené a v první chvíli jsem si myslela, že máš dvojníka, dál už jsem se nedívala. tak hlavně, že se to povedlo. Mirek se tam taky někde potloukal a doma mne pak ohromoval ujetými kilometry a nastoupenými metry.
Bylo to fain ;-)
http://radius.rajce.idnes.cz/2016_06_04_Halouny...
A tomu já zase rozumím moc dobře - ne každý je ochoten/schopen za sebou táhnout peloton cyklistů různé výkonnosti.
A pokud se pojede tempem ve stylu B-F, pak je opravdu lepší menší skupinka "sprinterů". Ti na křižovatkách na zbytek skupiny opravdu čekat nebudou :o)))
Tohle bude na pohodu (čekat se bude), ale i tak, víc než 10 kousků už není to pravé ;-)
Ono i takovéhle pidistádo když hromadně dorazí k Paviánovi... ;-)
Nevím no, mne to tam kdysi moc neuchvátilo a připadalo mi, že hlavně nebyli připraveni na takovéhle "hromadnější zájezdy" s požadavkem obědvat apod....
To si tam asi byl v nějakých začátcích, protože já to tam zažila už docel v pohodě.
Ale je fakt, že mě to tam také nijak nezaujalo. Mám to zkrátka odškrtnuté...
Tenkrát s váma, v září 2011 ;-) Na můj vkus už moc polní podmínky...
No jo, vážně
http://www.vrstevnice.com/akce/2011/1109zari...
Bych ani neřekla, že to už bude 5 let.
Ale dám ti za pravdu - mě ta bikerská hospoda také neoslovila.
Kdo nejezdí k Paviánovi není biker :-)
Né, vážně, myslím si, že už to mají vyladěný, dokonce nějakou rekonstrukci.