Poscat řetěz, aby nevrzal, nasednout a vyrazit...
Ty bedny jsou ale brutální.
Proč by ne? Jen ten řetěz musí pryč.
nemusí,už je stejně pozdě
Ale palmovko, bez řetězu by to už nebylo kolo, nýbrž odrážedlo...
Kdo říká, že bych to kolo nechal bez řetězu. Tenhle řetěz musí pryč, ale to neznamená, že tam nemůže přijít jiný, který je v lepším stavu.
Ale ten řetěz jistě sloužil věrně celá léta svému pánovi, nedělal problémy, nezlobil - i když občas byl pravda asi namazanej...A ty bys jej nyní klidně, bez jediné kapky soucitu, odstranil? Vždyt' jsi spisovatel, tak si uvědom, kolik článků bylo potřeba k jeho zrodu....
Máš ale přece jen asi pravdu - pokud jsou články špatné, je lépe spisovatele...pardon, vlastně řetěz vyměnit za jiný.
řetěz jistě sloužil věrně celá léta svému pánovi i s převodníkem a pastorkem :-) Takže jeho výměna nepřipadá v úvahu. (pouze jeho výměna)
Jak kdo to říká? TY to říkáš! "ten řetěz musí pryč"
V noci (po 22:00) slušný lidi chlastaj´ nebo souložej´. Co kdybys to zkusil taky?
(takhle tě napadaj´ jen peachoviny)
Já jako moravák NIKDY nechlastám, pouze toliko koštuju, MAXIMÁLNĚ někdy degustuji.
Včera večer (dle tebe v noci - po 22:00) jsem koštoval Modrý portugal 2015, Templářské sklepy Čejkovice...
Myslím, že v jeho případě to nepomůže, možná spíš naopak.
https://www.youtube.com/watch?v=WKW20d2IzVs
Jaký historický kousek?
Aktuální nabídka na Tchibu:
https://www.tchibo.cz/damske-kolo-s-nosicem...
Tchibo už prodává i kola?!?
No potěš koště. Jestli to bude stejná kvalita jako ostatní jejich průmyslové zboží, tak ho nechci ani zadarmo.
Ne, nadarmo se říká "drž se ševče svého kopyta"...
Za chvíli půjdou do kopru i s kafem.
Hezký veterán (Premier?), ty kufry jsou super nápad. Jenom bych s něčím takovým nechtěl potkat žádný kopec: pro cestu nahoru jenom jeden celkem těžký převod a pro cestu dolů dvě víceméně symbolické brzdy.
Jak se zdá podle nafouknutých pneumatik (a když si odmyslím zrzavý řetěz), kolo je pojízdné a používané, takže jezdit na něm určitě jde.
To je kamufláž, ale pšššt, zatím je to tajné!
Vtipně (a zdařile) maskovaný pohon + LI-POL akku. Řetěz není používán - nemusí být mazaný, brždění (patentované) vířivými proudy (v ráfcích)
Kdepak, naši vývojáři jsou koumesové!
Otázkou spíš je, jestli by na tomhle vůbec někdo jezdit chtěl...
Proč by nechtěl?!?
Možná tak přes půl vesnice do hospody, nejvejš do sousedního městečka do sběrného dvora a dál už ani metr.
Vím, že se na podobných kolech jezdilo, ale dnes si to nějak nedovedu představit, snad jedině za trest :-)
Znám cvoka, co s něčím obdobným jezdí. Akorát místo těch plechových "brašen" má něco obdobného vyrobené ze starých kufrů :o)))
Ale je to samozřejmě o nátuře. Proti gustu.
Ty kufry nejsou plechový ale z překližky.
http://www.kamnakole.cz/cyklisticke-fotky/410...
Se starou pikslou taky určitě nechce šukat, i když je to třeba technicky možný.
Tvoje žena to tu nečte, že?!?
Zrovna včera mě dcera prosila, jestli bych jí nějaký takový nesehnal na cesty do školy... :-)
Tak s tímhle by byla za hvězdu. A v těch plecháčích by učebnice měla jak v trezoru :o)))
NÁDHERA! Nenechej to tam jen tak stát, dej si ti do pucu a jistě Tě bude bavit se na tom producírovat. Na takových jsme my starší zamlada jezdili, nic lepšího jsme neměli, byli jsme rádi, že máme toto. Máš-li to kde uskladnit, neváhej. Jistě, chce to nějaký ten čas a nějakou korunku, ale ten pocit potom ...!!!
Jestli by na tom někdo chtěl jezdit? Slovy klasika: "Byli jste někdy v Budějovicích?" Tam jsou taková kola v provozu celkem běžně... A má to své výhody - třeba bratr má ukrajinu z roku cca 1950, černou se žlutými pruhy, poměrně zrekonstruovanou. Když mi Sršně onehdy půjčil, páč moje Stříbrná střela měla jakousi poruchu, hned za půl hodiny mu volal kamarád, jestli mu někdo neukradl kolo, že na něm ve městě viděl cizí ženskou...
Pak by majitelé Škodovek měli jezdit raději v Trabantech..;-)
Na podobném jen červeném (prostě dámský model, že) a bez těch plecháčků jsem jezdila za mlada několik let. Je to tak trochu podobné prvním horskáčům:-)).
Jezdit se na tom dá skvěle, jen jestli si mezitím už pro to nepřišel ten, co si to u vás ve sklepě na chvíli opřel:-))