Jak Vám fungují tyto stránky? Mně se stává stále častěji, že musím zopakovat požadavek, abych se dostal tam, kam chci. Kliknu na vybrané téma a ono se neotevře a při zopakování požadavku se všechny příspěvky tváří jako přečtené. Myslím, že je to specialita těchto stránek, protože nikde jinde se mi to nestane.
Musíš po jednom kliknutí počkat na načtení stránky a né hned klikat znova.
Pokud klikneš podruhé je to jako by jsi to už otevřel. Proto je to jako přečtené.
Párkrát mně to udělalo taky díky mé nedočkavosti:-)
Když ten požadavek nezopakuju, tak je to seklý do nekonečna. Mám to na W10 + Explorer, napojení optika 30Mb/sec. A dělá to jen tenhle server.
problém je v exploreru. to totiž není prohlížeč ale virus. doporučuji nahradit jakýmkoliv konkurenčním internetovým prohlížečem.
Proč to tedy dělají z těch možná tisíců stránek, na kterých jsem byl pouze tyto? Spíš jsem si myslel, že to může být datovým objemem, kterej je docela rozsáhlej.
Velký datový objem a hlavně mega nálož javaskriptů, které prohlížeč musí zpracovat. Ale chyba v těch skriptech není, protože na jiných prohlížečích než IE to chodí.
Občas se mi to také sekne, ale není to nic dramatického. Většinou je to prohlížečem nebo se kousne script.
Jakmile ale načteš téma znovu, je to jako bys stisknul F5. Proběhne reloud a když máš téma otevřené, tak to příspěvky pochopí jako přečtené.
Mám stejnej problém a taky se mně to stává pouze na těchto stránkách a nikde jinde.
chemskripts, jdou po nás :) ?
Mě se to taky, velmi zřídka, stává. Nic smrtelného abych vůbec začal přemýšlet proč se tak stalo. Maximálně jsem přišel o nějakou další porci informačního smetí. Konec konců, když v nějakém vláknu od mé poslední návštěvy přibyde víc než cca 30 příspěvků, stejně ho jen otevřu a zase zavřu, aby se počítadlo nepřečtených vynulovalo, kdo to má číst.