Tak nám zavřeli cyklostezku z Děčína do Hřenska, nejnavštěvovanější stezku v Čechách. Zbývá možnost lodí - bere až 30 kol - a v Hřensku přívozem do Německa,pak už stezka funguje nebo podjet most kolem nové knihovny dál a po frekventované vcelku nepříjemné silnici do Hřenska, přívozem do Německa...…
Když už sem něco plácneš a napíšeš, tak bys ale taky mohla alespoň občas zareagovat. Takhle to začíná vypadat dost hloupě, podobně jako ti vysírači s reklamou.
co už teď-je pozdě..svoje jsem dostala,když se stezka stavěla za ,blbý řeči, o tom,že řady se mají udělat před stezkou..tolik nenávisti od ouřadů...jo,dobře mi tak,držet hubu a krok a kecat když o nic nejde-to je nej
Zavřeli, asi se to musí udělat.
Ale po silnici se tam snad na kole smí jezdit, nebo nesmí? Tam je zákaz s kolama?
Jde o opravu právě té úzké silnice, po které v tom úseku vede i "stezka". https://mapy.cz/?x=14.2262599&y=50.8290244...
Aha, takže zavřená je silnice po které je také vedena cyklotrasa, nikoliv stezka jako taková.
Udělali objízdnou trasu a podle toho co jsem zaregistroval, tak se jí dost věnují a na té objízdné silnici snížili rychlost a dali řadu upozornění.
Až začne plná sezóna a bude hezky, tak tam asi bude trochu problém. Ale neviděl bych to zase tak kritické. V hustém smíšeném provozu, kde bude plno cyklistů se to snáz bezpečněji porovná. Blbé je pokud na nějakou hodně frekventovanou silnici vjede mimořádně nějaký ojedinělý cyklista.
Jo, tak to je. Samozřejmě spousta kolařů už si zvykla jezdit mimo provoz a tady bude objížďka 10-12km a po né příliš široké a přitom frekventované silnici, ještě hustě kryté stromy. To je třeba trasa kvůli které blikám i ve dne, vesta by se taky hodila.
Myslim, že postarší Němce, co k nám jezdili "na výlet s obědem" to odradí úplně.
Tak se plácnou přes kapsu a svezou se lodí, alespoň z toho taky něco budou mít i další lidi :-)
A zpátky trejlíkama, co jsem na ně dával odkaz:
http://www.nakole.cz/diskuse/20778-labska-decin...
nebo přes Maxičky (se spoustou vyhlídek), nebo přes Německo ke Sněžníku, nebo přes Janov a po skalách po druhém břehu (ČTZ), nebo ..........
Těch možností je :o)
Samozřejmě, možností hodně a navíc je to tam moc pěkné. Jedna trasa hezčí než druhá.
Je to nemilé, nepříjemné, ale stává se to.
Na objízdnou trasu po silnici první třídy dají v tom úseku sedmdesátku a já osobně si myslím, že zrovna toto je případ, kdy se velmi dobře uplatní opakování značky Pozor cyklisté.
Jsme všichni jen lidé, musíme se s tím nějak poprat, řidiči budou vědět, proč a co se děje a že mají očekávat zvýšený pohyb cyklistů.
Nějak bude:-))
Vis, orqt v zime se neda, stejne jako sit zito.
V zime se neda sita ni psenice, oves a jecmen.
Stejne tak se silnice nedaji v zime opravovat.
(da se to, pokud hrozi, ze prijdeme o nejakou dotaci, ale v takovem pripade je lepsi o dotaci prijit......)
Dojdi pro jahody v lednu?
Jq vim, generace odchovana supermarkety vi kulove, o dvanacti mesickas. Pri konstrukci liniovich staveb zadny "tesco fakto" - dovezeme ze Spanel, nefunguje.
Přijít o dotaci - tuhle mantru jsem slyšela snad 100x..připomínky byly : udělat vod.řad před vybudováním stezky ...ne,musí se hned kvůli dotacím,které by se pozdržely o rok...o nic jiného nešlo.Magistrát nezabral-to je pravda,dostala jsem různá jména od blbých krav,slepic,ale tapetářka - napíšu si do seznamu ,nálepkářů,...
Jinak vidím,jak tohle téma vám nesedlo,inu - prošustrovaly se miliony,které mohly být na něco jiného,ale my si to stejně užijeme - vždyť kolem jsou krásné vyhlídky,my se přece umíme přizpůsobit,že...děkuju za příspěvky,spolehlivě odradily asi nejen mě od dalších protestních akcí při případných zbytečných investicích.Jen jsem si myslela,že cyklostezky jsou věcí cyklistů a ti by se měli do věcí plést - omlouvám se.