Ahoj, po letech bych zase chtěl začít jezdit na kole a sháním reference na prodejnu.V okolí mám OTOSPORT, tak mě zajímá, jestli to někdo znáte a můžete poradit?
Já se tam byl zatím podívat a působí na mě dobře, pomáhali mi s výběrem radili, mají tam i servis atd,
Vypadalo to dobře ,tak se chi zeptat i na zkušenosti s koupí a tím servisem?
D9íky
hoj.
Kolo od nich nemam ale jezdím k nim pro
servis 1x rocne a občas nějaka mimoradka.
Nemohu si stěžovat, generálku mají vždycky
rychle. Ptá se jestli chci to a to a připadně
proc. Příjemné za adekvátní peníz řekl bych
To je taková náhoda - nově se zaregistruje a hned může napsat svůj první pochvalný příspěvek na zcela neznámý cykloobchod...
Jak si někdo může myslet, že tahle reklama ještě zabere...
Budeš tam servisovat toho TREKa FX, co jsi nedávno koupil u Eurobikes v Kobylisích?
:-))
ale no fuj, Lanno, todle byla podpásovka, vytáhnout na něj minulý příspěvek :-D
nebylo tu někde téma, kde se ten "inzerující" vytočil do ruda a většinu komentářů smazal? něco se mi pořád honí hlavou, a potřeboval bych si po ránu zlepšit náladu :-))
Jsem rodilý olomoučák a z Otosportu jsem si vybíral svoje první kolo, cenově bylo relativně v normě. Průběžně jsem jezdil na servis na překontrolování a vždy rychle a poctivě provedená práce.
Zasila otosport i pplkem na dobirku? Z holomoca nejsu a jet se mi tam ted nechce. Ale kdyz ho tak chvalis, tak to urcite bude neco extra :-)
jistě že, kterej obchod v dnešní době negarantuje dovoz PPLkem či jinou dovozní společností